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Ichikawa Sosaku  市川 創作

… Alternative Names

ICHIKAWA Sosaku  市川 創作

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Researcher Number 00292516
Other IDs
  • ORCIDhttps://orcid.org/0000-0002-0213-362X
Affiliation (Current) 2025: 筑波大学, 生命環境系, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2017 – 2024: 筑波大学, 生命環境系, 教授
2014 – 2015: 筑波大学, 生命環境系, 教授
2010: 筑波大学, 大学院・生命環境科学研究科, 准教授
2007: University of Tsukuba, Life and Emvironmental Sciences, Associate Professor
2006: 筑波大学, 大学院生命環境科学研究科, 助教授
2002 – 2003: 筑波大学, 応用生物化学系, 講師
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Eating habits / Biofunction/Bioprocess / Biofunction/Bioprocess / 生物・生体工学
Except Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Basic Section 27020:Chemical reaction and process system engineering-related / Design and evaluation of sustainable and environmental conscious system / Biofunction/Bioprocess / 生物機能・バイオプロセス / Food science
Keywords
Principal Investigator
消化 / 食品 / 栄養成分 / タンパク質 / 化学工学 / in vitro消化 / 消化動態 / 糖質 / 胃腸消化シミュレーター / 可視化 … More / 胃腸 / デンプン / 食品工学 / 消化性制御 / 乳製品 / ぜん動運動 / 加工食品 / 固形食品 / 食品消化 / nanobiotechnology / chemical engineering / reation and separation engineering / bioreactor / magnetic nanoparticle / immobilized enzyme / oligosaccharides / chitosan / 磁性ナノ粒子 / ナノバイオ / 反応・分離工学 / バイオリアクター / 磁性ナノ粒 / 固定化酵素 / オリゴ糖 / キトサン / ヒト / 微粒子 / 微視的観察 / マイクロ流路 / マイクロギャップ / 胃 / ジャイアント・ベシクル / マイクロリアクター / マイクロチャネル / 分子集合体 / 封入 / 油中水滴型エマルション / マイクロチャネル乳化 / マイクロバイオリアクター / ベシクル … More
Except Principal Investigator
in vitro消化 / 食品 / 相分離 / シリカ粒子 / 自己集合体 / 消化性 / 食品加工 / 次世代食品 / ナノ・マイクロ分散系 / 高分子電解質複合体 / 精油 / 高濃度エマルション / In vitro消化性 / 安定性 / 栄養・機能性成分 / 乳化・分散 / 植物性タンパク質 / 保存安定性 / 糊化澱粉 / 植物由来素材 / 生産性 / 単分散エマルション / マイクロチャネル / 乳化 / 食品分散系 / 海藻セルロースナノファイバー / 海藻色素 / 海藻多糖類 / 持続的発展 / インドネシア / 海藻ビジネス / 海藻加工 / 海藻生産 / 直接観察 / In vitro / シミュレーター / 酵素反応 / 混合 / ぜん動運動 / 消化 / 十二指腸 / mass transfer / multipoint attachment method / biomass / Damkohler number / bioreactor / immobilized enzyme / chitosanase / chitosan oligosaccharides / 充填層型バイオリアクター / 物質移動速度 / 多点結合法 / バイオマス / Damkohler数 / バイオリアクター / 固定化酵素 / キトサナーゼ / キトサンオリゴ糖 / ベシクル / ヘスペレチン / Caco-2細胞 / フラボノイド / 細胞内輸送 / ナノスケール化 Less
  • Research Projects

    (12 results)
  • Research Products

    (38 results)
  • Co-Researchers

    (18 People)
  •  水難溶性栄養成分の最適送達に向けた多糖-脂質ナノ複合体の機能設計と食品開発

    • Principal Investigator
      黒岩 崇
    • Project Period (FY)
      2024 – 2026
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Tokyo City University
  •  表面電位制御ベシクルテンプレート法によるメッシュ状中空シリカ粒子の調製

    • Principal Investigator
      林 啓太
    • Project Period (FY)
      2022 – 2024
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 27020:Chemical reaction and process system engineering-related
    • Research Institution
      Nara National College of Technology
  •  Optimum design and production of next-generation food dispersions, effectively ingestible nutritional and functional ingredients

    • Principal Investigator
      Kobayashi Isao
    • Project Period (FY)
      2021 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Development of a predictive method for digestion kinetics of food nutrients using a gastrointestinal digestion simulatorPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Ichikawa Sosaku
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Analysis of digestibility of solid foods by gastrointestinal digestion simulators aiming for controlling nutrient adsorptionPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      ICHIKAWA Sosaku
    • Project Period (FY)
      2017 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Production, Processing, and Business Strategies for Sustainable Development of Seaweed Industry in Indonesia

    • Principal Investigator
      NAKAJIMA Mitsutoshi
    • Project Period (FY)
      2017 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (A)
    • Research Field
      Design and evaluation of sustainable and environmental conscious system
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Analysis of digestion characteristics of foods by developing a human duodenum digestion simulator equipped with peristalsis function

    • Principal Investigator
      KOBAYASHI Isao
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Microscopic in vitro observation of the gastric digestion behavior of food particles by developing a micro-gap methodPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      ICHIKAWA Sosaku
    • Project Period (FY)
      2014 – 2015
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Development of delivery systems of functional food factors by vesiculation and modulation of transepithelial transport

    • Principal Investigator
      WATANABE Jun
    • Project Period (FY)
      2009 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      National Agricultural Research Organization
  •  Production of chitosan oligosaccharides using immobilized enzyme on polysaccharide-coated magnetic nanoparticlesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      ICHIKAWA Sosaku
    • Project Period (FY)
      2006 – 2007
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  脂質ベシクルを利用した生体適合性酵素マイクロリアクターの開発に関する基礎研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      市川 創作
    • Project Period (FY)
      2002 – 2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      生物・生体工学
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Development of bioprocess for the efficient production of chitosan oligosacchaiides

    • Principal Investigator
      MUKATAKA Sukekuni
    • Project Period (FY)
      2002 – 2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      生物機能・バイオプロセス
    • Research Institution
      University of Tsukuba

All 2024 2023 2022 2020 2019 2018 2017 2015 2009 2008 2007 Other

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] Effect of mechanical properties on in vitro dynamic digestion of starch contained in hydrogels2024

    • Author(s)
      Wang Zaitian、Kozu Hiroyuki、Uemura Kunihiko、Kobayashi Isao、Ichikawa Sosaku
    • Journal Title

      Journal of the Science of Food and Agriculture

      Volume: 104 Issue: 6 Pages: 3498-3506

    • DOI

      10.1002/jsfa.13235

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612, KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] 食品の胃消化プロセスの in vitro 評価2019

    • Author(s)
      小林 功,市川 創作
    • Journal Title

      日本食品工学会誌

      Volume: 20

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Journal Article] Visualization and Evaluation of Disintegration of Food Particles Using a Human Gastric Digestion Simulator2018

    • Author(s)
      小林 功,神津 博幸,王 政,市川 創作
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 65 Issue: 12 Pages: 543-551

    • DOI

      10.3136/nskkk.65.543

    • NAID

      130007546136

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Year and Date
      2018-12-15
    • Language
      Japanese
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Journal Article] Preparation and characterization of lipid vesicles containing a hydrophobic flavonoid2009

    • Author(s)
      Asuka Ikeyama, Maki Kikugawa, Seigo Sato, Jun Watanabe, Sosaku Ichikawa
    • Journal Title

      Journal of Bioscience and Bioengineering 108(S1)

    • NAID

      210000003756

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21780138
  • [Journal Article] Production of chitosan oligosaccharides using chitosanase immobilized on amylose-coated magneric nanoparticles2008

    • Author(s)
      T. Kuroiwa, Y. Noguchi, M. Nakajima, S. Sato, S. Mukataka, S. Ichikawa
    • Journal Title

      Process Biochemestry 43

      Pages: 62-69

    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18560746
  • [Journal Article] Production of chitosan pligosaccharides using chitosanase immobikized on amvlose-coated magnetic nanoparticles2008

    • Author(s)
      T. Kuroiwa, Y. Noguchi, M. MNakajima, S. Sato, S. Mukataka, S. Ichikawa
    • Journal Title

      Process Biochemistry 43(1)

      Pages: 62-69

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18560746
  • [Presentation] コオロギ粉に含まれるタンパク質のin vitro消化性評価2023

    • Author(s)
      市原 由芽,髙田 琉菜,小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第24回(2023年次)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒトにおける物理的消化作用と連続的な消化・排出を模擬したin vitroによる炊飯米の消化挙動の評価2022

    • Author(s)
      髙田 琉菜,王 在天,岡崎 由季乃, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第23回(2022年度)年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒトにおける物理的消化作用と連続的な消化・排出を模擬したin vitroによる炊飯米の消化挙動の評価2022

    • Author(s)
      髙田 琉菜,王 在天,岡崎 由季乃, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第23回(2022年次)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Analysis of in vitro gastric digestibility of natural and processed cheeses using a continuous-type GDS2020

    • Author(s)
      Shengjie Du, Zaitian Wang, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Sosaku Ichikawa, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] タンパク質の変性・凝集状態とタンパク質含有固形食品の力学的強度による胃消化性制御2020

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いたハム等の消化挙動の解析2020

    • Author(s)
      千田 南,小林 功,植村 邦彦,市川 創作,庄野 厚
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Gastric digestion simulator for visualizing and analyzing in vitro digestibility of foods2020

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Hiroyuki Kozu, Zheng Wang, Zaitian Wang, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      American Chemical Society Fall 2020 National Meeting
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを利用した食品消化動態の評価2019

    • Author(s)
      市川 創作,小林 功
    • Organizer
      化学工学会第84年会
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Cheese digestion behaviors analyzed with a human Gastric Digestion Simulator2019

    • Author(s)
      Shengjie Du, Zaitian Wang, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      日本食品工学会第20回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いた液状食品中タンパク質の消化・排出挙動の解析2019

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品科学工学会第65回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Human gastric digestion simulator: From device development to evaluation of food digestibility2019

    • Author(s)
      Isao KOBAYASHI, Sosaku ICHIKAWA
    • Organizer
      The 2019 NSFC-JSPS Joint Symposium on Hydrocolloids for Modern Food Function Design
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 変性・凝集状態が異なるタンパク質ゲル粒子の胃消化挙動の解析2019

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第20回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Direct observation and analysis of disintegration of hydrogel particles with different mechanical properties using a gastric digestion simulator2019

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemuea, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      The 13th International Congress of Engineering and Food
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Digestion dynamics of solid foods analyzed by using a Gastric Digestion Simulator2019

    • Author(s)
      Sosaku Ichikawa, Isao Kobayashi
    • Organizer
      The 18th Asian Pacific Confederation of Chemical Engineering Congress
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Analysis of physical and chemical digestion of starch-containing hydrogels using an in vitro gastrointestinal method2019

    • Author(s)
      Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemura, Isao Kobayashi, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      The 13th International Congress of Engineering and Food
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 紅藻類Cottonii sp.からのセルロースナノファイバーの作製と特性評価2018

    • Author(s)
      松本悟志、中嶋光敏、Ambo Tuwo、市川創作
    • Organizer
      化学工学会 第50回秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01625
  • [Presentation] 連続型ヒト胃消化シミュレーターを用いたタンパク質溶液の消化・排出挙動の解析2018

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      化学工学会第50回秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Disintegration behavior of gel mixtures with different textures using GDS2018

    • Author(s)
      Lin Han, Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemura, Isao Kobayashi, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いた粘度の異なるタンパク質溶液の消化・排出挙動の解析2018

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ぜん動運動を具備したヒト十二指腸消化シミュレーターにおける内容物の混合特性の解析2018

    • Author(s)
      Tachta ERLANGGA、神津博幸、溝口健作、小林功、市川創作
    • Organizer
      化学工学会第83年会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K06590
  • [Presentation] 胃消化シミュレーターと小腸消化試験によるゲル状食品中の澱粉消化挙動の解析2018

    • Author(s)
      王 在天, 神津 博幸, 植村 邦彦, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] In vitro胃小腸消化試験による固形食品中の低分子栄養成分の放出挙動のモデル解析2017

    • Author(s)
      風呂本 拓磨、神津 博幸、王 在天、礒田 博子、植村 邦彦、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いたタンパク質含有モデル固形食品の消化挙動の解析2017

    • Author(s)
      鬼柳 裕介、神津 博幸、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      化学工学会第49回秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 胃消化シミュレーターにおける固形食品の胃内微細化環境の模擬性評価2017

    • Author(s)
      王 在天、神津 博幸、植村 邦彦、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 固形食品の消化酵素ペプシンの拡散と含有タンパク質の消化挙動のモデル解析2017

    • Author(s)
      鬼柳 裕介、神津 博幸、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] マイクロギャップ法を用いた食品微粒子の胃消化挙動の微視的観察2015

    • Author(s)
      Tachta Erlangga, 神津 博幸, 中嶋 光敏, Marcos A. Neves, 植村 邦彦, 佐藤 誠吾, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第16回(2015年度)年次大会
    • Place of Presentation
      広島市立大学、広島県、広島市
    • Year and Date
      2015-08-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26630416
  • [Presentation] 磁性ナノ粒子に固定化したキトサナーゼによる生理活性キトサンオリゴ糖の生産2007

    • Author(s)
      黒岩崇・野口陽平・佐藤誠吾・向高祐邦・市川創作
    • Organizer
      第21回キチン・キトサンシンポジウム
    • Place of Presentation
      神戸国際会議場
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18560746
  • [Presentation] Production of physiologival ehitosan oligosaccharides using chitosanase ommobilized on magnetic nanoparticles2007

    • Author(s)
      T. Kuroiwa, Y. Noguchi, S. Sato, S. Mukataka, S. Ichikawa
    • Organizer
      21nd Chitin and Chitosan Symposium
    • Place of Presentation
      Kobe, Japan
    • Year and Date
      2007-07-26
    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18560746
  • [Presentation] 脂質ベシクル共存下におけるフラボノイドのCaco-2細胞単層膜透過特性

    • Author(s)
      池山明日香、喜久川真記、佐藤誠吾、渡辺純、市川創作
    • Organizer
      日本農芸化学会2010年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21780138
  • [Presentation] Preparation and characterization of lipid vesicles containing a hydrophobic flavonoid

    • Author(s)
      Asuka Ikeyama, Maki Kikugawa, Seigo Sato, Jun Watanabe, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      Asia Pacific Biochemical Engineering Conference 2009.
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21780138
  • [Presentation] フラボノイドに対する脂質ベシクルの安定化効果

    • Author(s)
      大泉祐樹、池山明日香、喜久川真記、佐藤誠吾、渡辺純、市川創作
    • Organizer
      日本農芸化学会2011年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21780138
  • [Presentation] Coexistence of lipid vesicles modulates transepithelial transport of flavonoids

    • Author(s)
      Jun Watanabe, Asuka Ikeyama, Maki Kikugawa, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      International conference on Food Applications of Nanoscale Science-Japan 2010
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21780138
  • 1.  KOBAYASHI Isao (70425552)
    # of Collaborated Projects: 5 results
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  • 2.  Neves Marcos (10597785)
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  • 3.  WATANABE Jun (10374729)
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  • 4.  MUKATAKA Sukekuni (10015662)
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  • 5.  SATO Seigo (10205924)
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  • 6.  NAKAJIMA Mitsutoshi (30150486)
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  • 7.  野口 良造 (60261773)
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  • 8.  氏家 清和 (30401714)
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  • 9.  宮村 新一 (00192766)
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  • 10.  石田 健一郎 (30282198)
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  • 11.  黒岩 崇 (60425551)
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  • 12.  白鳥 英 (10803447)
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  • 13.  林 啓太 (10710783)
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  • 14.  中村 秀美 (70198232)
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  • 15.  島内 寿徳 (10335383)
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  • 16.  亀井 稔之 (70534452)
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  • 17.  石井 治之 (80565820)
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  • 18.  岩崎 智之 (50808847)
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