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Morii Saeko  森井 沙衣子

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森井 沙衣子  モリイ サエコ

MORII SAEKO  森井 沙衣子

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Researcher Number 60387892
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 兵庫県立大学, 環境人間学部, 客員研究員(研究員)
2025: 兵庫教育大学, 学校教育研究科, 講師
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2025: 兵庫教育大学, 学校教育研究科, 講師
2020 – 2022: 兵庫県立大学, 環境人間学部, 客員研究員(研究員)
2013 – 2014: 兵庫県立大学, 環境人間学部, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Home economics/Human life
Keywords
Principal Investigator
炊飯 / スチームコンベクションオーブン / 調理 / 温度履歴 / 官能評価 / テクスチャー / 過熱水蒸気加熱 / 大量調理のための標準化 / 大量調理メニュー / 調理特性 / トマトジュース
  • Research Projects

    (3 results)
  • Research Products

    (7 results)
  • Co-Researchers

    (1 People)
  •  クックチルシステムに最適な炊飯方法の開発Principal Investigator

    • Principal Investigator
      森井 沙衣子
    • Project Period (FY)
      2025 – 2027
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Hyogo University of Teacher Education
  •  Construction and evaluation of cooking prediction model for superheated steam heatingPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Morii Saeko
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Early-Career Scientists
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      University of Hyogo
  •  Study on Food Characteristics Using the New Cooking SystemPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MORII SAEKO
    • Project Period (FY)
      2013 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Home economics/Human life
    • Research Institution
      University of Hyogo

All 2022 2021 2014 2013

All Presentation

  • [Presentation] 同時調理を想定したスチームコンベクションオーブンによる炊飯方法の検討2022

    • Author(s)
      森井沙衣子、坂本薫
    • Organizer
      日本調理科学会2022年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K13805
  • [Presentation] スチコンで炊飯した米飯のテクスチャーに及ぼす米重量と加水比の影響2021

    • Author(s)
      岡 智絢、森井 沙衣子、坂本 薫
    • Organizer
      日本調理科学会近畿支部第47回研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K13805
  • [Presentation] スチームコンベクションオーブンで炊飯したトマトライスの特性2014

    • Author(s)
      森井沙衣子,坂本薫,白杉(片岡)直子
    • Organizer
      日本家政学会関西支部 第36回研究発表会
    • Place of Presentation
      京都聖母女学院短期大学(京都府京都市)
    • Year and Date
      2014-10-25
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870632
  • [Presentation] スチームコンベクションオーブンを用いた炊飯方法についての検討2014

    • Author(s)
      森井沙衣子,坂本薫
    • Organizer
      第61回日本栄養改善学会学術総会
    • Place of Presentation
      パシフィコ横浜(神奈川県横浜市)
    • Year and Date
      2014-08-20
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870632
  • [Presentation] 高齢者施設における米飯提供の現状に関するアンケート調査~高齢者施設の炊飯状況について~2013

    • Author(s)
      坂本薫,森井沙衣子
    • Organizer
      第60回日本栄養改善学会学術総会
    • Place of Presentation
      神戸国際会議場(兵庫県神戸市)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870632
  • [Presentation] 高齢者施設における米飯提供の現状に関するアンケート調査~高齢者施設の米飯提供状況について~2013

    • Author(s)
      森井沙衣子,坂本薫
    • Organizer
      第60回日本栄養改善学会学術総会
    • Place of Presentation
      神戸国際会議場(兵庫県神戸市)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870632
  • [Presentation] スチームコンベクションオーブンで炊飯した トマトライスのテクスチャー2013

    • Author(s)
      坂本薫、森井沙衣子
    • Organizer
      日本調理科学会平成25年度大会
    • Place of Presentation
      奈良女子大学(奈良県奈良市)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870632
  • 1.  SAKAMOTO Kaoru (20187032)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 5 results

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