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nagasaka keiko  長坂 慶子

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長坂 慶子  ナガサカ ケイコ

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Researcher Number 60207991
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Affiliation (Current) 2025: 岩手県立大学盛岡短期大学部, その他部局等, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 1998: 岩手県立大学盛岡短期大学部, 生活科学科, 助手
1997: 岩手県立盛岡短期大学, その他部局等, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
家政学
Keywords
Principal Investigator
破断エネルギー / 初期弾性率 / 貯蔵弾性率 / ヨ-グルト / 離漿速度定数 / 平衡離漿量 / 離漿 / 破断応力 / 透水係数 / 平衝時間 / 間隙比 / 食品用圧密試験器 / アガロースゲル
  • Research Projects

    (1 results)
  •  ゲル状食品の離漿現象に関する研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      長坂 慶子
    • Project Period (FY)
      1997 – 1998
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      家政学
    • Research Institution
      Morioka Junior College,Iwate Prefectural University

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