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Nakazawa Yozo  中澤 洋三

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中澤 洋三  ナカザワ ヨウゾウ

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Researcher Number 20341828
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 東京農業大学, 生物産業学部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2015 – 2017: 東京農業大学, 生物産業学部, 准教授
Review Section/Research Field
Except Principal Investigator
Environmental and ecological symbiosis
Keywords
Except Principal Investigator
生態系サービス
  • Research Projects

    (1 results)
  • Research Products

    (8 results)
  • Co-Researchers

    (6 People)
  •  Economic Valuation of the Wetland Ecosystem Services

    • Principal Investigator
      SASAKI Jun
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Environmental and ecological symbiosis
    • Research Institution
      Tokyo University of Agriculture

All 2018 2017 2016

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] イカ未利用資源からのリン脂質の抽出2018

    • Author(s)
      中澤洋三、丹 大輔、山﨑雅夫、佐藤広顕
    • Journal Title

      日本食品保蔵科学会誌

      Volume: 44(1) Pages: 23-31

    • NAID

      40021480853

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Journal Article] 新品種やまのいも「きたねばり」の品質特性2018

    • Author(s)
      中澤洋三、平井 剛、田縁勝洋、山﨑雅夫、佐藤広顕
    • Journal Title

      日本食品保蔵科学会誌

      Volume: 44(2) Pages: 87-92

    • NAID

      40021557931

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Journal Article] エミュー肉を利用したフランクフルトソーセージの開発2017

    • Author(s)
      中澤洋三、坂 尚憲、山﨑雅夫、佐藤広顕
    • Journal Title

      日本食品科学工学会誌

      Volume: 46(9) Pages: 476-482

    • NAID

      130006088836

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Journal Article] 新品種やまのいも「きたねばり」の粘性特性2017

    • Author(s)
      中澤洋三、平井 剛、田縁勝洋、鳥越昌隆、山﨑雅夫、佐藤広顕
    • Journal Title

      日本食品保蔵科学会誌

      Volume: 43(6) Pages: 9-15

    • NAID

      40021416092

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Presentation] 小豆ゴム豆および石豆の発生要因2018

    • Author(s)
      水嶋里穂、荻原佳典、山﨑雅夫、佐藤広顕、伊藤宏規、中澤洋三
    • Organizer
      2018年度日本食品科学工学会北海道支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Presentation] 官能評価的手法によるササゲ遺伝資源および育種系統の遺伝的多様性2017

    • Author(s)
      中澤洋三、妙田貴生、村中 聡、池濱清治、高木洋子
    • Organizer
      2017年度日本食品科学工学会大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Presentation] エミュー塩漬肉の発色に関わる諸性質2017

    • Author(s)
      中澤洋三、山﨑雅夫、佐藤広顕
    • Organizer
      2017年度日本食品保蔵科学会大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • [Presentation] 濤沸湖および藻琴湖産水産物の理化学特性の比較2016

    • Author(s)
      中澤洋三
    • Organizer
      網走漁業協同組合報告会
    • Place of Presentation
      北海道網走市
    • Year and Date
      2016-03-15
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00628
  • 1.  SASAKI Jun (00339087)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 2.  中川 至純 (70399111)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  園田 武 (70424679)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  妙田 貴生 (80372986)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 5.  中村 隆俊 (80408658)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  岩本 博幸 (90377127)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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