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TOMINAGA Shinobu  富永 しのぶ

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Researcher Number 50280095
Other IDs
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2006 – 2008: 兵庫大学, 健康科学部, 講師
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits
Keywords
Principal Investigator
嗜好 / 評価 / 官能評価 / 再現 / 嗜好性 / 調味料 / いり酒 / 江戸期
  • Research Projects

    (1 results)
  • Research Products

    (6 results)
  • Co-Researchers

    (1 People)
  •  Reproduction and Palatability of Iri-Sake, a Seasoning in the Edo PeriodPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      TOMINAGA Shinobu
    • Project Period (FY)
      2006 – 2008
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Hyogo University

All 2008 2007 2006

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] 江戸期の調味料「いり酒」の成分特性2007

    • Author(s)
      富永 しのぶ, 前田 智子, 岸田 恵津
    • Journal Title

      日本調理科学会平成19年度大会研究発表要旨集

      Pages: 18-18

    • NAID

      130007011770

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • [Journal Article] 江戸期の調味料「いり酒」の再現と成分特性2006

    • Author(s)
      富永しのぶ, 岸田恵津, 前田智子
    • Journal Title

      日本調理科学会 平成18年度大会 研究発表要旨集

      Pages: 91-91

    • NAID

      130007009949

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • [Presentation] 江戸期の調味料「いり酒」の嗜好性-女子大学生による官能評価-2008

    • Author(s)
      富永しのぶ, 岸田恵津
    • Organizer
      日本調理科学会平成20年度大会研究発表要旨集
    • Place of Presentation
      椙山女子学園大学
    • Year and Date
      2008-08-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • [Presentation] 江戸期の調味料「いり酒」の嗜好特性-女子大学生による官能評価-2008

    • Author(s)
      富永しのぶ, 岸田恵津
    • Organizer
      日本調理科学会平成20年度大会
    • Place of Presentation
      椙山女子学園大学
    • Year and Date
      2008-08-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • [Presentation] 江戸期の調味料「いり酒」の成分特性2007

    • Author(s)
      富永しのぶ, 前田智子, 岸田恵津
    • Organizer
      日本調理科学会平成19年度大会
    • Place of Presentation
      お茶の水女子大学
    • Year and Date
      2007-08-31
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • [Presentation] 江戸期の調味料「いり酒」の再現と成分特性2006

    • Author(s)
      富永しのぶ, 前田智子, 岸田恵津
    • Organizer
      日本調理科学会平成18年度大会
    • Place of Presentation
      岡山県立大学
    • Year and Date
      2006-09-08
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500610
  • 1.  KISHIDA Etsu (70214773)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 6 results

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