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NOGUCHI Tomohiro  野口 智弘

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NOGUCHI TOMOHIRO  野口 智弘

野口 智弘  ノグチ トモヒロ

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Researcher Number 80297598
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Affiliation (Current) 2025: 東京農業大学, 応用生物科学部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2015 – 2016: 東京農業大学, 応用生物科学部, 教授
2014: 東京農業大学, 応用生物科学部, 准教授
2004: 東京農業大学, 応用生物科学部, 講師
2003: 東京農業大学, 応用生物科学部, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Food science
Keywords
Principal Investigator
SS結合 / ERO1 / アスコルビン酸 / パン / ジスルフィド結合 / PDI / 製パン / 糖化 / 耐化性 / 安定剤 … More / アミラーゼ / 難老化性 / デンプン / 高圧処理 Less
  • Research Projects

    (2 results)
  • Research Products

    (4 results)
  •  Elucidation of SS bond formation mechanism in bread makingPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      NOGUCHI TOMOHIRO
    • Project Period (FY)
      2014 – 2016
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      Tokyo University of Agriculture
  •  デンプン糖化におけるCO_2排出削減のための難老化性糊化デンプンの開発とその応用Principal Investigator

    • Principal Investigator
      野口 智弘
    • Project Period (FY)
      2003 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      Tokyo University of Agriculture

All 2016 2015

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] Influence of disulfide bond formation via PDI-Ero1 processing of proteins and baking quality2015

    • Author(s)
      NOGUCHI Tomohiro, NISNIBORI Fumiya, SHIONO Koji, OKA Daiki, NOGUCHI Haruko, TAKANO Katsumi
    • Journal Title

      Food Preservation Science

      Volume: 41 Pages: 247-252

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450182
  • [Presentation] 小麦粉生地中におけるSS結合形成に対する酸化剤とPDI及びPODの影響について2016

    • Author(s)
      樋口 貴俊,岡 大貴,野口 治子,野口 智弘,高野 克己
    • Organizer
      日本農芸化学会2016年度大会
    • Place of Presentation
      札幌コンベンションセンター
    • Year and Date
      2016-03-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450182
  • [Presentation] 小麦登熟過程中のPDI活性の挙動解析2016

    • Author(s)
      加藤 亮、野口 智弘、高野 克己
    • Organizer
      日本農芸化学会2016年度大会
    • Place of Presentation
      札幌コンベンションセンター
    • Year and Date
      2016-03-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450182
  • [Presentation] 小麦粉中のプロテインジスルフィドイソメラーゼ活性の低下と小麦粉の製パン性の関係について2015

    • Author(s)
      樋口貴俊,岡 大貴,野口治子,野口智弘,高野克己
    • Organizer
      日本食品科学工学会第62回大会
    • Place of Presentation
      京都大学
    • Year and Date
      2015-08-27
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26450182

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