• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

YAMADA Yasumasa  山田 恭正

ORCIDConnect your ORCID iD *help
Researcher Number 20200751
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2010 – 2012: 同志社女子大学, 生活科学部, 教授
Review Section/Research Field
Except Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits
Keywords
Except Principal Investigator
GCMS / 拡散定数 / NMR / 呈味成分 / 香気成分 / 咀嚼筋筋電図 / 感覚強度 / 拡散係数 / ジャム / 寒天 … More / ショ糖 / 網目構造 / 破砕片 / 咀嚼模倣器 / GCMS / 時間-強度法 / 破断挙動 / 圧縮 / エステル / 塩味強度 / 甘味強度 / フレーバーリリース / 食品と咀嚼性 / テクスチャー / 調理と加工 Less
  • Research Projects

    (1 results)
  • Research Products

    (6 results)
  • Co-Researchers

    (5 People)
  •  The relation between the flavour release and the structure/physical properties of food gels in the mastication

    • Principal Investigator
      NISHINARI Katsuyoshi
    • Project Period (FY)
      2010 – 2012
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (A)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Osaka City University

All 2013 2012 Other

All Presentation

  • [Presentation] 寒天ゲルの破壊によるフレーバーリリース2013

    • Author(s)
      山田恭正, 垣見奈々美,玉井愛海,西成勝好
    • Organizer
      日本農芸化学会2013年度大会
    • Place of Presentation
      東北大学
    • Year and Date
      2013-03-26
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • [Presentation] 食品ゲルの破壊によるバナナのフレーバーリリース2012

    • Author(s)
      山田恭正,玉木友梨,西成勝好
    • Organizer
      日本食品科学工学会第59回大会
    • Place of Presentation
      藤女子大学
    • Year and Date
      2012-08-31
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • [Presentation] 食品ゲルのインビトロ咀嚼過程におけるフレーバーリリースとゲルのテクスチャー2012

    • Author(s)
      山田恭正,大久保祐希,佐竹由香,島田美聡,西成勝好
    • Organizer
      日本家政学会第64回大会
    • Place of Presentation
      大阪市立大学
    • Year and Date
      2012-05-13
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • [Presentation] 食品ゲルの破壊によるバナナのフレーバーリリース

    • Author(s)
      山田恭正, 玉木友梨, 西成勝好
    • Organizer
      日本食品科学工学会第59回(2012年)大会
    • Place of Presentation
      藤女子大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • [Presentation] 食品ゲルのインビトロ咀嚼過程におけるフレーバーリリースとゲルのテクスチャー

    • Author(s)
      山田恭正, 大久保祐希, 佐竹由香, 島田美聡, 西成勝好
    • Organizer
      日本家政学会第64回大会
    • Place of Presentation
      大阪市立大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • [Presentation] 寒天ゲルの破壊によるフレーバーリリース

    • Author(s)
      山田恭正, 垣見奈々美, 玉井愛海, 西成勝好
    • Organizer
      日本農芸化学会2013年度大会
    • Place of Presentation
      東北大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22240076
  • 1.  NISHINARI Katsuyoshi (10254426)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 2.  KIKUZAKI Hiroe (60291598)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  KOHYAMA Kaoru (00353938)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  MATSUKAWA Shingo (30293096)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  MORITAKA Hatsue (40220074)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

URL: 

Are you sure that you want to link your ORCID iD to your KAKEN Researcher profile?
* This action can be performed only by the researcher himself/herself who is listed on the KAKEN Researcher’s page. Are you sure that this KAKEN Researcher’s page is your page?

この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi