メニュー
Search
Search Research Projects
Search Researchers
How to Use
Japanese
English
Back to previous page
Setoyama Ou
瀬戸山 央
Connect your ORCID iD
*help
…
Alternative Names
瀬戸山 央 セトヤマ オウ
Less
Researcher Number
30589693
Other IDs
Affiliation (Current)
2023: 地方独立行政法人神奈川県立産業技術総合研究所, 化学技術部, 主任研究員
Affiliation (based on the past Project Information)
*help
2021: 地方独立行政法人神奈川県立産業技術総合研究所, 化学技術部, 主任研究員
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 38050:Food sciences-related
Keywords
Principal Investigator
抗糖化 / C.elegans / 線虫 / グリケーション / 老化 / 食品成分 / AGEs / 糖化 / 食品機能性
Research Projects
(
1
results)
Research Products
(
2
results)
Project Start Year (Newest)
Project Start Year (Oldest)
モデル生物・線虫を用いた食品成分の糖化抑制評価法の開発
Principal Investigator
Principal Investigator
瀬戸山 央
Project Period (FY)
2021 – 2023
Research Category
Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
Review Section
Basic Section 38050:Food sciences-related
Research Institution
Kanagawa Institute of Industrial Sclence and Technology
All
2021
All
Journal Article
Presentation
[Journal Article] ボイセンベリーおよびボイセンベリー含有アントシアニン類の抗糖化作用
2021
Author(s)
瀬戸山央
Journal Title
食生活研究
Volume
: 41(6)
Pages
: 41-44
NAID
40022714587
Peer Reviewed
Data Source
KAKENHI-PROJECT-21K05495
[Presentation] モデル生物・線虫を用いた生体内メイラード反応の解析と食品の抗糖化作用評価
2021
Author(s)
瀬戸山央
Organizer
第94回日本生化学会大会
Invited
Data Source
KAKENHI-PROJECT-21K05495
×
Are you sure that you want to connect your ORCID iD to this researcher?
* This action can be performed only by the researcher themselves.
この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。
×
×