• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

Ita Sayaka  板 明果

ORCIDConnect your ORCID iD *help
… Alternative Names

板 明果  イタ サヤカ

ITA Sayaka  板 明果

板明 果

Less
Researcher Number 70544831
Other IDs
Affiliation (Current) 2022: 東北学院大学, 経済学部, 准教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2021 – 2022: 東北学院大学, 経済学部, 准教授
2017 – 2018: 宮城大学, 事業構想学群(部), 講師
2016: 宮城大学, 事業構想学群, 講師
2015: 宮城大学, 事業構想学部, 講師
2014: 宮城大学, 事業構想学部, 助教
2010: 宮城大学, 事業構想学部, 助教
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Environmental policy and social systems
Except Principal Investigator
Environmental impact assessment/Environmental policy / Basic Section 64060:Environmental policy and social systems-related
Keywords
Principal Investigator
食品廃棄物 / 食品ロス / 食品ロス削減 / 商慣習 / フードチェーン / 食品廃棄物発生抑制 / フードバンク / 食品廃棄物発生抑制量 / 産業連関分析 / 環境影響評価 … More
Except Principal Investigator
… More 環境政策 / 環境分析 / 経済政策 / 産業連関分析 / 消費者行動分析 / 影響評価手法 / 環境経済 / 環境活動 / 環境と社会 / 計量経済学 / スマート社会 / 環境家計簿 / エネルギーマネジメント / スマートフード / カーボンフットプリント / 産業連関表 / ライフスタイル Less
  • Research Projects

    (3 results)
  • Research Products

    (9 results)
  • Co-Researchers

    (6 People)
  •  Environmental household account book analysis of smart society using input-output table

    • Principal Investigator
      鷲津 明由
    • Project Period (FY)
      2021 – 2024
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 64060:Environmental policy and social systems-related
    • Research Institution
      Waseda University
  •  Effects of food-loss reduction under changes in Japanese business customsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      ITA Sayaka
    • Project Period (FY)
      2014 – 2018
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Environmental policy and social systems
    • Research Institution
      Miyagi University
  •  A Study of New Lifestyles for Sustainable-Consumption Society : Applications of Environmental Household Account Using Input-Output Table

    • Principal Investigator
      WASHIZU Ayu
    • Project Period (FY)
      2008 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Environmental impact assessment/Environmental policy
    • Research Institution
      Waseda University

All 2011 2010 2009 Other

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] メニュー選択がもたらす環境負荷と食のライフスタイル2011

    • Author(s)
      板明果・津田淑江・鷲津明由
    • Journal Title

      第6回LCA学会講演要旨集

      Pages: 280-281

    • NAID

      130004598113

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] 個票データに基づ<世帯属性別の献立・使用食材の傾向と世帯族性別の食生活環境影響評価に向けて2010

    • Author(s)
      板明果, 鷲津明由
    • Journal Title

      早稲田大学社会科学総合学術院ワーキングペーパー No.2009-7

      Pages: 1-21

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] エコポイント事業の意義に関する学際的考察2010

    • Author(s)
      赤尾健一, 黒川哲志, 鷲津明由, 板明果
    • Journal Title

      早稲田大学社会科学総合学術院ワーキングペーパー No.2009-4

      Pages: 1-35

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] 個票データに基づく世帯属性別の献立・使用食材の傾向と世帯族性別の食生活環境影響評価に向けて2010

    • Author(s)
      板明果・鷲津明由
    • Journal Title

      早稲田大学社会科学総合学術院ワーキングペーパー No.2009-7

      Pages: 1-21

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] エコポイント事業の意義に関する学際的考察2010

    • Author(s)
      赤尾健一・黒川哲史・鷲津明由・板明果
    • Journal Title

      早稲田大学社会科学総合学術院ワーキングペーパー No.2009-4

      Pages: 1-35

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] 食生活のライフサイクル環境影響評価に向けて-廃棄物産業連関表(WIO)の応用分析2009

    • Author(s)
      板明果・鷲津明由
    • Journal Title

      第4回LCA学会講演要旨集

      Pages: 18-19

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] 食に関するライフスタイル変化の環境影響評価-廃棄物産業連関(WIO)分析の応用-2009

    • Author(s)
      板明果・高瀬浩二・近藤康之・鷲津明由
    • Journal Title

      廃棄物資源循環学会論文誌 Vol.20, No.2

      Pages: 119-132

    • NAID

      10024885441

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Journal Article] メニュー選択がもたらす環境負荷および食のライフスタイルに関する考察

    • Author(s)
      板明果・津田淑江・鷲津明由
    • Journal Title

      日本LCA学会誌 Vol.7, No.2(近刊)

    • NAID

      130005068599

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • [Presentation] メニュー選択がもたらす環境負荷と食のライフスタイル2011

    • Author(s)
      板明果・津田淑江・鷲津明由
    • Organizer
      第6回日本LCA学会研究発表会
    • Place of Presentation
      東北大学川内北キャンパス
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20510040
  • 1.  WASHIZU Ayu (60222874)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 2.  中野 諭 (80458950)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  高瀬 浩二 (20350358)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 4.  吉田 彬 (90707887)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  平湯 直子
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  池田 明由
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 9 results

URL: 

Are you sure that you want to connect your ORCID iD to this researcher?
* This action can be performed only by the researcher themselves.

この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi