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橋詰 奈々世  ハシヅメ ナナセ

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Researcher Number 30737705
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2023: 宇都宮短期大学, 食物栄養学科, 講師
2022: 宇都宮短期大学, 食物栄養学科, 非常勤講師
2021: 宇都宮短期大学, 食物栄養学科, 講師
2016 – 2017: 金沢学院短期大学, 食物栄養学科, 助教
2015: 金沢学院短期大学, その他部局等, 助教
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 38050:Food sciences-related
Except Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Eating habits
Keywords
Principal Investigator
糊化度 / でんぷん / 空洞状膨化 / 湿式加熱 / デンプン / ソバ / シュー / 空洞状 / 膨化調理
Except Principal Investigator
力学特性 … More / 消化性 / 糊化 / デンプン / アミラーゼ / 損傷デンプン / 凝結デンプン / 遊離デンプン / ソバ / βグルカン / デンプン損傷度 / 増粘多糖類 / 破断特性 / 大麦粉蒸しパン / 大麦粉シュー / 大麦粉パン / イーストパン / 蒸しパン / シュー / 糊化特性 / 粉体特性 / 膨化性 / 大麦粉 Less
  • Research Projects

    (3 results)
  • Research Products

    (5 results)
  • Co-Researchers

    (3 People)
  •  穀類のデンプン形状やその糊化度が空洞状膨化に及ぼす影響Principal Investigator

    • Principal Investigator
      橋詰 奈々世
    • Project Period (FY)
      2021 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Early-Career Scientists
    • Review Section
      Basic Section 38050:Food sciences-related
    • Research Institution
      Utsunomiya Junior College
  •  ソバ粉加水生地の力学特性及び消化性に及ぼすソバデンプンの形状による糊化挙動の相違

    • Principal Investigator
      小林 理恵 (粟津原)
    • Project Period (FY)
      2021 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Tokyo Kasei University
  •  Elucidation of basic characteristics of domestic barley flour and influence of preparation condition on swelling property of various barley foods

    • Principal Investigator
      KOBAYASHI Rie
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Tokyo Kasei University

All 2021 2017 2016

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] Effects of the Addition of Saccharified Cereal Solutions on the Quality and Taste Properties of Breads2017

    • Author(s)
      橋詰奈々世, 小林理恵, 岩田惠美子, 土田幸一, 榎本俊樹
    • Journal Title

      Journal of Home Economics of Japan

      Volume: 68 Issue: 8 Pages: 402-412

    • DOI

      10.11428/jhej.68.402

    • NAID

      130006068173

    • ISSN
      0913-5227, 1882-0352
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00795
  • [Presentation] 製粉方法と焼成条件がソバ粉シューの膨化に及ぼす影響2021

    • Author(s)
      橋詰奈々世
    • Organizer
      日本調理科学会2021年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K14810
  • [Presentation] 雑穀粉シューの膨化に及ぼすデンプン粒径及びその分散状態2017

    • Author(s)
      橋詰奈々世、磯邊瞳、榎本俊樹、小林理恵
    • Organizer
      日本食生活学会 第55回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00795
  • [Presentation] 大麦粉パンの性状に及ぼす加水量及び各種増粘多糖類添加の影響2017

    • Author(s)
      小林理恵, 小更かおる, 原沙友子, 橋詰奈々世, 榎本俊樹
    • Organizer
      日本調理科学会 平成29年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00795
  • [Presentation] 製菓・製パンに関する大麦粉の基礎特性および大麦粉生地の力学特性2016

    • Author(s)
      坂巻明日香、橋詰奈々世、榎本俊樹、小林理恵
    • Organizer
      日本調理科学会
    • Place of Presentation
      名古屋学芸大学
    • Year and Date
      2016-08-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K00795
  • 1.  KOBAYASHI Rie (00342014)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 3 results
  • 2.  榎本 俊樹 (70203643)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 3 results
  • 3.  友竹 浩之 (90300136)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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