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YANAGIDA Fujitoshi  柳田 藤寿

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柳田 藤寿  ヤナギダ フジトシ

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Researcher Number 50202370
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 山梨大学, 大学院総合研究部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2014 – 2016: 山梨大学, 総合研究部, 教授
Review Section/Research Field
Except Principal Investigator
Food science
Keywords
Except Principal Investigator
副梢果房栽培 / γ-ラクトン / 香気成分 / ワイン / 副梢果房 / フラネオール / γ-ノナラクトン / 赤ワイン / マスカット・ベーリーA
  • Research Projects

    (1 results)
  • Research Products

    (4 results)
  • Co-Researchers

    (2 People)
  •  Development of an innovative technology to improve the quality of Muscat Bailey A red wine

    • Principal Investigator
      KISHIMOTO Munekazu
    • Project Period (FY)
      2014 – 2016
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      University of Yamanashi

All 2017 2016

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] マスカット・ベーリーAの副梢果房を用いた赤ワイン醸造におけるマストとワインの成分組成2017

    • Author(s)
      岸本宗和、乙黒美彩、柳田藤寿、安部正彦
    • Journal Title

      日本醸造協会誌

      Volume: 112

    • NAID

      40021218251

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450174
  • [Presentation] マスカット・ベーリーAワインのγ-ラクトン類含有量に及ぼす醸造条件の影響2016

    • Author(s)
      横森勝利、岸本宗和、乙黒美彩、柳田藤寿
    • Organizer
      日本食品科学工学会平成28年度関東支部大会
    • Place of Presentation
      日本大学湘南キャンパス(神奈川県藤沢市)
    • Year and Date
      2016-03-05
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450174
  • [Presentation] マスカット・ベーリーAにおける副梢果房の発生誘導とワイン醸造への利用2016

    • Author(s)
      岸本宗和、乙黒美彩、柳田藤寿、安部正彦
    • Organizer
      日本ブドウ・ワイン学会
    • Place of Presentation
      山梨大学(山梨県甲府市)
    • Year and Date
      2016-11-25
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450174
  • [Presentation] マスカット・ベーリーAワインのγ‐ラクトン類含有量に及ぼす醸造条件の検討2016

    • Author(s)
      横森勝利、岸本宗和、乙黒美彩、柳田藤寿
    • Organizer
      日本ブドウ・ワイン学会
    • Place of Presentation
      山梨大学(山梨県甲府市)
    • Year and Date
      2016-11-25
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450174
  • 1.  KISHIMOTO Munekazu (20603195)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 4 results
  • 2.  YOKOMORI Katsutoshi
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results

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