• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

KOIDE Shoji  小出 章二

ORCIDConnect your ORCID iD *help
… Alternative Names

Koide Shoji  小出 章二

小出 章二  コイデ シヨウジ

Less
Researcher Number 70292175
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 岩手大学, 農学部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2021 – 2024: 岩手大学, 農学部, 教授
2016 – 2019: 岩手大学, 農学部, 教授
2008 – 2014: Iwate University, 農学部, 准教授
2004 – 2006: 岩手大学, 農学部, 助教授
2001 – 2002: 岩手大学, 農学部, 助教授
2000: 岩手大学, 農学部, 講師
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Agricultural environmental engineering / Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related / Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering / 農業機械学
Except Principal Investigator
Agricultural environmental engineering / Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering
Keywords
Principal Investigator
青果物 / 生菌数 / 農林水産物 / 農業工学 / 長期保存 / 水分活性 / ポストハーベスト / 殺菌 / 光触媒 / 品質 … More / 環境負荷軽減 / 氷点下 / 冷凍 / データマイニング / 冷凍裂果・ドリップ / 果実・野菜 / 環境負荷 / 生鮮青果物 / 貯蔵生理 / 品質保持 / 生存曲線 / 食品ロス / 果実 / カット青果物 / 過冷却点 / 凍結点 / 生残率 / 鮮度保持 / 過冷却保存 / 生理学 / 細胞活性度 / DSC / 生存率 / 復水 / 細胞活性 / 電気インピーダンス / 過冷却 / 氷点下保存 / 脱水 / 穀物 / 食品 / 理化学的特性 / 農産物 / フリーズドライ / 保存 / 農産食品 / 穀物・農産物 / LCA / ガラス転移温度 / nitrate acid / mass balanace / L-ascorbic acid / greenhouse / processing plant / wastewater / ion-exchange membranes / Electrodialysis / モデル / COD / BOD / 未利用資源 / カリウムイオン / リン酸イオン / 硝酸イオン / イオンバランス / 効率 / イオン / 水環境 / 培養液 / 膜 / 硝酸性窒素 / 物質収支 / アスコルビン酸 / 植物工場 / 農産物加工工場 / 排水 / イオン交換膜 / 電気透析 / 農業生産管理工程 / 損傷菌 / 水中殺菌装置 / 捕集 / 同定 / カビ / 紫外線殺菌 / Aspergillus niger / 公衆衛生 / 電気集じん / 浮遊微粒子 / 空中浮遊菌 / 農産施設 / 予測微生物学 / 輪紋様 / 温度依存性 / 画像解析 / Aspergillus oryzae / HACCP / コロニー径 / 防黴 / 温度ストレス / RGB値 / 発芽 / 温度変動条件 / 形状 / 予測モデル / 損傷 / こうじかび病 / リンゴ / ポストハーベスト病害 / 積算温度 / 病斑 / 成長モデル / カビコロニー / 温度周期 / 微生物 / 通いコンテナ / ISO / 包装材料 / MAP / 生分解性 / 生分解性プラスチックフィルム / 青果物流通システム / 微生物制御 / 生分解性フィルム / MA包装 / フードチェーン / 食品衛生 … More
Except Principal Investigator
乾燥モデル / 色彩変化 / キャベツ / コマツナ / ブランチング / 積算温度 / 消費電力量 / L-アスコルビン酸 / 遠赤外線乾燥 / 水分蒸散速度 / マイクロ波ブランチング / Fv/Fm / インピーダンス / パプリカ / ホウレンソウ / Lアスコルビン酸 / βカロテン / マイクロ波 / ニンジン / 複数品質の同時評価 / コンジョイント分析 / 6次産業化 / カロテノイド / キウイフルーツ / 反応速度 / ライフサイクルアセスメント / 抗酸化活性 / 青果物品質 / 気孔 / 数値流体力学 / 殺菌 / 光触媒 / 高湿貯蔵 / 青果物 / 超微細ミスト / 流通管理 Less
  • Research Projects

    (11 results)
  • Research Products

    (96 results)
  • Co-Researchers

    (16 People)
  •  果実・果菜の冷凍法の研究:裂果抑制因子マイニングと基礎学理構築Principal Investigator

    • Principal Investigator
      小出 章二
    • Project Period (FY)
      2024 – 2026
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Development of a novel supercooled storage method for fresh fruit and vegetables considering long-term storage and environmental impactPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Koide Shoji
    • Project Period (FY)
      2021 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Theoretical and practical study on long-term storage with keeping high quality of grain and agricultural foodsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Koide Shoji
    • Project Period (FY)
      2016 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Development of innovative preservation technology of vegetables and fruit by dehydration pretreatmentPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Koide Shoji
    • Project Period (FY)
      2016 – 2018
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Elucidation of optimum drying condition corresponding to characteristics of fruit and vegetables for promotion of sixth sector industrialization

    • Principal Investigator
      ORIKASA Takahiro
    • Project Period (FY)
      2014 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Study on disinfection of airborne microorganisms in postharvest facilitiesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOIDE SHOJI
    • Project Period (FY)
      2012 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Study of optimization of far-infrared drying condition for fruit and vegetables considering LCA methods

    • Principal Investigator
      ORIKASA Takahiro
    • Project Period (FY)
      2011 – 2013
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Iwate University
      Miyagi University
  •  Development of low temperature and high humid storagesystem for fresh produce by using nano-sized mist

    • Principal Investigator
      UCHINO Toshitaka
    • Project Period (FY)
      2010 – 2012
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Kyushu University
  •  Geometric and Growth Analysis of Fungi in response to Cyclic Temperature and its Application to Post-HarvestPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOIDE Shoji
    • Project Period (FY)
      2008 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  青果物集荷場における滅菌システムの開発Principal Investigator

    • Principal Investigator
      小出 章二
    • Project Period (FY)
      2004 – 2006
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Iwate University
  •  Study on material reuse from wastewater emitted from agricultural and food industries by use of high function membranesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOIDE Shoji
    • Project Period (FY)
      2000 – 2002
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Iwate University

All 2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 Other

All Journal Article Presentation Book

  • [Book] 食品のロングライフ化技術2024

    • Author(s)
      小出章二
    • Total Pages
      250
    • Publisher
      株式会社エヌ・ティー・エス
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Book] 工学技術者のための農学概論2018

    • Author(s)
      小出章二、折笠貴寛(分担執筆)
    • Total Pages
      336
    • Publisher
      理工図書
    • ISBN
      9784844608738
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Book] 静電気を利用した空中浮遊菌の除去,「パルスパワーおよび放電の農水系利用」2015

    • Author(s)
      小出章二
    • Total Pages
      71
    • Publisher
      電気学会技術報告, パルスパワーおよび放電の農水系利用調査専門委員会編
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Journal Article] Changes in microbial population and physicochemical properties of fresh-cut cucumbers subjected to near-freezing temperature at −2 °C2024

    • Author(s)
      Sugisawa Ryunosuke、Orikasa Takahiro、Koide Shoji
    • Journal Title

      FSTR

      Volume: 30 Issue: 3 Pages: 323-330

    • DOI

      10.3136/fstr.FSTR-D-23-00210

    • ISSN
      1344-6606, 1881-3984
    • Language
      English
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Journal Article] 食品ロス削減を過冷却保存技術でチャレンジする2022

    • Author(s)
      小出章二、大須賀 玲、折笠貴寛、上村松生
    • Journal Title

      アグリバイオ

      Volume: 6(2) Pages: 147-149

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Journal Article] Ideal packaging for ripened peaches determined through modeling the relationship between food loss reduction and life cycle environmental impacts2022

    • Author(s)
      Sasaki Yuma、Orikasa Takahiro、Shinozaki Rina、Nakamura Nobutaka、Hayashi Kiyotada、Yasaka Yoshihito、Makino Naoki、Shobatake Koichi、Koide Shoji、Shiina Takeo
    • Journal Title

      Packaging Technology and Science

      Volume: 36 Issue: 4 Pages: 253-263

    • DOI

      10.1002/pts.2708

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843, KAKENHI-PROJECT-22K05901
  • [Journal Article] カットしたニホンナシの-6℃での過冷却保存2022

    • Author(s)
      門脇和佳奈,小出章二,大須賀 玲,折笠貴寛
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 69 Pages: 1-4

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Journal Article] Assessment of cumulative freezing frequency of supercooled fresh-cut onion: Effects of sample size, supercooling temperature, and supercooled storage time2022

    • Author(s)
      Koide Shoji、Ito Taiga、Osuga Rei、Orikasa Takahiro
    • Journal Title

      Journal of Agriculture and Food Research

      Volume: 10 Pages: 100440-100440

    • DOI

      10.1016/j.jafr.2022.100440

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Journal Article] Effect of Supercooled Storage on Maintaining the Quality of Fresh-cut Pear2021

    • Author(s)
      大須賀玲,小出章二,安倍侑野,折笠貴寛,上村松生
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 68 Issue: 12 Pages: 455-463

    • DOI

      10.3136/nskkk.68.455

    • NAID

      130008132264

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Year and Date
      2021-12-15
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H03961, KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Journal Article] 青果物輸送における緩衝包装が環境負荷削減に及ぼす影響 ―輸送振動による損傷を考慮したイチゴのLCA―2020

    • Author(s)
      佐々木勇麻,折笠貴寛,中村宜貴,林 清忠,八坂慶仁,牧野直樹, 正畠宏一,小出章二,椎名武夫
    • Journal Title

      農業食料工学会誌

      Volume: 82 Pages: 65-76

    • NAID

      40022138581

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Journal Article] Environmental Impact Assessment during Dried Cabbage Production Process based on LCA –Possibility of Environmental Burden Reduction by Blanching Treatment–2019

    • Author(s)
      佐々木勇麻, 折笠貴寛, 渡邊高志, 椎名武夫, 築城幹典, 小出章二
    • Journal Title

      Journal of Life Cycle Assessment, Japan

      Volume: 15 Issue: 2 Pages: 174-187

    • DOI

      10.3370/lca.15.174

    • NAID

      130007637070

    • ISSN
      1880-2761, 1881-0519
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17K08015, KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Journal Article] Survival of Cut Cabbage subjected to Subzero Temperatures2019

    • Author(s)
      Koide, S., Kumada, R., Hayakawa, K., Kawakami, I., Orikasa, T., Katahira, M., Uemura, M.
    • Journal Title

      Acta Horticulturae

      Volume: 印刷中

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Journal Article] Survival of cut cabbage subjected to subzero temperatures2019

    • Author(s)
      Koide S., Kumada R., Hayakawa K., Kawakami I., Orikasa T., Katahira M., Uemura M.
    • Journal Title

      Acta Horticulturae

      Volume: 1256 Issue: 1256 Pages: 329-334

    • DOI

      10.17660/actahortic.2019.1256.46

    • Peer Reviewed / Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001, KAKENHI-PROJECT-17H03961
  • [Journal Article] Evaluation of Electrical and Physiological Properties of Supercooled Fresh Cut Spinach2019

    • Author(s)
      小出章二,大須賀玲,折笠貴寛,上村松生
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 66 Issue: 9 Pages: 335-340

    • DOI

      10.3136/nskkk.66.335

    • NAID

      130007715825

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Year and Date
      2019-09-15
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001, KAKENHI-PROJECT-17H03961
  • [Journal Article] 遠赤外線乾燥条件の違いがキャベツの品質変化および消費電力量に及ぼす影響2018

    • Author(s)
      折笠貴寛,北舘奏子,渡邊高志,小出章二
    • Journal Title

      農業食料工学会誌

      Volume: 80(1) Pages: 66-74

    • NAID

      130007988724

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] 遠赤外線乾燥条件の違いがキャベツの品質変化および消費電力量に及ぼす影響2018

    • Author(s)
      折笠貴寛,北舘奏子,渡邊高志,小出章二
    • Journal Title

      農業食料工学会誌

      Volume: 80(1) Pages: 66-74

    • NAID

      130007988724

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Journal Article] Impact of blanching pretreatment on the drying rate and energy consumption during far-infrared drying2018

    • Author(s)
      Takahiro Orikasa, Naoki Ono, Takashi Watanabe, Yasumasa Ando, Takeo Shiina, Shoji Koide
    • Journal Title

      Food Quality and Safety

      Volume: 印刷中 Issue: 2 Pages: 97-103

    • DOI

      10.1093/fqsafe/fyy006

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01499, KAKENHI-PROJECT-16H05001, KAKENHI-PROJECT-17K08015
  • [Journal Article] マイルドな脱水が青果物の保存および生存率に与える影響2017

    • Author(s)
      早川香寿美,山﨑未遊,折笠貴寛,小出章二
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 64 Pages: 1-4

    • NAID

      40021446109

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Journal Article] ニンジンの最適ブランチング処理法の検討に向けた品質および物理的特性の測定2017

    • Author(s)
      折笠貴寛,小出章二,澤田みのり,三鹿暉峻,佐々木邦明,渡邊高志,安藤泰雅,中村宣貴,村松良樹,椎名武夫,田川彰男
    • Journal Title

      農業食料工学会誌

      Volume: 79 Pages: 122-130

    • NAID

      130007853322

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] アルファ化玄米の製造に関する研究(第1報)2016

    • Author(s)
      小出章二,佐藤あい花,折笠貴寛,武田純一
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 63 Pages: 25-28

    • NAID

      40021075559

    • Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Journal Article] The influence of inhibit avoid water defect responses by heat pretreatment on hot air drying rate of spinach2016

    • Author(s)
      Takashi Watanabe, Takahiro Orikasa, Hiroshi Shono, Shoji Koide, Takeo Shiina, Akio Tagawa
    • Journal Title

      Journal of Food Engineering

      Volume: 168 Pages: 113-118

    • DOI

      10.1016/j.jfoodeng.2015.07.014

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] Determination of Optimum Blanching Conditions to Produce Dried Paprika by Conjoint Analysis2015

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,佐藤和憲,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 62 Issue: 8 Pages: 394-401

    • DOI

      10.3136/nskkk.62.394

    • NAID

      130005100699

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] Temperature Dependency of Quality Change during Far-Infrared Drying of Komatsuna Leaves2015

    • Author(s)
      Takahiro Orikasa, Shintaro Okamoto, Toshikazu Komoda, Sakiko Hatanaka, Chiyuki Togashi, Yoshiki Muramatsu, Shoji Koide, Takeo Shiina, Akio Tagawa
    • Journal Title

      Acta Horticulture

      Volume: 1091 Pages: 319-326

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] コマツナの遠赤外線乾燥過程における乾燥ムラおよび品質変化の評価2014

    • Author(s)
      折笠貴寛,畑中咲子,富樫千之,岡本慎太郎,齊藤順一郎,齊藤義郎,渡邊高志,小出章二
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 61 Pages: 35-40

    • NAID

      40020580413

    • Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線乾燥過程における水分蒸散速度および品質変化に及ぼす影響2014

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,佐々木邦明,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Journal Title

      農業食料工学会誌

      Volume: 76(5) Pages: 387-394

    • NAID

      130006943627

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Journal Article] Study on airborne particles and airborne microorganism in a low-temperature storage facility2014

    • Author(s)
      Koide, S., Orikasa, T., Kumagai, K., Takeda, J., Uchino, T.
    • Journal Title

      7th International Symposium on Machinery and Mechatronics for Agriculture and Biosystems Engineering (ISMAB)

      Volume: 印刷中

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Journal Article] Impacts of hot air and vacuum drying on the quality attributes of kiwifruit slices2014

    • Author(s)
      Takahiro Orikiasa, Shoji Koide, Shintaro Okamoro, Teppei Imaizumi, Yoshiki Muramatsu, Jun-ichi Takeda, Takeo Shiina, Akio Tagawa
    • Journal Title

      Journal of Food Engineering

      Volume: 125 Pages: 51-58

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Journal Article] Study on airborne particles and airborne microorganism in a low-temperature storage facility2014

    • Author(s)
      Koide, S., Orikasa, T., Kumagai, K., Takeda, J., Uchino, T.
    • Journal Title

      Proceedings of the 7th International Symposium on Machinery and Mechatronics for Agriculture and Biosystems Engineering (ISMAB)

      Volume: -

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Journal Article] 積算温度を指標としたコマツナの遠赤外線乾燥における品質変化の評価2013

    • Author(s)
      岡本慎太郎,折笠貴寛,畑中咲子,菰田俊一,齊藤順一郎,富樫千之,村松良樹,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Journal Title

      日本食品保蔵科学会誌

      Volume: 39(6) Pages: 311-318

    • NAID

      40019925283

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Journal Article] ポストハーベストへの応用を目指したアパタイト被覆二酸化チタン光触媒の殺菌特性の評価2013

    • Author(s)
      小出章二,村田大地,折笠貴寛,武田純一
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 60 Pages: 43-46

    • NAID

      120005461072

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Journal Article] Physical and microbial collection efficiencies of an electrostatic precipitator for abating airborne particulates in postharvest agricultural processing2013

    • Author(s)
      Koide, S., Nakagawa, A., Omoe, K., Takaki, K., Uchino, T.
    • Journal Title

      J. Electrostatics, (in press)

      Volume: 71 Issue: 4 Pages: 734-738

    • DOI

      10.1016/j.elstat.2013.04.002

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線および熱風乾燥特性に及ぼす影響2013

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,佐々木邦明,小出章二,武田純一
    • Journal Title

      農業食料工学会東北支部報

      Volume: 60 Pages: 47-50

    • NAID

      120005461071

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Journal Article] Concentration of airborne microorganisms in a rice storage facility2012

    • Author(s)
      Koide, S., Uchino, T., et al
    • Journal Title

      Journal of JSAM

      Volume: 74巻3号 Pages: 244-246

    • NAID

      10030764327

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] Concentration of airborne microorganisms in a rice storage facility2012

    • Author(s)
      Shoji Koide
    • Journal Title

      Journal of JSAM

      Volume: 74 Pages: 244-246

    • NAID

      10030764327

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] Concentration of airborne microorganisms in a rice storage facility2012

    • Author(s)
      Koide, S., Yasokawa, D., Omoe, K., Uchino, T.
    • Journal Title

      J. JSAM

      Volume: 74 Pages: 244-246

    • NAID

      10030764327

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] コマツナの乾燥への遠赤外線の利用2012

    • Author(s)
      岡本慎太郎,折笠貴寛,桑嶋学人,菰田俊一,齊藤順一郎,矢野歳和,村松良樹,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Journal Title

      日本食品科学工学会誌

      Volume: 59(9) Pages: 465-472

    • NAID

      10031054973

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Journal Article] A case study of airborne microorganisms in postharvest facilities2011

    • Author(s)
      Koide, S.,Uchino, T., et al.
    • Journal Title

      Proceeding of Int. Workshop on Agric. and Bio-Systems Eng .

      Pages: 141-144

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] A case study of airborne microorganisms in postharvest facilities2011

    • Author(s)
      Koide, S., Uchino, T., et al
    • Journal Title

      Proceeding of Int.Workshop on Agric.and Bio-Systems Eng (IWABE)

      Pages: 141-144

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Journal Article] Aspergillus oryzaeのコロニー径の簡易予測に関する基礎的研究2010

    • Author(s)
      小出章二、福士祥代、曹薇、八十川大輔
    • Journal Title

      農業生産技術管理学会 16(4)

      Pages: 131-136

    • NAID

      110007593087

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Journal Article] Aspergillus oryzaeのコロニー径の簡易予測に関する基礎的研究2010

    • Author(s)
      小出章二・福士祥代・曹薇・八十川大輔
    • Journal Title

      農業生産技術管理学会誌 16(4)

      Pages: 131-136

    • NAID

      110007593087

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Journal Article] Microbial and quality evaluation of green peppers stored in biodegradable film packaging2007

    • Author(s)
      Koide, S., Shi, J.
    • Journal Title

      Food Control 18

      Pages: 1121-1125

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16780177
  • [Journal Article] Disinfecting efficacy of a plastic container covered with photocatalyst for postharvest

    • Author(s)
      Koide, S., Nonami, T.
    • Journal Title

      Food Control (in press)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16780177
  • [Presentation] 過冷却保存が微生物数およびカットキュウリの理化学的特性にもたらす影響2023

    • Author(s)
      杉澤龍之介,星野七海,滝村恋奈,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      農業食料工学会東北支部令和5年度支部大会(弘前大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] 過冷却保存によるカット青果物の腐敗抑制効果2023

    • Author(s)
      杉澤龍之介,小出章二,折笠貴寛
    • Organizer
      日本食品科学工学会第70回記念大会(京都女子大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] 過冷却保存がカットキュウリの腐敗抑制および品質保持に与える影響2023

    • Author(s)
      杉澤龍之介,小出章二,折笠貴寛
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2023年合同大会(つくば国際会議場)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] 過冷却保存がカットキャベツの微生物学的品質および理化学的特性に与える影響2022

    • Author(s)
      大須賀玲, 小出章二, 山田美和, 折笠貴寛, 上村松生
    • Organizer
      第80回農業食料工学会年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] 過冷却保存がカットリンゴ‘ジョナゴールド’の鮮度保持に与える影響2022

    • Author(s)
      杉澤龍之介,大須賀 玲,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      第80回農業食料工学会年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] Effect of supercooled storage on maintaining the freshness of fresh-cut Jonagold apples2022

    • Author(s)
      Ryunosuke Sugisawa, Shoji Koide, Rei Osuga, Takahiro Orikasa
    • Organizer
      The XX CIGR World Congress
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] カットリンゴの10日間過冷却保存2021

    • Author(s)
      大須賀 玲、小出章二、折笠貴寛、上村松生
    • Organizer
      第79回農業食料工学会年次大会(オンライン)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] -5℃の過冷却保存はカット西洋ナシ‘ラ・フランス’の品質を保つのか?2021

    • Author(s)
      大須賀 玲、小出章二、安倍侑野、折笠貴寛、上村松生
    • Organizer
      日本食品保蔵科学会第70回(オンライン東京)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] モモ輸送時における「損傷発生と環境負荷の関係」のモデル化と最適包装条件の検討2021

    • Author(s)
      佐々木勇麻、折笠貴寛、中村宣貴、林清忠、八坂慶仁、牧野直樹、正畠宏一、 小出章二、椎名武夫
    • Organizer
      第79回農業食料工学会年次大会(オンライン)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21K05843
  • [Presentation] Lactobacillus casei を固定化したフリーズドライ農産食品の保存における菌数および品質変化2020

    • Author(s)
      長屋美玖,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      日本食品科学工学会関東支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] カットホウレンソウの過冷却保存に関する研究2019

    • Author(s)
      小出章二,大須賀 玲,折笠貴寛,上村松生
    • Organizer
      2019年農業食料工学会・農業施設学会・国際農業工学会第6部会合同国際大会(北海道大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] 生鮮青果物の過冷却保存に関する一考察2019

    • Author(s)
      小出章二,大須賀 玲,折笠貴寛,上村松生
    • Organizer
      日本食品科学工学会第66回大会(藤女子大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] 輸送時の振動による損傷を考慮したイチゴのライフサイクルアセスメント2019

    • Author(s)
      佐々木勇麻,折笠貴寛,中村宣貴,林 清忠,八坂慶仁,牧野直樹,正畠宏一 , 小出章二,椎名武夫
    • Organizer
      2019年農業食料工学会・農業施設学会・国際農業工学会第6部会合同国際大会(北海道大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] 青果物の氷点下保存に関する研究と今後の展望2018

    • Author(s)
      小出章二、折笠貴寛、上村松生
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2018年合同大会(愛媛, 9月10-14日, 2018)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] 青果物の氷点下保存に関する研究と今後の展望2018

    • Author(s)
      小出章二、折笠貴寛、上村松生
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2018年合同大会(愛媛, 9月10-14日, 2018)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Presentation] LCA手法に基づく乾燥キャベツ製造工程における環境影響評価 -ブランチング処理に伴う環境負荷低減の可能性ー2018

    • Author(s)
      佐々木勇麻、折笠貴寛、小出章二
    • Organizer
      農業環境工学関連5学会2018年合同大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] Quantitative Evaluation of Environmental Burden Reduction for Blanching Pretreatment during Dried Cabbage Production Process2018

    • Author(s)
      Sasaki, Y., Orikasa, T., Watanabe, T., Koide, S.
    • Organizer
      Ecobalance 2018
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] フリーズドライしたニンジンの高品質保存に関する研究2017

    • Author(s)
      小出章二,折笠貴寛,菊池瑞季,早川香寿美
    • Organizer
      第66回日本食品保蔵科学会(高知県立大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] Survival of Cut Cabbage subjected to Subzero Temperatures2017

    • Author(s)
      Koide, S., Kumada, R., Hayakawa, K., Kawakami, I., Orikasa, T., Katahira, M., Uemura, M.
    • Organizer
      VI International Postharvest Unlimited Conference, Madrid (Spain).
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Presentation] カットキャベツの過冷却保存に関する研究2017

    • Author(s)
      小出章二,早川香寿美,折笠貴寛,川上 樹,熊田りこ,上村松生
    • Organizer
      農業食料工学会第76回年次大会(東京農大、世田谷)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Presentation] カットキャベツの過冷却保存に関する研究2017

    • Author(s)
      早川香寿美,小出章二,折笠貴寛,川上 樹,熊田りこ,上村松生
    • Organizer
      日本食品保存科学会第66回大会(高知県立大学)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Presentation] 遠赤外線乾燥条件の違いがキャベツの品質変化および消費電力量に及ぼす影響2017

    • Author(s)
      折笠貴寛,北舘奏子,小出章二,武田純一
    • Organizer
      平成29年度農業食料工学会東北支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] Survival of Cut Cabbage subjected to Subzero Temperatures2017

    • Author(s)
      Koide, S., Kumada, R., Hayakawa, K., Kawakami, I., Orikasa, T., Katahira, M., Uemura, M
    • Organizer
      VI International ConferencePostharvest Unlimited, 17-20 October, Madrid, Spain.
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] マイルドな脱水が青果物の保存および生存率に与える影響2016

    • Author(s)
      早川香寿美,山崎未遊,折笠貴寛,武田純一,小出章二
    • Organizer
      平成28年度農業食料工学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      北里大学(青森県十和田市)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K15010
  • [Presentation] アルファ化玄米の乾燥・保存特性に関する研究2016

    • Author(s)
      松井芽衣,佐藤あい花,川村理奈,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      平成28年度農業食料工学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      北里大学(青森県十和田市)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H05001
  • [Presentation] キャベツの遠赤外線乾燥におけるトレイ材質の違いがライフサイクルCO2に及ぼす影響2015

    • Author(s)
      折笠貴寛,相馬海斗,北館泰子,渡邊高志,小出章二
    • Organizer
      農業環境工学関連5学会2015年合同大会
    • Place of Presentation
      岩手大学(岩手県盛岡市)
    • Year and Date
      2015-09-15
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] Drying kinetics and quality of tomatoes for cooking dehydrated by a vacuum-microwave method2014

    • Author(s)
      Takahiro Orikasa, Syoji Koide, Hana Sugawara, Yoshiki Muramatsu, Manasikan Thammawong, Takeo Shiina, Akio Tagawa
    • Organizer
      29th International Horticultural Congress
    • Place of Presentation
      Brisbane, AU
    • Year and Date
      2014-08-20
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] Study on airborne particles and airborne microorganism in a low-temperature storage facility2014

    • Author(s)
      Koide, S., Orikasa, T., Kumagai, K., Takeda, J., Uchino, T.
    • Organizer
      7th International Symposium on Machinery and Mechatronics for Agriculture and Biosystems Engineering (ISMAB)
    • Place of Presentation
      Yilan, Taiwan
    • Year and Date
      2014-05-22
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Presentation] 乾燥パプリカの高品質化に向けたブランチング終了条件の検討2014

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,小出章二,武田純一,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      第73回農業食料工学会年次大会
    • Place of Presentation
      琉球大学(沖縄)
    • Year and Date
      2014-05-17
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] ニンジンの最適ブランチング処理法の検討に向けた品質および物理的特性の測定2014

    • Author(s)
      折笠貴寛,澤田みのり,渡邊高志,小出章二,中村宣貴,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      日本食品科学工学会第61回大会
    • Place of Presentation
      中村学園大学(福岡)
    • Year and Date
      2014-08-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] 減圧マイクロ波乾燥を用いた調理用トマトの乾燥特性および品質変化の検討2014

    • Author(s)
      折笠貴寛,菅原花,小出章二,岡田益己,松嶋卯月,加藤一幾,武田純一,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      第73回農業食料工学会年次大会
    • Place of Presentation
      琉球大学(沖縄)
    • Year and Date
      2014-05-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26850156
  • [Presentation] ブランチング処理の違いがキャベツの乾燥過程における乾燥速度および品質変化に及ぼす影響2013

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      農業機械学会東北支部平成25年度支部大会
    • Place of Presentation
      福島県農業総合センター(福島)
    • Year and Date
      2013-08-22
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] 農産施設空間内の空中浮遊物質および空中浮遊菌に関する研究2013

    • Author(s)
      小出章二,熊谷 翔,折笠貴寛,伊吹竜太,武田純一
    • Organizer
      平成25年度農業機械学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      福島県農業総合センター
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Presentation] Analysis of temperature dependency of quality change during far-infrared drying of komatsuna leaves2013

    • Author(s)
      Takahiro Orikasa, Shintaro Okamoto, Toshikazu Komoda, Sakiko Hatanaka Chiyuki Togashi, Yoshiki Muramatsu, Shoji Koide, Takeo Shiina, Akio Tagawa
    • Organizer
      VI International Conference on Managing Quality in Chains (MQUIC 2013)
    • Place of Presentation
      Cranfield University, UK
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] 農業施設を想定した空中浮遊菌の捕集に関する基礎的研究2012

    • Author(s)
      中川 光,小出章二,折笠貴寛,内野敏剛,高木浩一
    • Organizer
      農業環境工学関連学会合同大会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学,栃木
    • Year and Date
      2012-09-12
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] アパタイト被覆二酸化チタン光触媒殺菌の基礎的特性の解明と,そのポストハーベストへの応用2012

    • Author(s)
      村田大地,小出章二,折笠貴寛,内野敏剛
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2012年合同大会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学(栃木県)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Presentation] アパタイト被覆二酸化チタン光触媒殺菌の基礎的特性の解明とそのポストハーベストへの応用2012

    • Author(s)
      村田大地,小出章二,折笠貴寛,内野敏剛
    • Organizer
      農業環境工学関連学会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学,栃木
    • Year and Date
      2012-09-12
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 光触媒溶液を用いた水中殺菌に関する基礎的研究2012

    • Author(s)
      村田大地,小出章二,折笠貴寛,只野嘉人,熊谷 翔
    • Organizer
      平成24年度農業機械学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      宮城大学食産業学部(宮城県)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24580364
  • [Presentation] 光触媒を用いた農産施設内の空中浮遊菌の殺菌に関する一提案2011

    • Author(s)
      小出章二, 内野敏剛, 他
    • Organizer
      第70回農業機械学会年次大会
    • Place of Presentation
      弘前大学(青森県)
    • Year and Date
      2011-09-27
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 農産施設における空中浮遊菌の殺菌に関する基礎的研究2011

    • Author(s)
      村田大地,小出章二
    • Organizer
      平成23年度農機学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      岩手県農業研究センター,岩手
    • Year and Date
      2011-08-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 農産施設空間内のバイオエアロゾルの捕集とその応用2011

    • Author(s)
      小出章二,中川光,村上光,高木浩一,内野敏剛
    • Organizer
      第70回農機学会年次大会
    • Place of Presentation
      弘前大学,青森
    • Year and Date
      2011-09-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 農産施設における空中浮遊菌の殺菌に関する基礎的研究2011

    • Author(s)
      村田大地, 小出章二, 他
    • Organizer
      平成23年度農業機械学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      岩手県農業研究センター(北上市)
    • Year and Date
      2011-08-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 光触媒を用いた農産施設内の空中浮遊菌の殺菌に関する一提案2011

    • Author(s)
      小出章二,村田大地,荒川芙美,渡部一輝,重茂克彦,内野敏剛
    • Organizer
      第70回農機学会年次大会
    • Place of Presentation
      弘前大学,青森
    • Year and Date
      2011-09-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 農産施設空間内のバイオエアロゾルの捕集とその応用2011

    • Author(s)
      小出章二, 内野敏剛, 他
    • Organizer
      第70回農業機械学会年次大会
    • Place of Presentation
      弘前大学(青森県)
    • Year and Date
      2011-09-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380138
  • [Presentation] 固形培地上に培養したAspergillus oryzaeの温度依存性を考慮したコロニー成長評価モデルと外観評価2009

    • Author(s)
      小出章二・加藤愛・坂本宏平・野手みずほ
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2009年合同大会
    • Place of Presentation
      東京大学駒場キャンパス(東京都)
    • Year and Date
      2009-09-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Presentation] 固形培地上に培養したAspergillus oryzaeの温度依存性を考慮したコロニー成長評価モデルと外観評価2009

    • Author(s)
      小出章二、加藤愛、坂本宏平、野手みずほ
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2009年合同大会(東京大学駒場キャンパス)
    • Place of Presentation
      東京大学(東京都)
    • Year and Date
      2009-09-13
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Presentation] カビの表面集落の物理的形状から見る培養温度の検討2008

    • Author(s)
      小出章二、八十川大輔、立石貴浩、庄野浩資
    • Organizer
      日本食品科学工学会
    • Place of Presentation
      京都大学(京都府)
    • Year and Date
      2008-09-07
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Presentation] カビの表面集落の物理的形状から見る培養温度の検討2008

    • Author(s)
      小出章二, 八十川大輔, 立石貴浩, 庄野浩資
    • Organizer
      日本食品科学工学会
    • Place of Presentation
      京都大学吉田南総合館
    • Year and Date
      2008-09-07
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20580273
  • [Presentation] ブランチング処理の違いがキャベツの乾燥過程における乾燥速度および品質変化に及ぼす影響

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,小出章二
    • Organizer
      農業機械学会東北支部平成25年度支部大会
    • Place of Presentation
      福島県農業総合センター
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] キウイフルーツの乾燥に伴う品質変化予測モデル構築に関する予備的解析

    • Author(s)
      折笠貴寛,太田香菜実,岡本慎太郎,畑中咲子,富樫千之,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      平成24年度農業機械学会東北支部大会
    • Place of Presentation
      宮城大学(宮城)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] コマツナの遠赤外線乾燥における乾燥速度と品質変化の温度依存性

    • Author(s)
      岡本慎太郎,折笠貴寛,畑中咲子,菰田俊一,齊藤順一郎,矢野歳和,村松良樹,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2012年合同大会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学(栃木)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] キウイフルーツの乾燥過程における各種反応速度定数の温度依存性

    • Author(s)
      折笠貴寛,桔梗はるか,小出章二,武田純一,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      農業機械学会東北支部平成25年度支部大会
    • Place of Presentation
      福島県農業総合センター
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] コマツナの遠赤外線乾燥における品質変化および電力効率の解析

    • Author(s)
      岡本慎太郎, 折笠貴寛, 桑島学人, 菰田俊一, 齊藤順一郎, 矢野歳和, 村松良樹, 畑中咲子,小出章二, 椎名武夫, 田川彰男
    • Organizer
      日本食品科学工学会第59回大会
    • Place of Presentation
      藤女子大学(北海道)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • [Presentation] ブランチング処理がキャベツの乾燥過程における乾燥速度増加に及ぼす影響

    • Author(s)
      渡邊高志,折笠貴寛,佐々木邦明,小出章二,椎名武夫,田川彰男
    • Organizer
      第72回農業機械学会年次大会
    • Place of Presentation
      帯広畜産大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23780260
  • 1.  ORIKASA Takahiro (30466007)
    # of Collaborated Projects: 5 results
    # of Collaborated Products: 58 results
  • 2.  TAGAWA Akio (90216804)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 17 results
  • 3.  SHIINA Takeo (40353974)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 18 results
  • 4.  YASOKAWA Daisuke
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 4 results
  • 5.  SHONO Hiroshi (90235721)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 6.  UCHINO Toshitaka (70134393)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 11 results
  • 7.  TANAKA Fumihiko (30284912)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  TAKAKI Koichi (00216615)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  OMOE Katsuhiko (23380177)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  MAEDA Takeki (40333760)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  SATTA Naoya (20196207)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 12.  NISHIYAMA Yoshio (90003764)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 13.  WATANABE Takashi (60760767)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 8 results
  • 14.  UEMURA Matsuo
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 5 results
  • 15.  KAWAMURA Yukio
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 16.  椎名 隆
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 1 results

URL: 

Are you sure that you want to link your ORCID iD to your KAKEN Researcher profile?
* This action can be performed only by the researcher himself/herself who is listed on the KAKEN Researcher’s page. Are you sure that this KAKEN Researcher’s page is your page?

この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi