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YAMANAKA Yumi  山中 由実

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KOBAYASHI Yumi  小林 由実

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Researcher Number 40512108
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 中部大学, 応用生物学部, 助教
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2014 – 2017: 中部大学, 応用生物学部, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits
Except Principal Investigator
Eating habits
Keywords
Principal Investigator
水分の挙動 / 評価 / 調理と加工 / 水分 / 画像処理 / 品質評価 / 揚げ調理 / 天ぷら
Except Principal Investigator
乳化性 / 卵 … More / 希釈性 / ラット / コレステロール / 起泡性 / 熱変性 / リポタンパク質 / 卵黄 / 卵白 / 鶏卵 Less
  • Research Projects

    (2 results)
  • Research Products

    (5 results)
  • Co-Researchers

    (3 People)
  •  Evaluation methodology for palatability of tempuraPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOBAYASHI Yumi
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Chubu University
  •  Changes in the properties of protein with food preparation affect its inhibitory action on elevation in blood cholesterol levels

    • Principal Investigator
      OGAWA Noriko
    • Project Period (FY)
      2014 – 2016
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Chubu University

All 2017 2016 2015

All Presentation

  • [Presentation] 天ぷらのおいしさの評価についてⅣ―水分挙動から―2017

    • Author(s)
      小林由実,上田善博, 加藤邦人,石田康行,小川宣子
    • Organizer
      日本家政学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K16196
  • [Presentation] 天ぷらのおいしさの評価についてⅢ―水分挙動から―2016

    • Author(s)
      小林由実、上田善博、加藤邦人、石田康行、小川宣子
    • Organizer
      日本調理科学会
    • Place of Presentation
      名古屋学芸大学(愛知県日進市岩崎町竹ノ山)
    • Year and Date
      2016-08-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K16196
  • [Presentation] 調理に伴うタンパク質の性状変化が血中コレステロール濃度上昇抑制作用に及ぼす影響2015

    • Author(s)
      山中なつみ 小林由実 小川宣子
    • Organizer
      日本調理科学会
    • Place of Presentation
      近江町交流プラザ(石川県金沢市青草町)
    • Year and Date
      2015-07-04
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26350108
  • [Presentation] 鶏卵の調理に伴うタンパク質の性状変化が血中コレステロール濃度上昇抑制作用に及ぼす影響2015

    • Author(s)
      小川宣子、山中なつみ、小林由実
    • Organizer
      平成27年度本調理科学会東海・北陸支部、近畿支部合同研究発表会
    • Place of Presentation
      近江町交流プラザ(石川県・金沢市)
    • Year and Date
      2015-07-04
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26350108
  • [Presentation] 天ぷらのおいしさの評価についてⅡ-水分挙動から-2015

    • Author(s)
      小林由実、上田善博、加藤邦人、小川宣子
    • Organizer
      日本家政学会
    • Place of Presentation
      いわて県民情報交流センター アイーナ(岩手県盛岡市)
    • Year and Date
      2015-05-23
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K16196
  • 1.  OGAWA Noriko (30139901)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 2.  山中 なつみ (00257528)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  外狩 なつみ
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 2 results

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