メニュー
Search
Search Research Projects
Search Researchers
How to Use
Japanese
English
Back to previous page
OOKURA Tetsuya
大倉 哲也
Connect your ORCID iD
*help
Researcher Number
70353935
Other IDs
Affiliation (Current)
2022: 十文字学園女子大学, 人間生活学部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information)
*help
2017: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門, 主席研究員
2015 – 2016: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門 食品健康機能研究領域, 主席研究員
2014: 独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所食品機能研究領域, 上席研究員
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits
Keywords
Principal Investigator
免疫染色 / 炊飯 / イムノブロット / ELISA / αグルコシダーゼ / αアミラーゼインヒビター / αアミラーゼ/トリプシンインヒビター / 免疫蛍光二重染色 / Elisa / 使用停止
…
More
/ 米飯 / アミラーゼインヒビター / グルコシダーゼインヒビター / 品種間差
Less
Research Projects
(
1
results)
Research Products
(
1
results)
Co-Researchers
(
2
People)
Project Start Year (Newest)
Project Start Year (Oldest)
Distribution of a-glucosidase interacting proteins, which could affect glucose production during cooking, in rice grains and their elution behavior during rice cooking
Principal Investigator
Principal Investigator
OOKURA Tetsuya
Project Period (FY)
2014 – 2017
Research Category
Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
Research Field
Eating habits
Research Institution
National Agriculture and Food Research Organization
All
2017
All
Presentation
[Presentation] 抗体を用いた残存糠層検出技術の開発
2017
Author(s)
大倉 哲也,藻寄茜,峯岸恭孝、織田健,岩下和裕
Organizer
日本農芸化学会
Place of Presentation
京都女子大学(京都府京都市)
Year and Date
2017-03-19
Data Source
KAKENHI-PROJECT-26350115
# of Projects (Dsc)
# of Projects (Asc)
1.
KASAI Midori
(10262354)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
0 results
2.
TSUYUKUBO Mika
(50646924)
# of Collaborated Projects:
1 results
# of Collaborated Products:
0 results
×
Are you sure that you want to connect your ORCID iD to this researcher?
* This action can be performed only by the researcher themselves.
この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。
×
×