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MIYAWAKI Osato  宮脇 長人

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Researcher Number 80012053
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Affiliation (based on the past Project Information) *help 2013 – 2015: 石川県立大学, 生物資源環境学部, 教授
2009: 石川県立大学, 生物資源環境学部, 教授
2005 – 2007: 石川県立大学, 生物資源環境学部, 教授
1999 – 2004: 東京大学, 大学院・農学生命科学研究科, 助教授
2003: The university of Tokyo, Graduate school of agricultural and life science, Associate professor, 大学院・農学生命科学科, 助教授 … More
1996: 東京大学, 大学院・農学生命科学研究科, 助教授
1994 – 1995: 東京大学, 農学部, 助教授
1990 – 1992: 東京大学, 農学部, 助教授
1987: Department of Agricultural Chemistry, The University of Tokyo, 農学部, 助手
1986: 東大, 農学部, 助手 Less
Review Section/Research Field
Principal Investigator
食品科学・栄養科学 / 製造化学・食品 / 化学工学 / Biofunction/Bioprocess / Food science / Applied biochemistry / 生物・生体工学
Except Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits / 食生活 / 環境保全 / 応用微生物学・発酵学 / Biofunction/Bioprocess
Keywords
Principal Investigator
水分活性 / 水溶液構造 / バイオリアクター / NAD / water activity / aqueous solution structure / タンパク質熱安定性 / 高分子間相互作用 / タンパク質安定性 / 水素結合 … More / ゾル・ゲル転移 / タンパク質水和 / 補酵素再生 / 脱水素酵素 / 補酵素 / Electrochemical regeneration / Alanine dehydrogenase / Bioreactor / Affinity / Coenzyme regeneration / 電気化学的補酵素酸化還元 / サイクリング反応 / アフィニティクロマトグラフィックリアクター / メディエーター / 電気化学的再生 / アラニンデヒドロゲナーゼ / アフィニティー / hydrogen bonding / sol-gel transition / hydration of biomacromolecule / thermal stability of protein / intermolecular interactin of biomacromolecules / 協同的水和 / 酵素反応特性 / サブユニット相互作用 / 水素結合ネットワーク / ゾル-ゲル転移 / 活性化エネルギー / ペクチン分子間相互作用 / 生体高分子水和 / 生体高分子間相互作用 / intermolecular interaction of macromolecules / sol-gel transition temperature / enzyme-substrate hydrophobic interaction / enzyme-substrate affinity / intramolecular hydrophobic interaction of protein / thermal stability of proteins / β-ガラクトシダーゼ / リゾチーム / アルコール脱水素酵素 / 疎水性相互作用 / 酵素活性 / 酵素・基質親和性 / 酵素基質親和性 / ゾル・ゲル転移温度 / 酵素基質間疎水性相互作用 / 酵素基質間親和性 / タンパク質分子内疎水性相互作用 / Tobacco cell culture / Xanthan fermentation, / Non-Newtonian fluid, / On-line sensor, / Hot-wire viscosity sensor, / キタンサン酵酵 / タバコ培養細胞 / キサンタン醗酵 / 非ニュートン流体 / オンラインセンサー / 熱線法粘度センサー / Cultured cell of Bailey Alicante A / Yeast / Freezing of cells / Progressive freeze concentration / Supercooling / Structure of freezing front / Moving speed of Freezing front / Ice crystal / 凍結組織化 / 凍結濃縮 / 凍結乾燥 / 三段階凍結モデル / 氷晶分散構造 / ブドウ培養細胞 / 酵母 / 細胞凍結 / 前進凍結濃縮法 / 過冷却 / 凍結界面構造 / 凍結界面進行速度 / 氷結晶 / 高分子間水素結合 / 高分子内水素結合 / タンパク質アンフォルディング / タンパク質集合安定性 / タンパク質分子安定性 / ゼラチン / 高分子水和 / 食品高分子 / グリーンケミストリー / リボヌクレアーゼ / リパーゼ / タンパク質アンフォールディング / グリーンバイオリアクター / 超臨界二酸化炭素 / イオン液体 / 食品物性 / 浸透圧 / 粘度 / 動的水和数 / 氷点降下 / 水の活動度係数 / L-アミノ酸 / メンブレン・バイオリアクター / 溶媒構造 / 基質構造 / NADサイクリング / 酵素反応 … More
Except Principal Investigator
critical phenomena / lipase / supercritical carbon dioxide / endocrine disrupting chemical / laccase / nanoporous silica membrane / fractal / nanospace / 水溶液構造 / 水和 / 糖 / 粘度 / アミノ酸 / 構造 / 色 / 酵素的褐変 / リンゴ / solution structure / firmness / rotary viscosity / viscosity / elder / water / pectin / ずり速度 / シトラス / スクロース / テクスチュロメータ / 高齢者用食品 / 非ニュートン流体 / 固さ / かたさ / 回転粘度 / 高齢者 / 水 / ペクチン / silica membrane / electro chemistry / cytochrome C__- / 電気化学反応 / シトロクロムC / 電極反応 / シトクロムC / キサンタンガム / 増粘剤 / 部分モル体積 / 密度 / 分子 / ベビーフード / 高分子 / 食素材 / 光触媒 / 殺菌剤 / 微生物 / タンパク質 / 付着 / 殺菌 / 洗浄 Less
  • Research Projects

    (16 results)
  • Research Products

    (35 results)
  • Co-Researchers

    (15 People)
  •  Effect of hydration state of macromolecules on sol-gel transition of food macromoleculesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      2013 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Food science
    • Research Institution
      Ishikawa Prefectural University
  •  Analysis of relationship between molecular structure and hydrophobic hydration for amino acids in water.

    • Principal Investigator
      Sato Yukinori
    • Project Period (FY)
      2012 – 2015
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Kitami Institute of Technology
      Prefectural University of Hiroshima
  •  Analysis of molecular interactions for baby food components in water and their relevant to molecular shapes of saccharides as a cosolute.

    • Principal Investigator
      SATO Yukinori
    • Project Period (FY)
      2007 – 2009
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Prefectural University of Hiroshima
      Kochi Women's University
  •  イオン性流体を反応溶媒とし超臨界二酸化炭素を抽出溶媒とするグリーンバイオリアクタPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      宮脇 長人
    • Project Period (FY)
      2005 – 2006
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Exploratory Research
    • Research Field
      Applied biochemistry
    • Research Institution
      Ishikawa Prefectural University
  •  食品製造における洗浄・殺菌操作の基礎科学と工学的手法の系統的整理

    • Principal Investigator
      中西 一弘
    • Project Period (FY)
      2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      Okayama University
  •  Analysis of cooperative hydration effect on functions of biomacromoleculesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      2003 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  The relationship between change of solution structure and physical properties of pectin in sugar solutions

    • Principal Investigator
      SATO Yukinori
    • Project Period (FY)
      2002 – 2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      食生活
    • Research Institution
      Kochi Women's University
  •  Development of Nanobiore actor for Remediation of Foods and Environments

    • Principal Investigator
      FUJII Tomoyuki
    • Project Period (FY)
      2001 – 2002
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      環境保全
    • Research Institution
      Niigata University of Pharmacy and Applied Life Sciences
      The University of Tokyo
  •  Effect of aqueous solvent structure on protein functions and food properties.Principal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      1999 – 2000
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      食品科学・栄養科学
    • Research Institution
      THE UNIVERSITY OF TOKYO
  •  水分状態と食品物性に関する物理化学的解析Principal Investigator

    • Principal Investigator
      宮脇 長人
    • Project Period (FY)
      1996
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      食品科学・栄養科学
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  汎用補酵素再生膜型バイオリアクターの開発とその食品成分変換への応用Principal Investigator

    • Principal Investigator
      宮脇 長人
    • Project Period (FY)
      1994
    • Research Category
      Grant-in-Aid for General Scientific Research (C)
    • Research Field
      生物・生体工学
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  Development of the hot-wire viscosity sensor and its application to food and fermentation processesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      1994 – 1995
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Developmental Scientific Research (B)
    • Research Field
      食品科学・栄養科学
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  酵素の潜在機能とバイオリアクターPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      宮脇 長人
    • Project Period (FY)
      1992
    • Research Category
      Grant-in-Aid for General Scientific Research (C)
    • Research Field
      製造化学・食品
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  Functional expression and utilization of bacterial cytochrome C__-

    • Principal Investigator
      KODAMA Tohru
    • Project Period (FY)
      1991 – 1992
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Developmental Scientific Research (B)
    • Research Field
      応用微生物学・発酵学
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  Mechanism of the ice crystal formation in the freezing of foods and cells and its relationship to the food processing and cell viabilityPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      1990 – 1991
    • Research Category
      Grant-in-Aid for General Scientific Research (C)
    • Research Field
      製造化学・食品
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  Development of bioreactor system with highly efficient regeneration of coenzymesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      MIYAWAKI Osato
    • Project Period (FY)
      1986 – 1987
    • Research Category
      Grant-in-Aid for General Scientific Research (C)
    • Research Field
      化学工学
    • Research Institution
      The University of Tokyo

All 2016 2015 2014 2013 2012 2010 2009 2008 2007 2005 2003 Other

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] Analysis of hydration parameter for sugars determined from viscosityand its relationship with solution parameters2016

    • Author(s)
      Yukinori SATO and Osato MIYAWAKI
    • Journal Title

      Food Chemistry

      Volume: 190 Pages: 594-598

    • DOI

      10.1016/j.foodchem.2015.05.119

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24500949
  • [Journal Article] Effect of intermolecular interactions on water activity of multicomponent aqueous solutions.2015

    • Author(s)
      Haruka Sone, Chiaki Omote, Osato Miyawaki
    • Journal Title

      Japan Journal of Food Engineering

      Volume: 16 Pages: 55-59

    • NAID

      130005070498

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Journal Article] Thermodynamic analysis of osmolyte effect on thermal stability of ribonuclease A in terms of water activity2014

    • Author(s)
      Osato Miyawaki, Michiko Dozen, Kaede Nomura
    • Journal Title

      Biophysical Chemistry

      Volume: 185 Pages: 19-24

    • DOI

      10.1016/j.bpc.2013.10.004

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Journal Article] Analysis of Intermolecular Interaction among Pectin molecules in Aqueous Sugar Solutions2008

    • Author(s)
      Y. SATO, O. MIYAWAKI
    • Journal Title

      Food Science and Technology Research 14巻

      Pages: 232-238

    • NAID

      10021185240

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Journal Article] Analysis of Intermolecular Interaction among Pectin molecules in Aqueous Sugar solutions2008

    • Author(s)
      Yukinori SATO and Osato MIYAWAKI
    • Journal Title

      Food Science and Technology Research 14(印刷中)

    • NAID

      10021185240

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Journal Article] 超臨界流体と酵素反応2007

    • Author(s)
      宮脇長人
    • Journal Title

      ケミカルエンジニアリング 52巻2号

      Pages: 12-16

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17658047
  • [Journal Article] 高齢者用食品試験法で得られる液状食品に関するカ学物性パラメータの物理学的意味2007

    • Author(s)
      佐藤 之紀・宮脇 長人
    • Journal Title

      日本家政学会誌 第58巻

      Pages: 261-270

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Journal Article] Hydration state change of proteins upon unfolding in sugar solutions2007

    • Author(s)
      Osato Miyawaki
    • Journal Title

      Biochim.Biophys.Acta (印刷中)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17658047
  • [Journal Article] 高齢者用食品試験法で得られる液状食品に関する力学物性パラメータの物理学的意味2007

    • Author(s)
      佐藤之紀・宮脇長人
    • Journal Title

      日本家政学会誌 58巻

      Pages: 261-270

    • NAID

      110006279289

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Journal Article] 超臨界流体中における酵素反応2005

    • Author(s)
      宮脇長人
    • Journal Title

      バイオサイエンスとインダストリー (印刷中)

    • NAID

      10015433816

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] 超臨界流体中における酵素反応2005

    • Author(s)
      宮脇長人
    • Journal Title

      バイオサイエンスとインダストリー 63

      Pages: 158-162

    • NAID

      10015433816

    • Description
      「研究成果報告書概要(和文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] Enzyme reactions in supercritical fluids (in Japanese).2005

    • Author(s)
      O.Miyawaki
    • Journal Title

      Baiosaiensu-To-Indasutori 63

      Pages: 158-162

    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] 超臨界流体中における酵素反応2005

    • Author(s)
      宮脇長人
    • Journal Title

      バイオサイエンスとインダストリー 63巻・3号

      Pages: 16-20

    • NAID

      10015433816

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17658047
  • [Journal Article] Effect of water potential on sol-gel transition and intermolecular interaction of gelatin near the transition temperature.2003

    • Author(s)
      O.Miyawaki, Y.Norimatsu, H.Kumagai, Y.Irimoto, H.Kumagai, H.Sakurai
    • Journal Title

      Bioplymers 70

      Pages: 482-492

    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] Food and water (in Japanese).2003

    • Author(s)
      O.Miyawaki
    • Journal Title

      Shokuhin-Kikai-Sochi 40

      Pages: 52-59

    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] Effect of water potential on sol-gel transition and intermolecular interaction of gelatin near the transition temperature.2003

    • Author(s)
      O.Miyawaki, Y.Norimatsu他4名
    • Journal Title

      Biopolymers 70

      Pages: 482-491

    • Description
      「研究成果報告書概要(和文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Journal Article] 食品と水2003

    • Author(s)
      宮脇長人
    • Journal Title

      食品機械装置 40

      Pages: 52-59

    • Description
      「研究成果報告書概要(和文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15560672
  • [Presentation] 粘度から求めた糖の水和パラメータと水溶液パラメータの関係2015

    • Author(s)
      佐藤之紀,平澤毬子,宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会
    • Place of Presentation
      広島市立大学
    • Year and Date
      2015-08-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24500949
  • [Presentation] Lifetime turnover number of enzymes and its dependence on coexistence of substrate2014

    • Author(s)
      Osato Miyawaki, Tsukasa Kanazawa, Chika Maruyama, Michiko Dozen
    • Organizer
      10th International Conference onProtein Stabilisation (ProtStab2014)
    • Place of Presentation
      Stresa, Italy
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Presentation] 水溶液中のグリシンオリゴマーの粘度B係数と部分モル比容の温度変化と水和数の解析2013

    • Author(s)
      佐藤之紀・岩切恵梨奈・花垣恵・宮脇長人
    • Organizer
      日本農芸化学会大会
    • Place of Presentation
      東北大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24500949
  • [Presentation] 粘度B係数と部分モル比容から求めた水溶液中のアミノ酸とそのオリゴマーの水和数2012

    • Author(s)
      佐藤之紀,岩切恵梨奈,福山紗由実,宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会大会
    • Place of Presentation
      北海道大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24500949
  • [Presentation] スクロース含有高分子水溶液の見かけの粘度の解析2010

    • Author(s)
      佐藤之紀, 宮脇長人
    • Organizer
      日本農芸化学会大会
    • Place of Presentation
      東京大学駒場キャンパス
    • Year and Date
      2010-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 水溶液中の糖のpartial molar volumeと水和パラメータの温度依存性2009

    • Author(s)
      佐藤之紀・宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会大会
    • Place of Presentation
      東京海洋大学
    • Year and Date
      2009-03-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 糖水溶液中の高分子間相互作用の解析2009

    • Author(s)
      佐藤之紀, 宮脇長人
    • Organizer
      日本農芸化学会大会
    • Place of Presentation
      マリンメッセ福岡
    • Year and Date
      2009-03-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 水溶液中のアミノ酸のpartial molar volumeと水和パラメータの温度依存性2009

    • Author(s)
      佐藤之紀, 關藤祐加, 宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会大会
    • Place of Presentation
      石川県立大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 水溶液中のアミノ酸の partial molar volume と水和パラメータの温度依存性2009

    • Author(s)
      佐藤之紀, 關藤祐加, 宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会大会
    • Place of Presentation
      石川県立大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 水溶液中の糖のpartial molar volumeの温度依存性2008

    • Author(s)
      佐藤之紀・宮脇長人
    • Organizer
      日本農芸化学会
    • Place of Presentation
      名城大学(名古屋)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 水溶液中の糖のpartial molar volumeと水和パラメータの温度依存性2008

    • Author(s)
      佐藤之紀, 宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会大会
    • Place of Presentation
      束京海洋大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 高齢者用食品試験法で得られる液状食品に関する力学物性パラメータの物理学的意味2007

    • Author(s)
      佐藤之紀・宮脇長人
    • Organizer
      第55回レオロジー討論会
    • Place of Presentation
      金沢大学(石川県)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] テクスチュロメータを用いた高齢者用食品試験法による鉛玉添加固液モデル食品の物理状態の解析2007

    • Author(s)
      佐藤之紀・岡林美沙・宮脇長人
    • Organizer
      日本調理科学会平成19年度大会
    • Place of Presentation
      お茶の水女子大学(東京都)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] 糖水溶液中におけるキサンタンガム分子間相互作用2007

    • Author(s)
      佐藤之紀・唐島麻貴子・宮脇長人
    • Organizer
      日本食品工学会第8回(2007年度)年次大会
    • Place of Presentation
      関西大学(大阪府)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19500665
  • [Presentation] Thermodynamic analysis of protein stability in terms of water activity in aqueous solutions.

    • Author(s)
      Osato Miyawaki
    • Organizer
      8th Annual World Protein & Peptide Conference 2015
    • Place of Presentation
      南京国際青年会議ホテル、中華人民共和国
    • Year and Date
      2015-04-25 – 2015-04-28
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Presentation] 水溶液中におけるゼラチンのゾル・ゲル転移における協同的水和効果の解析

    • Author(s)
      宮脇長人、表千晶、松平景子
    • Organizer
      日本農芸化学会2015年度大会
    • Place of Presentation
      岡山大学
    • Year and Date
      2015-03-26 – 2015-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Presentation] 適合溶質のタンパク質安定性に及ぼす影響に関する溶液熱力学的解析

    • Author(s)
      宮脇長人、道善倫子、野村楓
    • Organizer
      第50回低温生物工学会大会
    • Place of Presentation
      九州大学
    • Year and Date
      2014-06-28 – 2014-06-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25660108
  • [Presentation] 氷の融解温度を用いて算出した糖の水溶液構造パラメータαとエクアトリアルOH基数の関係

    • Author(s)
      相本香織,宮脇長人,佐藤之紀
    • Organizer
      日本農芸化学会関西・中四国・西日本支部 合同大会
    • Place of Presentation
      県立広島大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24500949
  • 1.  SATO Yukinori (50226015)
    # of Collaborated Projects: 3 results
    # of Collaborated Products: 19 results
  • 2.  KODAMA Tohru (30011901)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  YAMAKAWA Takashi (20134520)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  FUJII Tomoyuki (40228953)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  MIYAKE Noriko (70314573)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  HATTORI Yoshio (40350714)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 7.  TANAKA Takaaki (00217043)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  中西 一弘 (90026584)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  土戸 哲明 (50029295)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  山本 修一 (80144921)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  小泉 淳一 (00150334)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 12.  佐藤 正之 (70008473)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 13.  SHIBANO Yuzi
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 14.  NAKAJIMA Ichiro
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 15.  天知 輝夫
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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