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Yamanoue Minoru  山之上 稔

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YAMANOUE Minoru  山之上 稔

山之上 稔  ヤマノウエ ミノル

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Researcher Number 30182596
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Affiliation (based on the past Project Information) *help 2016 – 2018: 神戸大学, 農学研究科, 准教授
2011 – 2012: 神戸大学, 大学院・農学研究科, 准教授
2009 – 2011: Kobe University, 農学研究科, 准教授
2009: 神戸大学, 大学院・農学研究科, 准教授
2007: 神戸大学, 農学研究科, 准教授
2000 – 2004: 神戸大学, 農学部, 助教授
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Zootechnical science/Grassland science / Animal production science / Zootechnical science/Grassland science
Except Principal Investigator
Agricultural environmental engineering
Keywords
Principal Investigator
熟成 / コネクチン / パラトロポミオシン / 食肉 / 遺伝子発現 / 遺伝子クローニング / 味蕾細胞 / 呈味性 / 牛肉 / 黒毛和種牛 … More / カルシウムイメージング / 味細胞 / 遊離脂肪酸 / 筋内脂肪 / 牛肉の美味しさ / 2D-PAGE / A-I junction / Saromere / Connectin / Paratropomyosin / Ageing / Meat Tenderizatiion / A-I接合部 / 二次元電気泳動法 / A-I 接合部 / 筋節 / 食肉軟化 … More
Except Principal Investigator
筋内脂肪 / 一価不飽和脂肪酸 / 光学ファイバー / 波数選択 / 遺伝的アルゴリズム(GA) / ファイバープローブ / ω6脂肪酸 / ω3脂肪酸 / 中赤外分光法 / 食味評価尺度 / 飽和脂肪酸 / 一価不飽和脂肪 / ω6脂肪酸 / ω3脂肪酸 / FTIR / ニューラルネットワーク / 食味 / ω-3脂肪酸 / 遺伝的アルゴリズム / ATR-FTIR / 体積抵抗率 / 牛肉 / 導電率 / ガスクロマトグラフィー / 生体電気インピーダンス / FTIR / 黒毛和牛 / Haydenモデル / 電気インピーダンス / 皮下脂肪 / 赤外分光スペクトル / オレイン酸 / 脂肪酸組成 Less
  • Research Projects

    (6 results)
  • Research Products

    (65 results)
  • Co-Researchers

    (10 People)
  •  Effects of intramuscular free fatty acids on the response of taste buds and taste-traits of marbled beefPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Yamanoue Minoru
    • Project Period (FY)
      2016 – 2018
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Animal production science
    • Research Institution
      Kobe University
  •  Development of a method for evaluating quality and health attributes of Japanese Wagyu beef by the measurement of fatty acid profile

    • Principal Investigator
      TOYODA Kiyohiko
    • Project Period (FY)
      2010 – 2012
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Kobe University
  •  Expression, purification and function of recombinant connectin domains involved in meat tenderization during postmortem aging.Principal Investigator

    • Principal Investigator
      YAMANOUE Minoru
    • Project Period (FY)
      2009 – 2011
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Zootechnical science/Grassland science
    • Research Institution
      Kobe University
  •  Development of nondestructive meat quality evaluation system for creating strategic value of beef cattle

    • Principal Investigator
      TOYODA Kiyohiko
    • Project Period (FY)
      2007 – 2009
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Kobe University
  •  機能性食肉タンパク質・ペプチドの微生物大量発現系の構築Principal Investigator

    • Principal Investigator
      山之上 稔
    • Project Period (FY)
      2002 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Exploratory Research
    • Research Field
      Zootechnical science/Grassland science
    • Research Institution
      Kobe University
  •  Translocation of Paratropomyolsin from the A-I Junctiion Region to Contribute the Resolution of Rigor-Mortis of Postmortem Skeletal MusclesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      YAMANOUE Minoru
    • Project Period (FY)
      2000 – 2001
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Zootechnical science/Grassland science
    • Research Institution
      KOBE UNIVERSITY

All 2019 2018 2017 2016 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2005 2003 Other

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] 黒毛和種牛肉の筋内遊離脂肪酸とおいしさ、および味認識装置による呈味生評価(第2報)2018

    • Author(s)
      山之上 稔・趙 亜楠・中田悠介・上田修司・市村さやか・吉田由香・羽原正秋・池崎秀和
    • Journal Title

      平成29年度食肉に関する助成研究調査成果報告書

      Volume: 36

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] Effects of intramuscular FFAs on beef taste-traits analyzed by electronic taste sensing system and sensory evaluation2018

    • Author(s)
      Y. Zhao, Y. Nakada, S. Ueda, Y. Shirai, S. Ichimura, Y. Yoshida, M. Habara, H. Ikezaki and M. Yamanoue
    • Journal Title

      Book of Abstracts of the 64nd ICoMST

      Volume: -

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] 黒毛和種牛肉の筋内遊離脂肪酸とおいしさ、および味認識装置による呈味性評価(II)2018

    • Author(s)
      山之上 稔・趙ア楠・中田悠介・上田修司・市村さやか・吉田由香・羽原正秋・池崎秀和
    • Journal Title

      平成29年度食肉に関する助成研究調査成果報告書 Vol.36

      Volume: 36 Pages: 74-79

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] Effects of Intramuscular FFAs on Beef Taste-traits Analyzed by Electronic Taste Sensing System and Sensory Evaluation2018

    • Author(s)
      Y. Zhao, Y. Nakada, S. Ueda, Y. Shirai, S. Ichimura, Y. Yoshida, M. Habara, H. Ikezaki and M. Yamanoue
    • Journal Title

      Proc. 64th ICoMST

      Volume: 1

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] Comparative metabolomics of Japanese Black cattle beef and other meats using gas chromatography?mass spectrometry2018

    • Author(s)
      Ueda Shuji、Iwamoto Eiji、Kato Yoshiki、Shinohara Masakazu、Shirai Yasuhito、Yamanoue Minoru
    • Journal Title

      Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry

      Volume: 83 Issue: 1 Pages: 137-147

    • DOI

      10.1080/09168451.2018.1528139

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H02175, KAKENHI-PROJECT-16K08007, KAKENHI-PROJECT-17K01847
  • [Journal Article] 黒毛和種牛肉の筋内遊離脂肪酸とおいしさ、および味認識装置による呈味性評価2017

    • Author(s)
      山之上 稔・趙 亜楠・西田昌弘・中田悠介・上田修司・羽原正秋・池崎秀和
    • Journal Title

      平成28年度食肉に関する助成研究調査成果報告書

      Volume: 35

    • Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] 黒毛和牛の魅力創出技術セミナーの開催報告2017

    • Author(s)
      上田修司・山之上 稔
    • Journal Title

      食肉の科学

      Volume: 58 Pages: 49-52

    • NAID

      40021271171

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] 黒毛和種牛肉の筋内遊離脂肪酸とおいしさ、および味認識装置による呈味生評価2017

    • Author(s)
      山之上 稔・趙 亜楠・西田昌弘・中田悠介・上田修司・羽原正秋・池崎秀和
    • Journal Title

      平成28年度食肉に関する助成研究調査成果報告書

      Volume: 35 Pages: 61-66

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] Effects of intramuscular FFAs on taste-traits of Japanese Black Wagyu beef2016

    • Author(s)
      Y. Zhao, M. Nishida, Y. Nakada, S. Ueda, I. Ihara, K. Toyoda and M. Yamanoue
    • Journal Title

      Proc. 62nd ICoMST

      Volume: 1

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Journal Article] Characterization of antibodies against the connectin/titin 20-kDa fragment increased in chicken sarcoplasm during postmortem aging2011

    • Author(s)
      M.Yamanoue, S.Ueda, K.Matsunaga, K.Onishi, N.Sioyama
    • Journal Title

      Program and Abstracts of 57th ICoMST

      Volume: (USB Disk)(P072)

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] 食肉の熟成と筋漿中の筋漿中のコネクチン断片増加2011

    • Author(s)
      上田修司・山之上稔
    • Journal Title

      食肉の科学

      Volume: 52(1) Pages: 120-123

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] Characterization of antibodies against the connectin/titin 20-kDa fragment increased in chicken sarcoplasm during postmortem aging2011

    • Author(s)
      M. Yamanoue, S. Ueda, K. Matsunaga, K. Onishi and N. Sioyama
    • Journal Title

      Proc. 57th ICoMST

      Pages: 72-72

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] 熟成中の食肉軟化と筋原線維のコネクチンの変化およびパラトロポミオシンの関与2011

    • Author(s)
      山之上稔
    • Journal Title

      食肉の科学

      Volume: 52(2) Pages: 143-150

    • NAID

      10030333077

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] Expression and antibody production of connectin fragment increased in sarcoplasm during postmortem aging of chicken muscle2010

    • Author(s)
      M. Yamanoue, T. Kubo, K. Matsunaga, S. Ueda and M. Takagi
    • Journal Title

      Proc. 56th ICoMST

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] Characterization of fatty acid composition profile of Japanese black Wagyu beef by ATR-FTIR Spectroscopy2010

    • Author(s)
      Kiyohiko Toyoda, Xiaoping Hu, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara, Kaori Nakai
    • Journal Title

      In CD: the Proceedings of the 5th International Symposium on Machinery and Mechatronics for Agriculture and Biosystems Engineering (ISMAB)

      Pages: 61-61

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] 牛肉の電気インピーダンスモデルの構築-筋肉、脂肪から構成されるカット肉の電気特性-2009

    • Author(s)
      豊田淨彦、井原一高、仲井歌央理、山之上稔
    • Journal Title

      農業機械学会関西支部報 106

      Pages: 73-73

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] FTIR-ATRによる牛肉脂質脂肪酸組成の非破壊測定2009

    • Author(s)
      豊田浄彦, 井原一商, 吉田和美, 山之上稔
    • Journal Title

      農業機械学会関西支部報 106号(印刷中)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] FTIR-ATRによる牛肉脂質脂肪酸組成の非破壊測定2009

    • Author(s)
      豊田淨彦、井原一高、吉田和美、山之上稔
    • Journal Title

      農業機械学会関西支部報 106

      Pages: 74-74

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] 牛肉の軟らかさと熟成中に起こる筋原線維の変化2009

    • Author(s)
      山之上稔
    • Journal Title

      関西畜産学会報

      Volume: 164号 Pages: 29-35

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Journal Article] 肉牛の生体電気インピーダンス特性に関する研究2009

    • Author(s)
      吉岡幹記, 豊田浄彦, 山之上稔, 井原一高
    • Journal Title

      農業機械学会関西支部報 105号

      Pages: 48-49

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] 牛肉の電気インピーダンスモデルの構築2009

    • Author(s)
      豊田浄彦, 井原一高, 仲井歌央理, 山之上稔
    • Journal Title

      農業機械学会関西支部報 106号(印刷中)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Journal Article] コネクチンのパラトロポミオシン結合断片の大腸菌での発現と精製2005

    • Author(s)
      山之上 稔
    • Journal Title

      日本畜産学会第104回大会講演要旨集 (印刷中)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-14656099
  • [Journal Article] 鶏筋節A-I接合部領域におけるパラトロポミオシン結合コネクチン断片の大腸菌での発現と精製2003

    • Author(s)
      山之上 稔
    • Journal Title

      日本畜産学会第102回大会講演要旨集

      Pages: 72-72

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-14656099
  • [Journal Article] 鶏コネクチンA-I接合部におけるパラトロポミオシン結合領域のアミノ酸配列2003

    • Author(s)
      山之上 稔
    • Journal Title

      日本畜産学会第101回大会講演要旨集

      Pages: 156-156

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-14656099
  • [Journal Article] Evaluation of fatty acid profile of Wagyu beef by ATR-FTIR spectroscopy

    • Author(s)
      Xiaoping Hu, Kiyohiko Toyoda, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara, Kaori Nakai
    • Journal Title

      Food and Bioprocess Technology (in printing)

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] 黒毛和種の筋肉に生じる微小な脂肪細胞分布に関する研究2019

    • Author(s)
      上田修司・井上亜希子・山之上稔
    • Organizer
      第60回日本食肉研究会60周年記念大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] Effects of adding FFAs on beef taste-traits analyzed by electronic taste sensing system and sensory evaluation2019

    • Author(s)
      Yanan Zhao・Yindi Di・Shuji Ueda・Yasuhito Shirai・Masaaki Habara・Hidekazu Ikezaki・Minoru Yamanoue
    • Organizer
      日本畜産学会第125回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 長期熟成に伴う牛肉の食味性の変化と呈味性成分との関係2019

    • Author(s)
      市村さやか・高橋真佐郎・吉田由香・猪口由美・小川晃弘・山之上稔・服部昭仁
    • Organizer
      日本畜産学会第125回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 熟成中の牛肉の筋内脂肪変化に影響される呈味性の味覚センサおよび官能評価による分析 (第2報)2017

    • Author(s)
      趙 亜楠、中田悠介、上田修司、白井康仁、市村さやか、吉田由香、羽原正秋、池崎秀和、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第124回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] Beef taste-traits assessed by an electronic taste sensing system2017

    • Author(s)
      Y. Zhao, M. Nishida, Y. Nakada, S. Ueda, M. Habara, H. Ikezaki and M. Yamanoue
    • Organizer
      The 17th AAAP Animal Science Congress
    • Place of Presentation
      Fukuoka, Japan
    • Year and Date
      2017-08-22
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 黒毛和種牛肉の赤身部位の各種分析技術の検討2017

    • Author(s)
      上田修司、岩本英治、吉田和利、篠原正和、中田悠介、高杉瑠美、岩本英樹、野村郁代、小川隆文、白井康仁、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第122回大会
    • Place of Presentation
      神戸大学(神戸市)
    • Year and Date
      2017-03-26
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 熟成中の牛肉における筋内脂肪変化に影響される呈味性の味覚センサおよび官能評価による分析2017

    • Author(s)
      趙 亜楠、中田悠介、上田修司、白井康仁、羽原正秋、池崎秀和、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第123回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 熟成および加熱牛肉の呈味物質変化と味覚センサによる呈味性分析2017

    • Author(s)
      中田悠介、趙 亜楠、上田修司、鈴木杏子、岡 恵理子、高岡素子、羽原正秋、池崎秀和、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第123回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 食肉の熟成とおいしさ・食味性の向上2017

    • Author(s)
      山之上 稔
    • Organizer
      第3回 味覚センサシンポジウム
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 質量分析計による黒毛和種牛肉の栄養成分のノンターゲット分析による検討2017

    • Author(s)
      上田修司、岩本英治、白井康仁、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第123回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 種々の牛肉サンプルの味覚センサーおよび官能評価による呈味性分析2017

    • Author(s)
      趙 亜楠、西田昌弘、中田悠介、上田修司、羽原正秋、池崎秀和、山之上 稔
    • Organizer
      日本畜産学会第122回大会
    • Place of Presentation
      神戸大学(神戸市)
    • Year and Date
      2017-03-26
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 味覚センサ分析および官能評価による牛肉呈味性への筋内脂肪の影響2017

    • Author(s)
      趙 亜楠、中田悠介、上田修司、白井康仁、市村さやか、吉田由香、羽原正秋、池崎秀和、山之上 稔
    • Organizer
      第59回日本食肉研究会大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] Effects of intramuscular ffas on taste-traits of japanese black wagyu beef2016

    • Author(s)
      Y. Zhao, M. Nishida, Y. Nakada, S. Ueda, I. Ihara, K. Toyoda and M. Yamanoue
    • Organizer
      The 62nd ICoMST
    • Place of Presentation
      Bangkok, Thailand
    • Year and Date
      2016-08-14
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 熟成による黒毛和種およびホルスタイン種牛肉汁中の呈味物質量の変化2016

    • Author(s)
      中田悠介・趙 亜楠・西田昌弘・井上朋香・上田修司・岡恵理子・髙岡素子・山之上 稔
    • Organizer
      第66回関西畜産学会大会
    • Place of Presentation
      香川大学(高松市)
    • Year and Date
      2016-10-15
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K08007
  • [Presentation] 鶏肉の熟成に伴う筋漿中のコネクチン20-kDa断片増加量と筋原線維小片化の関連2012

    • Author(s)
      上田修司・小川侑璃子・大西一政・山之上稔
    • Organizer
      第115回日本畜産学会大会
    • Place of Presentation
      名古屋大学,愛知
    • Year and Date
      2012-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] Multivariate analysis of fatty Acid composition of black Wagyu beef by ATR-FTIR spectroscopy and PLS regression2012

    • Author(s)
      K.TOYODA, M.YAMANOUE, I.IHARA, X.HU
    • Organizer
      6th International CIGR Technical Symposium
    • Place of Presentation
      Nantes, France
    • Year and Date
      2012-04-19
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] ATR-FTIR Evaluation of Important Fatty Acid Profile in Japanese Black Cattle Beef2012

    • Author(s)
      Kiyohiko Toyoda, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara and Xiaoping Hu
    • Organizer
      The 58th International Congress of Meat Science and Technology
    • Place of Presentation
      Hilton Montréal Bonaventure Montréal, Canada
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] ATR-FTIR Evaluation of Important Fatty Acid Profile in Japanese Black Cattle Beef2012

    • Author(s)
      Kiyohiko Toyoda, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara, Xiaoping Hu
    • Organizer
      The 58th International Congress of Meat Science and Technology
    • Place of Presentation
      Hilton Montreal Bonaventure Montreal, Canada
    • Year and Date
      2012-08-13
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] Characterization of fatty acid composition profile of Japanese black Wagyu beef by ATR-FTIR spectroscopy2012

    • Author(s)
      Kiyohiko TOYODA, Xiaoping HU, Ikko IHARA, Minoru YAMANOUE
    • Organizer
      Proceeding,In: the proceeding CD of ISMAB2012
    • Place of Presentation
      eonju, Korea
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] 鶏肉の熟成に伴う筋漿中のコネクチン20-kDa断片増加量と筋原線維小片化の関連2012

    • Author(s)
      上田修司・小川侑璃子・大西一政・山之上稔
    • Organizer
      第115回日本畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      名古屋大学
    • Year and Date
      2012-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 食肉の日齢評価に利用可能なタンパク質マーカーの探索2012

    • Author(s)
      清水俊策・上田修司・桐村悠佑・本田和久・上増山博・白井康仁・山之上稔
    • Organizer
      第115回日本畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      名古屋大学
    • Year and Date
      2012-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 食肉の日齢評価に利用可能なタンパク質マーカーの探索2012

    • Author(s)
      清水俊策・上田修司・桐村悠佑・本田和久・上増山博・白井康仁・山之上稔
    • Organizer
      第115回日本畜産学会大会
    • Place of Presentation
      名古屋大学,愛知
    • Year and Date
      2012-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] FTIR 法による牛肉脂質中の機能性脂肪酸の迅速測定2012

    • Author(s)
      豊田淨彦、井原一高、山之上稔、細田修平
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2012年合同大会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] Multivariate analysis of fatty Acid composition of black Wagyu beef by ATR-FTIR spectroscopy and PLS regression2011

    • Author(s)
      Kiyohiko Toyoda, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara, X. HU
    • Organizer
      6th International CIGR Technical Symposium
    • Place of Presentation
      Nantes, France
    • Year and Date
      2011-04-19
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] Characterization of antibodies against the connectin/titin 20-kDa fragment increased in chicken sarcoplasm during postmortem aging2011

    • Author(s)
      M.Yamanoue, S.Ueda, K.Matsunaga, K.Onishi, N.Sioyama
    • Organizer
      The 57th International Congress of Meat Science and Technology
    • Place of Presentation
      Ghent, Belgium
    • Year and Date
      2011-08-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 鶏サルコメアA-I接合部におけるコネクチンとトロポミオシンの結合検証について2011

    • Author(s)
      大下恵実・福田崇・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第61回関西畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      岡山大学
    • Year and Date
      2011-09-13
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 鶏サルコメアA-I接合部におけるコネクチンとトロポミオシンの結合検証について2011

    • Author(s)
      大下恵実・福田崇・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第61回関西畜産学会大会
    • Place of Presentation
      岡山大学,岡山
    • Year and Date
      2011-09-13
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] Expression and antibody production of connectin fragment increased in sarcoplasm during postmortem aging of chicken muscle2010

    • Author(s)
      Yamanoue, M., Kubo, T., Matsunaga, K., Ueda S., Takagi, M.
    • Organizer
      第56回国際食肉科学技術会議
    • Place of Presentation
      済州国際会議場(韓国)
    • Year and Date
      2010-08-17
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] ATR-FTIR による牛肉脂肪酸組成の非破壊迅速測定法の開発 -波数領域の選択による推定精度の向上-2010

    • Author(s)
      豊田 淨彦、胡 暁苹、岡田由佳理、井原一高、山之上 稔
    • Organizer
      農業機械学会第70回年次大会講演要旨、p.70-71
    • Place of Presentation
      弘前大学
    • Year and Date
      2010-09-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380136
  • [Presentation] 熟成に伴う豚肉筋漿中のタンパク質変化2010

    • Author(s)
      施恭平・橋本真季・塩山奈都子・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第112回日本畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      明治大学
    • Year and Date
      2010-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 鶏サルコメアA-I接合部に及ぶコネクチンI帯末端領域構成ドメインの微生物発現2010

    • Author(s)
      福田崇・大下恵実・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第112回日本畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      明治大学
    • Year and Date
      2010-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 鶏サルコメアA-I接合部に及ぶコネクチンI帯末端領域構成ドメインの微生物発現2010

    • Author(s)
      福田崇・大下恵実・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      日本畜産学会 第112回大会
    • Place of Presentation
      明治大学(東京都)
    • Year and Date
      2010-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 黒毛和牛枝肉の電気特性とその有限要素モデルの構築2009

    • Author(s)
      豊田淨彦、仲井歌央理、井原一高、山之上稔
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2009合同大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] Analysis of fatty acid composition of Black Wagyu beef by GC and FTIR2009

    • Author(s)
      胡曉苹、豊田淨彦、井原一高、山之上稔、吉田和美
    • Organizer
      日本食品工学会第10回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] 豚肉の熟成に伴う筋原線維Z線近傍コネクチンの変化2009

    • Author(s)
      施恭平・橋本真季・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第59回関西畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      鳥取大学
    • Year and Date
      2009-08-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] 牛肉脂質の脂肪酸組成とその非破壊測定2009

    • Author(s)
      胡暁苹、豊田淨彦、井原一高、山之上稔
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2009合同大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] 鶏筋原線維Z線近傍でコネクチンに結合するモノクローナル抗体のエピトープ決定2009

    • Author(s)
      塩山奈都子・上田修司・山之上稔
    • Organizer
      第111回日本畜産学会大会要旨集
    • Place of Presentation
      琉球大学
    • Year and Date
      2009-09-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21580330
  • [Presentation] Evaluation of Fatty Acid Profile of Wagyu Beef by ATR-FTIR Spectroscopy2009

    • Author(s)
      Kiyohiko Toyoda, Minoru Yamanoue, Ikko Ihara, Xiaoping Hu, Kazumi Yoshida, Kaori Nakai
    • Organizer
      CIGR Section VI 5th International Technical Symposium
    • Place of Presentation
      Potsdam
    • Year and Date
      2009-09-02
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] 肉質評価のための牛生体の電気インピーダンス解析2008

    • Author(s)
      豊田淨彦、山之上稔、井原一高
    • Organizer
      2008年度農業施設学会大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • [Presentation] Binding of Paratropomyosin to Connectin/Titin Domains Located at the A-I Junction of Chicken Myofibrils2007

    • Author(s)
      山之上稔・市川貴志・松田直・豊田淨彦
    • Organizer
      第53回国際食肉科学技術会議
    • Place of Presentation
      中国北京市
    • Year and Date
      2007-08-07
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-19380143
  • 1.  TOYODA Kiyohiko (30144603)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 2.  IHARA Ikkou (50396256)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 19 results
  • 3.  UEDA Syuji (50379400)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 37 results
  • 4.  岩永 史朗 (20314510)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  服部 昭仁 (50125027)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  Takaoka Motoko
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 7.  Habara Masaaki
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 13 results
  • 8.  Ikezaki Hidekazu
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 13 results
  • 9.  豊田 浄彦
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 20 results
  • 10.  白井 康仁
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 1 results

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