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Awazu Kaoru  粟津 薫

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粟津 薫  アワズ カオル

AWAZU KAORU  粟津 薫

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Researcher Number 30435888
Affiliation (Current) 2025: 地方独立行政法人 大阪健康安全基盤研究所, 衛生化学部, 主任研究員
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2019 – 2023: 地方独立行政法人 大阪健康安全基盤研究所, 衛生化学部, 主任研究員
2015: 大阪府立公衆衛生研究所, 衛生化学部 食品化学課, 研究員
2013 – 2015: 大阪府立公衆衛生研究所, その他部局等, 研究員
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
Except Principal Investigator
Eating habits
Keywords
Principal Investigator
HPLC-FL / 健康影響評価 / ベビーフード / biogenic amines / 生理活性アミン
Except Principal Investigator
高速液体クロマトグラフィー / 生原アミン / 食品 / フェネチルアミン / カダベリン … More / プトレスシン / チラミン / ヒスタミン / フルオレスカミン / 不揮発性腐敗アミン / 魚介類 Less
  • Research Projects

    (2 results)
  • Research Products

    (6 results)
  • Co-Researchers

    (2 People)
  •  Risk assessment of biogenic amines in baby foodsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Awazu Kaoru
    • Project Period (FY)
      2019 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Early-Career Scientists
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Osaka Institute of Public Health
  •  Study on new freshness assessment method of sea food based on the preparation of putrefactive amine

    • Principal Investigator
      KAJIMURA KEIJI
    • Project Period (FY)
      2013 – 2015
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Osaka Prefectural Institute of Public Health

All 2023 2022 2021 2020 2015 Other

All Presentation

  • [Presentation] フルオレスカミン誘導体化HPLC法による魚介類加工品中のヒスタミン・チラミン分析法の検討2023

    • Author(s)
      粟津薫,福井直樹,山口瑞香,永吉晴奈,松井啓史,山口進康
    • Organizer
      第60回全国衛生化学技術協議会年会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K14027
  • [Presentation] ベビーフード中の生理活性アミン類分析法の検討2022

    • Author(s)
      粟津薫,新矢将尚
    • Organizer
      第118回日本食品衛生学会学術講演会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K14027
  • [Presentation] 固相抽出法によるベビーフード中の生理活性アミン類分析法の検討2021

    • Author(s)
      粟津薫,新矢将尚
    • Organizer
      第117回日本食品衛生学会学術講演会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K14027
  • [Presentation] HPLC-FLによる食品中生理活性アミン類一斉分析法の検討2020

    • Author(s)
      粟津薫,新矢将尚
    • Organizer
      第57回全国衛生化学技術協議会年会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K14027
  • [Presentation] 固相抽出-フルオレスカミン誘導体化HPLC法による市販魚介類のアミン類含有量調査2015

    • Author(s)
      粟津薫、梶村計志
    • Organizer
      第110回 日本食品衛生学会学術講演会
    • Place of Presentation
      京都パルスプラザ
    • Year and Date
      2015-10-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25350181
  • [Presentation] 固相抽出-フルオレスカミン誘導体化HPLC法による魚肉中アミン類分析の検討

    • Author(s)
      粟津薫、梶村計志
    • Organizer
      第108回 日本食品衛生学会学術講演会
    • Place of Presentation
      金沢歌劇座
    • Year and Date
      2014-12-04 – 2014-12-05
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25350181
  • 1.  KAJIMURA KEIJI (40250336)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 2.  HAGIWARA TAKUYUKI (00300997)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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