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Mori Minako
森 美奈子
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Alternative Names
MORI Minako 森 美奈子
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Researcher Number
30469530
Affiliation (Current)
2022: 摂南大学, 農学部, 講師
Affiliation (based on the past Project Information)
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2013 – 2015: 京都文教短期大学, 食物栄養学科, 准教授
2012: 京都文教短期大学, その他部局等, 講師
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits
Except Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits
Keywords
Principal Investigator
減塩 / GABA / 味覚センサー / 官能評価 / 食品 / 機能成分 / 機能性成分
Except Principal Investigator
食のリスク / 食品表示教育 / 塩分表示
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More
/ 食のリスク教育 / リスクコミュニケーション / 母親 / 幼児 / 食育 / 食品表示 / リスク管理 / リスクコミュニケ-ション / 栄養成分表示 / 食生活 / 消費者教育
Less
Research Projects
(
2
results)
Research Products
(
5
results)
Co-Researchers
(
5
People)
Project Start Year (Newest)
Project Start Year (Oldest)
Reduction of salt requirement by GABA-enriched salt studied by taste-signaling mechanisms
Principal Investigator
Principal Investigator
MORI MINAKO
Project Period (FY)
2012 – 2015
Research Category
Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
Research Field
Eating habits, studies on eating habits
Research Institution
Kyoto Bunkyo Junior College
Food Label Education
Principal Investigator
TANAKA KEIKO
Project Period (FY)
2011 – 2014
Research Category
Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
Research Field
Eating habits, studies on eating habits
Research Institution
Kyoto Bunkyo Junior College
All
2015
2014
2013
Other
All
Presentation
[Presentation] 味覚情報伝達機構からみた減塩塩の有効性の研究
2015
Author(s)
森 美奈子
Organizer
第62回 日本栄養改善学会学術総会
Place of Presentation
福岡国際会議場(福岡県福岡市)
Year and Date
2015-09-24
Data Source
KAKENHI-PROJECT-24650484
[Presentation] 子どもの食の安全に関わる母親の知識と認識
2014
Author(s)
田中惠子、森 美奈子、坂本裕子、中島千恵
Organizer
第13回日本栄養改善学会近畿支部学術大会
Place of Presentation
京都女子大学 (京都府京都市)
Year and Date
2014-12-07
Data Source
KAKENHI-PROJECT-23500994
[Presentation] 塩味増強効果のある物質の減塩効果の有用性
2013
Author(s)
森美奈子 濱野香里 伊藤日向子 田中恵子 植野洋志
Organizer
日本生物高分子学会
Place of Presentation
大阪工業大学
Data Source
KAKENHI-PROJECT-24650484
[Presentation] 味覚情報伝達機構からみた減塩効果のある食塩の有用性の研究
2013
Author(s)
森美奈子 伊藤日向子 濱野香織 田中恵子 植野洋志
Organizer
日本生物高分子学会
Place of Presentation
大阪工業大学 梅田サテライトキャンパス
Data Source
KAKENHI-PROJECT-24650484
[Presentation] 子どもの食のリスクに関わる母親の認識
Author(s)
田中惠子、森 美奈子、坂本裕子、中島千恵
Organizer
第73回日本公衆衛生学会総会
Place of Presentation
宇都宮東武ホテルグランデ (栃木県宇都宮市)
Year and Date
2014-11-05 – 2014-11-06
Data Source
KAKENHI-PROJECT-23500994
# of Projects (Dsc)
# of Projects (Asc)
1.
TANAKA KEIKO
(90450098)
# of Collaborated Projects:
2 results
# of Collaborated Products:
4 results
2.
IKEDA Junko
(30076880)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
0 results
3.
SAKAMOTO Hiroko
(20269765)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
2 results
4.
NAKAJIMA Chie
(20309107)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
2 results
5.
UENO HIROSHI
(30241160)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
2 results
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