Affiliation (based on the past Project Information) *help |
2007: The graduate school of Obihiro university of agriculture and veterinary medicine, 大学院・畜産学研究科, professor
2007: 帯広畜産大学, 大学院・畜産学研究科, 教授
2006: Obihiro University of Agricuiture and Veterinary Medicine, Graduate School of Animal and Food Hygiene, Professor, 大学院畜産学研究科, 教授
2005: Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, Graduate School, Animal and Food Hygiene, Professor, 大学院・畜産学研究科, 教授
2004: 国立大学法人帯広畜産大学, 大学院・畜産学研究科, 教授
… More
2004: 国立大学法人帯広畜産大学, 大学院・畜産衛生学専攻, 教授
2004: Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, Graduate School of Animal and Food Hygiene, Professor, 大学院・畜産衛生学専攻, 教授
2003: 帯広畜産大学, 畜産学部, 教授
2003: 帯広畜産大学, 畜産学部・畜産科学科, 教授
2002: 帯広畜産大学, 畜産学部・畜産科学科, 助教授
1997 – 1999: 帯広畜産大学, 畜産学部, 助教授
1994: Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine.Associate.Professor., 畜産学部, 助教授
1993: 助教授
Less
|
Keywords |
- Principal Investigator
-
2D-PAGE / GFAP / 乳酸 / 脳脊髄 / BSE / nozzle / carcass washing machine / prion protein / lactic acid / central nervous system tissue
… More
/ beef / 大腸菌 / 発酵乳酸 / 脳脊髄組織 / ノズル / 枝肉洗浄装置 / プリオンタンパク質 / 牛肉 / 牛海綿状脳症 / Intracellular protein degradation / conditioning / proteasome / cardiac muscle / skeletal muscle / ubiquitin / 筋 / 熟成 / 細胞内タンパク質分角 / 熱成 / 細胞内タンパク質分解 / プロテアソーム / 心筋 / 骨格筋 / ユビキチン / クエン酸 / PrPc / 枝肉洗浄 / ELISA
… More
- Except Principal Investigator
-
コレステロール / ラット / HPLC / SDS-PAGE / 食肉の熟成 / ペプチド / 電気刺激 / Intestinal Bifidobacterium / Intestinal anaerobe / Triglyceride / Cholesterol / Rat / Bovine arteries / Bovine Achilles' tendons / Animal protein / ビフィズス菌 / 腸内嫌気性菌 / 中性脂肪 / 動脈 / アキレス腱 / 動物性タンパク質 / join hands with society and university / citizen participation / publicness / risk analysis for food / science shop / 現場科学としての媒介専門性 / コミュニティ・ベースト・リサーチ / 現場科学 / 衛生 / 環境 / 食品 / 「街育プラザ」 / 市民参加・駆動型 / 社学連携 / 市民参加型 / 公共性 / 食品リスク解析 / サイエンスショップ / shory chain fatty acid / cholesterol metabolism / polyphenol / resistant starch / dietary fiber / mushroom (shiitake, enokitake, maitake) / bean (adzuki, kintoki, tebou) / rats / LDL receptor / 胆汁酸 / テボウ / キントキ / アズキ / きのこ(シイタケ、エノキタケ、マイタケ) / 雑豆(アズキ、キントキ、テボウ) / 短鎖脂肪酸 / コレステロール代謝 / ポリフェノール / レジスタントスターチ / 食物繊維 / きのこ(シイタケ,エノキタケ,マイタケ) / 雑豆(アズキ,キントキ,テボウ) / peptide / free amino acid / beef / プロテアーゼ / 遊離アミノ酸 / 食肉タンパク質 / 牛肉 / L,a, b value / hem pigment / vacuum package / Fillet / electrical stimulation / 凍結 / オキシ型誘導体 / NADH還元酵素 / ミオグロビン / メトミオグロビンレダクターゼ / L、a、b値 / L,a,b値 / ヘム色素 / 真空包装 / ヒレ肉 / アミノ酸
Less
|