• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

辻 ひろみ  ツジ ヒロミ

ORCIDConnect your ORCID iD *help
Researcher Number 00300004
Other IDs
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2018 – 2021: 東洋大学, 食環境科学部, 教授
Review Section/Research Field
Except Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
Keywords
Except Principal Investigator
標準化 / 品質 / 献立構成要素 / 加熱調理 / 主菜 / 副菜 / 汁物 / 食塩相当量 / 調理工程 / 献立 … More / 給食 / 変動要因 / 食塩濃度 / 料理 / 品質管理 / 給食サービス Less
  • Research Projects

    (1 results)
  • Research Products

    (13 results)
  • Co-Researchers

    (1 People)
  •  Building of basic data on the quality control for menu components aiming to reduce the amount of salt in food services

    • Principal Investigator
      Nagura Hideko
    • Project Period (FY)
      2018 – 2021
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Jumonji University

All 2022 2021 2019

All Presentation

  • [Presentation] 大量調理におけるえのきのスープの食塩濃度の精度管理2022

    • Author(s)
      辻 ひろみ、齋藤 大暉、名倉 秀子
    • Organizer
      第69回日本栄養改善学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 大量調理における清汁の食塩濃度の設定について2021

    • Author(s)
      浅見 光瑠、辻 ひろみ、名倉 秀子
    • Organizer
      第68回日本栄養改善学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 給食における「あんかけ料理」の標準化と献立計画時の食塩相当量の検討2021

    • Author(s)
      辻 ひろみ、名倉 秀子
    • Organizer
      第16回日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 大量調理におけるほうれん草のお浸しの品質の標準化に関する研究2019

    • Author(s)
      松下太朗, 明尾祐希, 辻ひろみ, 名倉秀子
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 回転釜を用いた汁物調理における食塩濃度の標準化に関する研究2019

    • Author(s)
      辻ひろみ,橋本裕奈,石間源也,岡澤萌々香,名倉秀子
    • Organizer
      第66回 日本栄養改善学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] ほうれん草のお浸しの絞り率の標準化に関する研究2019

    • Author(s)
      明尾祐希, 松下太朗, 名倉秀子, 辻ひろみ, 飯島久美子
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 大量に鮭フライを調理する際の吸油率に関する研究2019

    • Author(s)
      齋藤大夢, 髙砂遼, 辻ひろみ, 名倉秀子
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 大量調理における冷凍鮭を用いたフライの精度管理2019

    • Author(s)
      関口貴久,齋藤大夢,髙砂遼,辻ひろみ,名倉秀子
    • Organizer
      第14回日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 回転釜を用いた汁物調理における食塩濃度の標準化に関する研究―付着水ー2019

    • Author(s)
      橋本裕奈, 辻ひろみ, 名倉秀子
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 給食経営管理実習の給与栄養目標量の設定に関する研究2019

    • Author(s)
      日向野栞, 名倉秀子, 辻ひろみ
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 給食の汁物調理における蒸発率の変化に関する基礎的研究2019

    • Author(s)
      名倉秀子,五十嵐朋子,大嶌紗季,横尾成美,辻ひろみ
    • Organizer
      第66回 日本栄養改善学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 回転釜による汁物調理の蒸発率変化に関する研究2019

    • Author(s)
      石間源也, 酒井望海, 辻ひろみ, 名倉秀子
    • Organizer
      第15回 日本給食経営管理学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • [Presentation] 給食における汁物の食塩濃度と保管条件に関する研究2019

    • Author(s)
      辻ひろみ,名倉秀子
    • Organizer
      第65回日本栄養改善学会学術総会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02260
  • 1.  Nagura Hideko (80189175)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 13 results

URL: 

Are you sure that you want to link your ORCID iD to your KAKEN Researcher profile?
* This action can be performed only by the researcher himself/herself who is listed on the KAKEN Researcher’s page. Are you sure that this KAKEN Researcher’s page is your page?

この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi