すべて 2023 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2013 2012 2011 2010 2006
すべて 雑誌論文 学会発表
Food Chemistry
巻: 398 ページ: 133917-133917
10.1016/j.foodchem.2022.133917
Journal of Aquatic Food Product Technology
巻: 29 号: 5 ページ: 461-479
10.1080/10498850.2020.1749744
International Journal of Peptide Research and Therapeutics
巻: - 号: 3 ページ: 1651-1660
10.1007/s10989-019-09975-4
Journal of Food Measurement and Characterization
巻: 12 号: 1 ページ: 200-208
10.1007/s11694-017-9631-1
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies
巻: 41 号: 13-14 ページ: 849-854
10.1080/10826076.2018.1526803
Food Analytical Methods
巻: 12 号: 1 ページ: 166-175
10.1007/s12161-018-1349-0
巻: 10 号: 8 ページ: 2692-2699
10.1007/s12161-017-0841-2
巻: 10 号: 1 ページ: 92-99
10.1007/s12161-016-0553-z
巻: 9 号: 6 ページ: 1606-1615
10.1007/s12161-015-0341-1
巻: 25 号: 7 ページ: 1073-1085
10.1080/10498850.2015.1010679
巻: 212 ページ: 104-109
J. Food Process. Pres
巻: (in press) 号: 4 ページ: 325-334
10.1111/j.1745-4549.2011.00652.x
J. Liq. Chromatogr. R. T.
巻: 36 号: 7 ページ: 881-896
10.1080/10826076.2012.678454
N. Am. J. Aquacult.
巻: 74 号: 2 ページ: 164-168
10.1080/15222055.2012.672369
Fisheries Science 72
ページ: 665-672
10016976626