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WANG Zheng  王 政

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Researcher Number 10617947
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門, 主任研究員
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2021 – 2022: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門, 主任研究員
2020: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 野菜花き研究部門, 主任研究員
2017 – 2019: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 野菜花き研究部門, 研究員
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Eating habits
Keywords
Principal Investigator
消化吸収 / 機能性成分 / 栄養・機能性成分 / 野菜 / 野菜調理 / ホウレンソウ / パプリカ / ミニトマト / 調理加工 / 脂溶性機能性成分 … More / 送達システム / 遊離脂肪酸 / 胃腸 / in vitro消化 / エマルションゲル / 保存安定性 / ケルセチン / 乳化 / ゲル / エマルション Less
  • Research Projects

    (2 results)
  • Research Products

    (3 results)
  •  Elucidation of digestion and absorption characteristics of nutritional and functional components contained in vegetables utilizing a culinary approachPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      WANG ZHENG
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Early-Career Scientists
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Development of a gel nutrition delivery system for the elderly with impaired eating and/or swallowing functionsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      WANG Zheng
    • Project Period (FY)
      2017 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization

All 2022 2019 2018

All Presentation

  • [Presentation] 栽培方法がミニトマトの収量および品質に与える影響2022

    • Author(s)
      王政、安藤聡、上田浩史、佐藤根妃奈、趙鉄軍
    • Organizer
      日本食品工学会第23回(2022 年度)年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K13813
  • [Presentation] エマルション寒天ゲル中の乳化剤種類が in vitro胃腸消化特性に及ぼす影響2019

    • Author(s)
      王政,小林功,植村邦彦,上田浩史
    • Organizer
      日本食品工学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17K12884
  • [Presentation] エマルション寒天ゲルの作製と物理的特性評価2018

    • Author(s)
      王 政、小林 功、Marcos A. Neves、植村 邦彦、上田 浩史、中嶋 光敏
    • Organizer
      日本食品工学会 第19回(2018年度)年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17K12884

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