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Oishi Taro  大石 太郎

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Researcher Number 80565424
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 東京海洋大学, 学術研究院, 准教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2019 – 2024: 東京海洋大学, 学術研究院, 准教授
2016 – 2018: 福岡工業大学, 社会環境学部, 准教授
2015: 福岡工業大学, 公私立大学の部局等, 准教授
2014: 福岡工業大学, 公私立大学の部局等, 助教
2013: 福岡工業大学, 社会環境学部, 助教
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Basic Section 41010:Agricultural and food economics-related / Eating habits
Except Principal Investigator
Medium-sized Section 40:Forestry and forest products science, applied aquatic science, and related fields / Aquatic bioproduction science
Keywords
Principal Investigator
水産物エコラベル / 標準化ビジネス戦略 / 価値観 / 社会的費用 / 持続可能性 / 標準化ビジネス / 経済学 / 相互作用 / 魚食文化 / 持続可能な発展 … More / MSC / マリンエコラベル(MEL) / CoC認証 / 漁業認証 / フードサプライチェーン / ナッジ / GSSI / 社会的責任消費 / 価格プレミアム / 支払意思額 / フードチェーン / アンケート調査 / エコラベル / 消費者意識 / 輸入水産物 / 水産エコラベル / 情報の非対称 / 水産物 / 環境ラベル / 情報の非対称性 … More
Except Principal Investigator
水産物価格 / 生態系の価値 / 水産物消費 / 応援買い / 風評 / マーケティング / 水産物 / 関係性価値 / 道具的的価値 / AI / 機械学習 / 農業遺産 / ネイチャーポジティブ / 関係価値 / 道具的価値 / 価格形成メカニズム / 水産物エコラベル / 真珠 / 市場 / 価格構造メカニズム / 流通 / 経営 / SDGs / 卸売市場 / 水産改革 / セリ / 放射性物質 / 水産物の消費 / 水産物流通 / オークション / 価格形成 / 水産経済 / 魚価 / 合意形成 / 環境ラベリング / 食品流通 / 水産経営 / 多様度 / エコラベル / 価値 / 価格 / 消費者行動 / 水産物市場 Less
  • Research Projects

    (5 results)
  • Research Products

    (63 results)
  • Co-Researchers

    (11 People)
  •  水産物エコラベル制度における標準化ビジネスと持続可能性の側面の研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      大石 太郎
    • Project Period (FY)
      2023 – 2027
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 41010:Agricultural and food economics-related
    • Research Institution
      Tokyo University of Marine Science and Technology
  •  Multiple values of ecosystem services and fishery products

    • Principal Investigator
      八木 信行
    • Project Period (FY)
      2021 – 2025
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (A)
    • Review Section
      Medium-sized Section 40:Forestry and forest products science, applied aquatic science, and related fields
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  An economic analysis on the whole and interactions between actors in food supply chain of seafood ecolabelPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Oishi Taro
    • Project Period (FY)
      2019 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 41010:Agricultural and food economics-related
    • Research Institution
      Tokyo University of Marine Science and Technology
  •  Price formation mechanisms of fish and fishery products

    • Principal Investigator
      Nobuyuki Yagi
    • Project Period (FY)
      2016 – 2020
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (A)
    • Research Field
      Aquatic bioproduction science
    • Research Institution
      The University of Tokyo
  •  The impact of asymmetric information in imported marine products on consumer behavior in JapanPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Oishi Taro
    • Project Period (FY)
      2013 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Fukuoka Institute of Technology

All 2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 Other

All Journal Article Presentation Book

  • [Book] 『水産科学と水産政策(e水産学シリーズ)』(うち「エコラベルと水産物輸出の促進 ~ロゴの効果的なデザインに関する一考察~」)2024

    • Author(s)
      大石太郎
    • Publisher
      恒星社厚生閣(印刷中)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Book] 『Implementation of the Small-Scale Fisheries Guidelines (MARE Publication Series)』("Where Has the 'Minsyuka (Democratization)' Gone? A Thorough Assessment of the New Japanese Fishery Act from the Perspective of Small-Scale Fishery Sustainability"))2024

    • Author(s)
      Li Y., T. Namikawa, S. Harada, M. Kobayashi, R. Kamiyama, T. Miyata, T. Oishi, H. Sasaki, S. Segi, T. Sato, N. Takenouchi and H. Wakamatsu
    • Total Pages
      22
    • Publisher
      Springer
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Book] 『日本人による水産協力-開発現場をアップデート-』(分担執筆:第13章「水産協力とエコラベル~重層的なガバナンスの視点から~」)2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Total Pages
      11
    • Publisher
      北斗書房
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23K27008
  • [Book] 日本人による水産協力日本人による水産協力-開発現場をアップデート- (分担執筆pp.212-223)2023

    • Author(s)
      綿貫尚彦編 (大石太郎分担執筆)
    • Total Pages
      274
    • Publisher
      北斗書房
    • ISBN
      9784892900686
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Book] 『水産改革と魚食の未来』(第10章「水産政策の改革で日本の魚食文化はどう変わるのか」)2020

    • Author(s)
      大石太郎(分担執筆)
    • Total Pages
      15
    • Publisher
      恒星社厚生閣
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Book] グリーンコンシューマリズムの経済分析-理論と実証-2015

    • Author(s)
      大石太郎
    • Total Pages
      152
    • Publisher
      学文社
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Book] 『グリーンコンシューマリズムの経済分析』(特に第7章に本研究成果の一部を掲載)2015

    • Author(s)
      大石太郎
    • Total Pages
      152
    • Publisher
      学文社
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Journal Article] 水産物の多様性と外部性(シンポジウム記録)2024

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      日本水産学会誌

      Volume: 90(1) Pages: 70-71

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23K27008
  • [Journal Article] Ⅳ–3. Diverse characteristics of marine products and the externality problems2024

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      NIPPON SUISAN GAKKAISHI

      Volume: 90 Issue: 1 Pages: 70-71

    • DOI

      10.2331/suisan.WA3082-13

    • ISSN
      0021-5392, 1349-998X
    • Year and Date
      2024-01-15
    • Language
      Japanese
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] 水産物の多様性と外部性(シンポジウム記録:我が国水産業の成長産業化と強靭化に向けた今後の研究と技術開発)2024

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      日本水産学会誌

      Volume: 90 Pages: 70-71

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] New Fisheries Basic Plan and fisheries sciences: Research to fill the gap between field and policy2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      NIPPON SUISAN GAKKAISHI

      Volume: 89 Issue: 3 Pages: 279-286

    • DOI

      10.2331/suisan.89.279

    • ISSN
      0021-5392, 1349-998X
    • Year and Date
      2023-05-15
    • Language
      Japanese
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] 水産物の市場価格の予測に向けた機械学習モデル構築の試み-大阪府中央卸売市場データに対する応用例-2023

    • Author(s)
      田頭昂己・竹縄知之・杉野弘明・大石太郎
    • Journal Title

      アグリバイオ

      Volume: 7 Pages: 52-56

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] 「世界のフードシステムとの接続 -水産物エコラベルの諸問題-」(シンポジウム記録)2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      国際漁業学会

      Volume: 21 Pages: 35-37

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] コロナ禍が水産物中央卸売市場にもたらした影響 ~伝統的な社会調査と新たなデータサイエンスの視点から~2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      水産振興

      Volume: 57 Pages: 1-16

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] Sensory Evaluation of the Eating Quality of Orange-Cultured Red Sea Bream Sashimi by Blind Test2023

    • Author(s)
      XING Lu、OISHI Taro
    • Journal Title

      Journal of Food System Research

      Volume: 29 Issue: 4 Pages: 225-230

    • DOI

      10.5874/jfsr.22.29.4_12

    • ISSN
      1341-0296, 1884-5118
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] Changes in Marine Eco-Label Japan (MEL) through International Standardization and Comparison with MSC: Focusing on Vessel Size and Fishing Gears in Certified Fisheries2023

    • Author(s)
      Oishi, T. and H. Iwata
    • Journal Title

      Proceedings of International Institute of Fisheries Economics & Trade (IIFET 2022) 20th International Conference in Spain

      Volume: na Pages: 1-5

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] An integrated analysis of images, hashtags and texts2023

    • Author(s)
      Sugino Hiroaki、Oishi Taro、Yagi Nobuyuki
    • Journal Title

      Journal of Global Tourism Research

      Volume: 8 Issue: 1 Pages: 41-50

    • DOI

      10.37020/jgtr.8.1_41

    • ISSN
      2189-9274, 2189-9282
    • Language
      English
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] Aggregate structure of coastal prefectures from a bird’s eye view of production and consumption macro data related to fisheries in Japan2022

    • Author(s)
      Sugino Hiroaki and Oishi Taro
    • Journal Title

      海洋政策学会誌

      Volume: 12 Pages: 32-53

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] 魚介類の消費と日本人の健康2022

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      食品と容器

      Volume: 63 Pages: 353-357

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] French consumers’ marginal willingness to pay for the pairing of Japan’s fall chum salmon and rice wine (sake)2022

    • Author(s)
      Oishi Taro、Sugino Hiroaki、Yagi Nobuyuki
    • Journal Title

      Fisheries Science

      Volume: 88 Issue: 6 Pages: 845-856

    • DOI

      10.1007/s12562-022-01637-7

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738, KAKENHI-PROJECT-19K15894
  • [Journal Article] 同一産地ブランドの相乗効果を通じた水産物の高付加価値化2021

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      アグリバイオ

      Volume: 5 Pages: 46-49

    • NAID

      40022786959

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Journal Article] 主要生鮮魚介類の消費多様性度指数に見る日本の魚食文化の地域差と経年変化2021

    • Author(s)
      大石太郎・上杉昌也・八木信行
    • Journal Title

      日本水産学会誌

      Volume: 未定

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] 日本独自の水産物エコラベル制度の国際標準化と持続可能な発展2021

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      国際漁業研究

      Volume: 19

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] 「同一産地ブランドの相乗効果を通じた水産物の高付加価値化」2021

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      『アグリバイオ』

      Volume: 第5巻第13号 Pages: 46-49

    • NAID

      40022786959

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] 「水産物エコラベルのフードチェーンの経済分析と今後の課題」2020

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      『アグリバイオ』

      Volume: 4 Pages: 59-63

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] 「日本独自の水産物エコラベル制度の国際標準化と持続可能な発展」2020

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      『国際漁業研究』

      Volume: 19

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Journal Article] 水産物エコラベルのフードチェーンの経済分析と今後の課題2020

    • Author(s)
      大石太郎
    • Journal Title

      アグリバイオ

      Volume: 4 Pages: 59-63

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] 有明海産アサリとノリを用いたおにぎりの消費者評価 ―評定型コンジョイント分析によるブランドの相乗効果の検証―2020

    • Author(s)
      解慧芳・望月政志・大石太郎
    • Journal Title

      国際漁業研究

      Volume: 20

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] Which Aspects of Food Value Promote Consumer Purchase Intent after a Disaster? A Case Study of Salmon Products in Disaster-Affected Areas of the Great East Japan Earthquake2019

    • Author(s)
      Takashi Suzuki, Taro Oishi, Hisashi Kurokura, Nobuyuki Yagi
    • Journal Title

      Foods

      Volume: 8 Issue: 1 Pages: 14-14

    • DOI

      10.3390/foods8010014

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] Consumers’ Attitude Toward Inspection Methods and Institutions for Potential Radioactive Contamination: A Choice-based Conjoint Analysis.2018

    • Author(s)
      Sakai, Y., Nakamura, A., Yagi, N., Suzuki, T., Oishi, T., & Kurokura, H
    • Journal Title

      Journal of International Fisheries

      Volume: 16 Pages: 16-37

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] Consumers Preferences Analysis Toward International Marketing Strategy for Salmon from Japan.2018

    • Author(s)
      Masashi Mochizuki, Taro Oishi, Yaasuyuki Miyakoshi, Nobuyuki Yagi
    • Journal Title

      International Journal of Marketing Studies

      Volume: 10 Issue: 4 Pages: 1-1

    • DOI

      10.5539/ijms.v10n4p1

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] Sex differences in the Relationship between Sleep Behavior, Fish Consumption, and Depressive Symptoms in the General Population of South Korea2017

    • Author(s)
      Supartini, A., T. Oishi and N. Yagi
    • Journal Title

      International Journal of Environmental Research and Public Health

      Volume: 14 Issue: 7 Pages: 1-11

    • DOI

      10.3390/ijerph14070789

    • Peer Reviewed / Open Access / Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Journal Article] The effect of the way seafood is consumed on fishery management awareness: Evidence from Japan2017

    • Author(s)
      (18)Oishi T., Sugino H., Tatefuku I. and Mochizuki M.
    • Journal Title

      Cogent Food & Agriculture

      Volume: 3

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Journal Article] The effect of the way seafood is consumed on fishery management awareness: Evidence from Japan2017

    • Author(s)
      Oishi, T., H. Sugino, I. Tatefuku and M. Mochizuki
    • Journal Title

      Cogent Food & Agriculture

      Volume: 3 Issue: 1 Pages: 1-10

    • DOI

      10.1080/23311932.2017.1298075

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Journal Article] 消費者の魚食実態と理想の間のギャップに見出す魚食拡大の可能性-順序プロビットモデルに基づく要因分析-2015

    • Author(s)
      大石太郎・杉野弘明
    • Journal Title

      社会環境学

      Volume: 4 Pages: 17-23

    • NAID

      40020463967

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Journal Article] 食事バランスの国別特徴と時代変化 -三角ダイヤグラムを用いたアプローチ-2015

    • Author(s)
      大石太郎・杉野弘明
    • Journal Title

      環境科学研究所所報

      Volume: 9 Pages: 19-27

    • NAID

      40020687461

    • Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Journal Article] An Analysis of Japanese Consumer Consciousness on Mislabeling Food: Derived from a Consumer Questionnaire on Kuruma Prawns and Black Tiger Prawns2014

    • Author(s)
      Mochizuki M. and T. Oishi
    • Journal Title

      Proceedings of International Institute of Fisheries Economics and Trade (IIFET) 2014 Australia conference

      Volume: na Pages: 1-8

    • Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] 地方の自然環境と都市住民の間の関係価値 ―沖縄県のサンゴ礁を対象としたCVM調査―2024

    • Author(s)
      匡越・佐々木剛・大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] トレーサビリティーと水産物の多様性2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会(シンポジウム)
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23K27008
  • [Presentation] 水産協力とエコラベル ~重層的なガバナンスの視点から~2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      環境経済・政策学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23K27008
  • [Presentation] トレーサビリティーと水産物の多様性2023

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会(シンポジウム: 我が国水産業の成長産業化と強靭化に向けた今後の研究と技術開発)
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 水産消費で摂取される諸成分と日本人の健康 -主要都市別データを用いた統計的分析-2023

    • Author(s)
      小林正季・大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Presentation] 消費者アンケート調査による水産エコラベルのロゴの印象に対する実証的評価2023

    • Author(s)
      宗士博・大石太郎
    • Organizer
      国際漁業学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] エコラベルと水産物輸出の促進2022

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会水産政策委員会シンポジウム:新水産基本計画と水産科 学:現場と政策の乖離を埋めるために必要な研究とは
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Presentation] メタ分析による水産エコラベルのプ レミアムの検証2022

    • Author(s)
      西浦なな・大石太郎
    • Organizer
      国際漁業学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Presentation] "Changes in Marine Eco-Label Japan (MEL) through International Standardization and Comparison with MSC: Focusing on Vessel Size and Fishing Gears in Certified Fisheries,"2022

    • Author(s)
      Oishi, T. and H. Iwata
    • Organizer
      International Institute of Fisheries Economics & Trade (IIFET) 20th International Conference in Spain.
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] ブラインド試験によるミカン養殖マダイ の刺身の食味官能評価 -被験者および試料属性に基づく比較-2022

    • Author(s)
      XING Lu、OISHI Taro
    • Organizer
      日本フードシステム学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H04738
  • [Presentation] 「プライベートブランド構築の手段としてのMSC認証 ~サバ加工品の小売データに対する因子分析~」2022

    • Author(s)
      杉山和之・大石太郎・杉野弘明・八木信行
    • Organizer
      『日本水産学会』
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 「世界のフードシステムとの接続 -エコラベルの諸問題-」2022

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      『国際漁業学会』(2022年度大会シンポジウム:水産の成長産業化を支える新たな仕組み)
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 「エコラベルと水産物輸出の促進」2022

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      『日本水産学会』(令和4年度水産政策委員会シンポジウム:新水産基本計画と水産科学:現場と政策の乖離を埋めるために必要な研究とは)
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 「メタ分析による水産エコラベルのプレミアムの検証」2022

    • Author(s)
      西浦なな・大石太郎
    • Organizer
      『国際漁業学会』
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 「日本の水産物輸出における潜在的なターゲット国と脱炭素化に向けた課題 ー貿易結合度指数を用いた分析ー」2021

    • Author(s)
      李朋龍・大石太郎
    • Organizer
      『環境情報科学学術研究論文発表会』
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 消費魚種の多様度の空間的自己相関とその時間変化2020

    • Author(s)
      大石太郎・上杉昌也・八木信行
    • Organizer
      日本水産学会2020年春季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Presentation] 日本独自の水産物エコラベルと持続可能な発展2019

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      国際漁業学会
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 日本における水産物エコラベルの価格プレミアム-MSC認証の有無がサバ加工品(レトルト)の小売価格に与える影響-2019

    • Author(s)
      杉山和之・大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19K06250
  • [Presentation] 日本独自の水産物エコラベルと持続可能な発展2019

    • Author(s)
      大石太郎
    • Organizer
      国際漁業学会2019年シンポジウム
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Presentation] 日本における水産物エコラベルの価格プレミアム-MSC認証の有無がサバ加工品(レトルト)の小売価格に与える影響-2019

    • Author(s)
      杉山和之・大石太郎
    • Organizer
      日本水産学会2019年秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H02565
  • [Presentation] インバウンド消費で重視される寿司の属性-英国ウェブ調査に基づく結果報告-2017

    • Author(s)
      大石太郎・八木信行
    • Organizer
      日本水産学会春季大会
    • Place of Presentation
      東京海洋大学(品川)
    • Year and Date
      2017-03-26
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] Eco-labeling and Singaporean Sushi Consumption2017

    • Author(s)
      Oishi, T. and N. Yagi
    • Organizer
      The 7th Congress of the East Asian Association of Environmental and Resource Economis
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] Impact of Americans’ Environmental and Health Consciousness on Their Sushi Consumption2016

    • Author(s)
      Oishi, T.
    • Organizer
      International Institute of Fisheries Economics & Trade (IIFET)
    • Place of Presentation
      Scotland, UK.
    • Year and Date
      2016-07-11
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] Japanese Consumers’ Environmental and Health Consciousness Revealed by Choice Behavior at Conveyor Belt Sushi Restaurants2015

    • Author(s)
      Oishi, T.
    • Organizer
      North American Association of Fisheries Economists (NAAFE) Biennual Forum
    • Place of Presentation
      Alaska
    • Year and Date
      2015-05-20
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] An Analysis of Japanese Consumer Consciousness on Mislabeling Food: Derived from a Consumer Questionnaire on Kuruma Prawns and Black Tiger Prawns

    • Author(s)
      Mochizuki M. and T. Oishi
    • Organizer
      International Institute of Fisheries Economics and Trade (IIFET) 2014 Australia conference
    • Place of Presentation
      Queens University of Technlogy, Brisbane, Australia
    • Year and Date
      2014-07-07 – 2014-07-11
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • [Presentation] Japanese Consumers’ Environmental and Health Consciousness Revealed by Choice Behavior at Conveyor Belt Sushi Restaurants

    • Author(s)
      T.Oishi
    • Organizer
      North American Association of Fisheries Economists (NAAFE) Biennual Forum 2015
    • Place of Presentation
      University of Alaska Southeast, Ketchikan, Alaska
    • Year and Date
      2015-05-20 – 2015-05-22
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-25870194
  • 1.  Nobuyuki Yagi (80533992)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 2.  岩田 裕樹 (90511692)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 3.  杉野 弘明 (30751440)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 3 results
  • 4.  マルシャレツ ダニエル (50747805)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  嶋田 大作 (40527876)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  東田 啓作 (10302308)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 7.  阪井 裕太郎 (30849287)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  鈴木 崇史 (40897667)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  有賀 健高 (90589780)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  若松 宏樹 (90722778)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  篭橋 一輝 (60645927)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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