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MAEDA Tomoko  前田 智子

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前田 智子  マエダ トモコ

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Researcher Number 00346298
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Affiliation (based on the past Project Information) *help 2016 – 2017: 兵庫教育大学, 学校教育研究科, 教授
2012: 兵庫教育大学, 大学院・学校教育研究科, 准教授
2012: 兵庫教育大学, 学校教育研究科(研究院), 准教授
2010 – 2011: 兵庫教育大学, 学校教育研究科, 准教授
2003 – 2004: 兵庫教育大学, 学校教育学部, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits / Food science
Except Principal Investigator
Social welfare and social work studies
Keywords
Principal Investigator
還元糖 / 官能評価 / 味噌 / 納豆 / GABA / 抗酸化性 / 小麦 / ギャバ / アミノ酸 / 低アレルゲン性 … More / 発芽 / ソバ / アマランス / 酵素 / 澱粉 / ドウ / 製麺性 / 製パン性 / ワキシー / ハイアミロース / 分級小麦粉 / テクスチャー / クッキー / 醗酵 / アミラーゼ / 製麺 / 製パン / 小麦粉 / サワードウ … More
Except Principal Investigator
地域自立支援 / 社会福祉 / 会食サービス / 貧困児童 / 地域児童センター / 韓国 Less
  • Research Projects

    (3 results)
  • Research Products

    (8 results)
  • Co-Researchers

    (1 People)
  •  韓国の貧困児童に対する会食サービスによる地域自立支援モデルの開発

    • Principal Investigator
      前田 美也子
    • Project Period (FY)
      2016 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Social welfare and social work studies
    • Research Institution
      Mukogawa Women's University
  •  Study of pre-germinated method on the preparation and taste of low-allergenic foodsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MAEDA Tomoko
    • Project Period (FY)
      2010 – 2012
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Hyogo University of Teacher Education
  •  ハイアミロース、ワキシー、分級粉等の国産小麦の製パン及び製麺への利用に関する研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      前田 智子
    • Project Period (FY)
      2003 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      Hyogo University of Teacher Education

All 2017 2016 2005 2004

All Journal Article Presentation Book

  • [Book] 自然科学のためのはかる百科 第II部5章「人と生活」を担当2016

    • Author(s)
      渥美茂明・尾関 徹・越桐國雄・関 隆晴・西村年晴・松村京子・横井邦彦 編 前田智子他
    • Total Pages
      576
    • Publisher
      丸善出版(株)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K04232
  • [Journal Article] 古代米粉製パン性に関する研究(第2報)2017

    • Author(s)
      前田智子, 溝内尚子,森田尚文
    • Journal Title

      兵庫教育大学研究紀要(兵庫教育大学)

      Volume: 第50巻 Pages: 79-86

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K04232
  • [Journal Article] 古代米粉の製パン性に関する研究(第1報)2016

    • Author(s)
      前田智子, 溝内尚子,森田尚文
    • Journal Title

      兵庫教育大学研究紀要(兵庫教育大学)

      Volume: 第49巻, Pages: 69-75

    • NAID

      120005851549

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K04232
  • [Journal Article] Dough properties and baking quality of several domestic wheat flours as compared with commercial foreign wheat flour2005

    • Author(s)
      P.V.Hung, T.Maeda, R.Yoshikawa, N.Morita
    • Journal Title

      Food Sci.Technol.Res. (in press)(未定)

    • NAID

      10014471451

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15780100
  • [Journal Article] Dough and breadmaking properties of various strong wheat grains cultivated in Japan2005

    • Author(s)
      P.V.Hung, T.Maeda, H.Yamauchi, N.Morita
    • Journal Title

      J.Appl.Glycosci. (in press)(未定)

    • NAID

      10013813231

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15780100
  • [Journal Article] Study on breadmaking of soft-type graded wheat flours containing various enzymes2004

    • Author(s)
      D.Widiastuti, T.Maeda, N.Morita
    • Journal Title

      Proceedings of the 13rd Indonesian Scientific Meeting, Tokyo, Japan (in press)(未定)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15780100
  • [Journal Article] Evaluation of various baking methods for polished wheat flours2004

    • Author(s)
      Maeda T., Kim J.R, Morita N.
    • Journal Title

      Cereal Chem. 81

      Pages: 660-665

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15780100
  • [Presentation] 韓国の地域児童センターにおける食支援の成果と課題2017

    • Author(s)
      前田美也子
    • Organizer
      日本社会福祉学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K04232
  • 1.  前田 美也子 (50309027)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 4 results

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