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Isobe Yuka  磯部 由香

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ISOBE Yuka  磯部 由香

磯部 由香  イソベ ユカ

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Researcher Number 80218544
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Affiliation (based on the past Project Information) *help 2016 – 2023: 三重大学, 教育学部, 教授
2013 – 2014: 三重大学, 教育学部, 教授
2007 – 2012: Mie University, Faculty of Education, Associate Professor
2000 – 2006: 三重大学, 教育学部, 助教授
1995 – 1997: 奈良女子大学, 生活環境学部, 助手
1993: 奈良女子大学, 生活環境学部, 助手
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits, studies on eating habits / 食生活 / 家政学 / Basic Section 09080:Science education-related / Education on school subjects and activities
Except Principal Investigator
Basic Section 09040:Education on school subjects and primary/secondary education-related / Education on school subjects and activities / 食生活 / 家政学 / Eating habits, studies on eating habits / Science education
Keywords
Principal Investigator
家庭科 / 乳酸菌 / 高粘性多糖 / 微生物多糖 / 小学校教員養成 / 大学生 / カフェイン / 実験 / 食生活 / 教科横断 … More / 教員養成 / 理科 / 科学的リテラシー / 調理実習 / 教材開発 / 動画解析 / 段取り / 調理 / preparation activity / cooking / ひおうぎ貝 / あこや貝 / ヒオウギガイ / ホタテガイ / γ-アミノ酪酸(GABA) / 発酵食品 / 分子生物学的手法 / γ-アミノ酪酸 / 安定性 / 色素 / エンドウ / ツタンカーメン / ポリフェノール / 抗酸化性 / 栄養 / ツタンカーメンエンドウ / SOS反応 / umuC / umu test / umu C / 抗変異原性 / 酒粕 / Bacillus circulans / Bacillus属 … More
Except Principal Investigator
Saccharomyces cerevisiae / なれずし / プロジェクト学習 / 食育 / Trehalose / Freeze-tolerant Yeast / トレハロース / 冷凍耐性機構 / 冷凍耐性酵母 / パン酵母 / ICT / ふなずし / 食文化 / PBL教育 / 教材開発 / 小・中・大学生 / 大学生 / 中学生 / 郷土料理 / 食育プロジェクト学習 / 雑穀 / 幼稚園生 / 小学生 / 野菜摂取量 / 終末糖化産物(AGEs) / 見える化 / 食育学習プロジェクト / 新しい日常 / 地域資源 / ストレスマーカー / ロコモ度 / ロコモ度テスト / 食生活 / 高千穂郷・椎葉山の山間地農林業複合システム / 教員養成系 / 食生活リテラシー / 運動器検診 / 焼畑 / 世界農業遺産 / 和食 / 食育実践力 / 教科横断型授業 / IBプログラム / ユニットプラター / PhET / ユニットプランナー / シミュレーション実験 / 教科横断 / ユニットプラナー / PBL / STEM教育 / outdoor activity / dietary education / fish and shellfishes / respect for life / cooking / laboratory activity / anatomy / 生命観 / 解剖実習 / 野外活動施設 / 理科教育 / 魚介類 / 調理実習 / 生命尊重 / 解剖学習 / lactic acid bacteria / microbial ecology / pickled mackerel / pickled saury / pickled fish (narezushi) / 乳酸菌 / 微生物相 / さばずし / さんまずし / Freeze-tolerance Mechanisim / Baker's Yeast / antioxidative activity / K value / volatile basic nitrogen / microflora / components / pickled fish / funazushi / 熟成 / DPPHラジカル捕捉能 / 抗酸化性 / K値 / 揮発性塩基窒素 / 微生物 / 成分 / Bacillus circilans / Acidic Heteropolysaccharide / Microbial Polysaccharide / 酸性多糖 / Bacillus circulans / 酸性ヘテロ多糖 / 微生物多糖 / Torulaspora delbrueckii / Mechanism of Freeze-tolerance / Bakers' Yeast / Torulaspora, delbrueckii / Torulaspora delfrueckii / 冷凍感受性酵母 / Towlaspora delbueckii / CST(コアサイエンスティーチャー) / パソコン計測 / CST(コア・サイエンス・ティーチャー) / 授業展開 / パソコン計測実験 / データロガー / カリキュラム開発 / 教育実地研究 / カリキュラム構成・開発 / 発酵食品 / 官能評価 / 風味 / アミノ酸 / ペプチド / 呈味成分 / 新奇性恐怖 / 食経験 / におい / 揮発性成分 / 脂肪酸組成 / 有機酸 / 嗜好性 / 伝統食 / 食品成分 / 食嗜好と評価 / 拠点校 / 学びの履歴 / 協同学習 / model / 評価法 / 教育実践 / moodle Less
  • Research Projects

    (21 results)
  • Research Products

    (98 results)
  • Co-Researchers

    (36 People)
  •  「新しい日常」に対応した小・中・大学生が共に学びあう食育プロジェクト学習の構築

    • Principal Investigator
      篠原 久枝
    • Project Period (FY)
      2022 – 2024
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 09040:Education on school subjects and primary/secondary education-related
    • Research Institution
      University of Miyazaki
  •  Development of teaching materials for scientific literacy education using the subject of home economics in elementary school teacher trainingPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Isobe Yuka
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 09080:Science education-related
    • Research Institution
      Mie University
  •  Uunit planning and lesson model for Japanese-style STEM education in elementary and junior high schools

    • Principal Investigator
      Goto Taichiro
    • Project Period (FY)
      2018 – 2020
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 09040:Education on school subjects and primary/secondary education-related
    • Research Institution
      Mie University
  •  Development of a program to improve practical nutrition education skills for teacher training students through project-based learning

    • Principal Investigator
      SHINOHARA HISAE
    • Project Period (FY)
      2018 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 09040:Education on school subjects and primary/secondary education-related
    • Research Institution
      University of Miyazaki
  •  The development of learning program for efficient cookingPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Isobe Yuka
    • Project Period (FY)
      2016 – 2018
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Education on school subjects and activities
    • Research Institution
      Mie University
  •  Development and practical investigation of experimental program using dataloggers for improving the scientific thinking

    • Principal Investigator
      GOTO Taichiro
    • Project Period (FY)
      2012 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Education on school subjects and activities
    • Research Institution
      Mie University
  •  Development of Curriculum for Teacher Training utilizing Problem/Project Based Learning through Practical Experiences

    • Principal Investigator
      MATSUMOTO Kin'ya
    • Project Period (FY)
      2011 – 2013
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Education on school subjects and activities
    • Research Institution
      Mie University
  •  Development of new fermented food includingγ-amino butyric acid using various scallopPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      ISOBE Yuka
    • Project Period (FY)
      2009 – 2011
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Mie University
  •  The effect of flavor and taste in narezushi(fermented fish) on preferability

    • Principal Investigator
      KUBO Kaori
    • Project Period (FY)
      2009 – 2011
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Shiga University
  •  Development of teaching material exceeded the curriculum region and research of the evaluation method which matches requirement for the demand side.

    • Principal Investigator
      MATSUMOTO Kin'ya
    • Project Period (FY)
      2008 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Education on school subjects and activities
    • Research Institution
      Mie University
  •  Development of activities on anatomy of fish and shellfish used for foods : considering their life and our eating

    • Principal Investigator
      GOTO Taichiro
    • Project Period (FY)
      2006 – 2007
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Science education
    • Research Institution
      Mie University
  •  分子生物学的手法を用いたγ-アミノ酪酸生成乳酸菌の検出方法の開発Principal Investigator

    • Principal Investigator
      磯部 由香
    • Project Period (FY)
      2004 – 2006
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Exploratory Research
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Mie University
  •  Microbial ecology of Narezushi and function of isolated lactic acid bacteria isolated

    • Principal Investigator
      NARITA Miyo
    • Project Period (FY)
      2003 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Mie University
  •  ツタンカーメンのエンドウの色素関連成分の機能性および応用に関する研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      磯部 由香
    • Project Period (FY)
      2002 – 2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      食生活
    • Research Institution
      Mie University
  •  Control of Intracellular Trehalose of Baker's Yeast for Its Improvement of Freeze -Tolerance

    • Principal Investigator
      KAWAI Hiroyasu
    • Project Period (FY)
      2002 – 2003
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      食生活
    • Research Institution
      Kansai University of Health and Welfare
      Kansai Women's Junior College
  •  Investigation of the change on the components of the funazushi (pickled crusian carp) and the functionality

    • Principal Investigator
      NARITA Miyo
    • Project Period (FY)
      2001 – 2002
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      食生活
    • Research Institution
      Mie University
  •  清酒醸造副産物中の抗変異原物質の検索Principal Investigator

    • Principal Investigator
      磯部 由香
    • Project Period (FY)
      2000 – 2001
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      食生活
    • Research Institution
      Mie University
  •  Bacillus circulansが生産する新規多糖の食品加工素材への応用Principal Investigator

    • Principal Investigator
      磯部 由香
    • Project Period (FY)
      1996
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      家政学
    • Research Institution
      Nara Women's University
  •  Studies on the Characterization of Novel Acidic Polysaccharide Produced by Bacteria for the Application to Food Industry

    • Principal Investigator
      KAWAI Hiroyasu
    • Project Period (FY)
      1996 – 1997
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      家政学
    • Research Institution
      Nara Women's University
  •  Correlation Between Freeze-tolerance of Bakers' Yeasts and Their Cellular Content of Trehalose

    • Principal Investigator
      KAWAI Hiroyasu
    • Project Period (FY)
      1995 – 1996
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      家政学
    • Research Institution
      Nara Women's University
  •  Bacillus属細菌による高粘性多糖の生産と化学的性質Principal Investigator

    • Principal Investigator
      磯部 由香
    • Project Period (FY)
      1993
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      家政学
    • Research Institution
      Nara Women's University

All 2023 2022 2021 2020 2019 2017 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 Other

All Journal Article Presentation Book

  • [Book] 食の視点 日本人の食生活を考える2009

    • Author(s)
      今井勝行・磯部由香
    • Publisher
      文理閣
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 「調理すること」の意義に関する文献レビュー2023

    • Author(s)
      和田佑奈,磯部由香,平島円,村田晋太朗
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 74 Pages: 43-51

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 教員養成課程家政教育専攻学生の和食に関する調理技術 および健康知識の修得状況について2023

    • Author(s)
      秋永優子,磯部由香,篠原久枝
    • Journal Title

      福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術,保健体育,家政科編

      Volume: 72 Pages: 61-72

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K02552
  • [Journal Article] A study of acquiring cooking knowledge and skills after taking cooking classes among junior college students2022

    • Author(s)
      堀 光代、川島 奈都実、平島 円、磯部 由香
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要 = Bulletin of Gifu City Women's College

      Volume: 72 Pages: 15-22

    • DOI

      10.24516/00000494

    • URL

      https://gifu-cwc.repo.nii.ac.jp/records/517

    • Language
      Japanese
    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 調理学実習の学習内容の学生の習得状況2022

    • Author(s)
      堀 光代・川島 奈都実・平島 円・磯部 由香
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要

      Volume: 第72巻 Pages: 15-22

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 科学的リテラシーの育成を目指すカフェインを題材とした家庭科授業の実践2022

    • Author(s)
      中西理紗、平島円、荻原彰、市川俊輔、村田晋太朗、後藤太一郎、磯部由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 73 Pages: 383-391

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 学生の調理操作に対する認知度と自信度の在学中の変化2022

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 73 Pages: 119-124

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 教員養成課程家政教育専攻学生の和食に関する調理技術および健康知識の修得状況について2022

    • Author(s)
      秋永優子、磯部由香、篠原久枝
    • Journal Title

      福岡教育大学研究紀要

      Volume: 第72巻 Pages: 61-72

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 高等学校教育課程修了時における学生の科学的リテラシーの習得状況2021

    • Author(s)
      中西 理紗・平島  円・荻原  彰・市川 俊輔・磯部 由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 72 Pages: 181-187

    • NAID

      120007145945

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] Study on Changes in Knowledge and Confidence of Knife Cuts among Students in College and Vocational School2021

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Journal Title

      Journal of Cookery Science of Japan

      Volume: 54 Issue: 5 Pages: 234-243

    • DOI

      10.11402/cookeryscience.54.234

    • NAID

      130008103127

    • ISSN
      1341-1535, 2186-5787
    • Year and Date
      2021-10-05
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632, KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 高等学校教育課程修了時における学生の科学的リテラシーの習得状況2021

    • Author(s)
      中西理紗、平島円、荻原彰、市川俊輔、磯部 由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 72 Pages: 181-187

    • NAID

      120007145945

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02571
  • [Journal Article] A Study of Changes in the Culinary Habits and Practices of College and Vocational School Students, Part 2: Effects of Taking Cooking Classes2020

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Journal Title

      Journal of Cookery Science of Japan

      Volume: 53 Issue: 2 Pages: 107-113

    • DOI

      10.11402/cookeryscience.53.107

    • NAID

      130007833104

    • ISSN
      1341-1535, 2186-5787
    • Year and Date
      2020-04-05
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632, KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Journal Article] 冷や汁2020

    • Author(s)
      磯部由香
    • Journal Title

      別冊うかたま「伝え継ぐ 日本の家庭料理2 どんぶり・雑炊・おこわ」

      Volume: 2 Pages: 26-27

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 教科横断型の探究的な学び(グローバル・ヒューマン 学)におけるパフォーマンス評価の導入についての考察 -パフォーマンス課題を設定した授業実践の分析を通して2020

    • Author(s)
      和田欣子・吉本 敏子・磯部 由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 71 Pages: 245-254

    • NAID

      120006900290

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02571
  • [Journal Article] 酢にんじん2020

    • Author(s)
      磯部由香 長野宏子
    • Journal Title

      別冊うかたま「伝え継ぐ 日本の家庭料理15 年取りと正月料理」

      Volume: 15 Pages: 77-77

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 「小学生の家庭における食事作りの実態」2020

    • Author(s)
      生川美江、磯部由香、平島円、中井茂平
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要(教育科学)

      Volume: 71 Pages: 159-163

    • NAID

      120006900281

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 「大学および専門学校生の調理に対する意識と実践度の在学中の変化の在学期間による違い」2020

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要(社会科学)

      Volume: 71 Pages: 153-158

    • NAID

      120006900298

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] The study of changes in culinary habits and practices of college and vocational school students: Part 12019

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Journal Title

      Journal of Cookery Science of Japan

      Volume: 52 Issue: 5 Pages: 335-344

    • DOI

      10.11402/cookeryscience.52.335

    • NAID

      130007728246

    • ISSN
      1341-1535, 2186-5787
    • Year and Date
      2019-10-05
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 「ねったぼ」2019

    • Author(s)
      磯部由香
    • Journal Title

      伝え継ぐ 日本の家庭料理12 米のおやつともち

      Volume: 12 Pages: 29-29

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Journal Article] 小学校家庭科における調理技術の向上を目指した授業の開発2014

    • Author(s)
      神谷麗奈、久世真理子、中村由紀子、平島円、磯部由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 65

    • NAID

      120005462452

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 小学校家庭科における調理技術の向上を目指した授業の開発2014

    • Author(s)
      神谷麗奈・久世真理子・中村由紀子・平島円・磯部由香
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: Vol.65 Pages: 245-251

    • NAID

      120005462452

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 小学生の調理技術の向上に目指した食教育の実践2013

    • Author(s)
      磯部由香、中村由紀子、平島円、吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部教育総合センター紀要

      Volume: 33 Pages: 39-44

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 家庭と地域の人々とのかかわりを大切にした家庭科教育における食教育の実践2013

    • Author(s)
      安場規子、磯部由香、吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部教育総合センター紀要

      Volume: 33 Pages: 87-92

    • NAID

      120005301725

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 家庭と地域の人々とのかかわりを大切にした家庭科教育における食教育の実践2013

    • Author(s)
      安場規子・磯部由香・吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育実践総合センター紀要

      Volume: Vol.33 Pages: 87-92

    • NAID

      120005301725

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 小学生を対象とした調理技術の向上に着目した食教育の実践2013

    • Author(s)
      磯部由香・中村由紀子・平島円・吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育実践総合センター紀要

      Volume: Vol.33 Pages: 39-44

    • NAID

      120005301717

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 三重県の中学校「技術・家庭」における調理実習の現状2012

    • Author(s)
      前田紀夫・磯部由香・平島円・吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: Vol.63 Pages: 167-171

    • NAID

      40019302966

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 食品関連企業の提供する食教育資源に対する教員の意識2012

    • Author(s)
      磯部由香・櫻井誠・平島円・吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: Vol.63 Pages: 111-117

    • NAID

      40019302908

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 食経験と情報がふなずしの嗜好性に及ぼす影響2012

    • Author(s)
      真部真里子、梅田奈穂子、磯部由香、久保加織
    • Journal Title

      日本家政学会

      Volume: 63(in press)

    • NAID

      130004718365

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Journal Article] 小学生を対象とした料理教室を通した食教育2012

    • Author(s)
      磯部由香、早川巳貴、平島円
    • Journal Title

      食育学会誌

      Volume: 6巻 Pages: 1-7

    • NAID

      130005139888

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 三重県の中学校「技術・家庭」における調理実習の現状2012

    • Author(s)
      前田紀夫、磯部 由香、平島円、吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 63巻 Pages: 167-171

    • NAID

      40019302966

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 小学生を対象とした料理教室を通した食教育2012

    • Author(s)
      磯部由香・早川巳貴・平島円
    • Journal Title

      食育学会誌

      Volume: Vol.6 Pages: 1-7

    • NAID

      130005139888

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 食品関連企業の提供する食教育資源に対する教員の意識2012

    • Author(s)
      磯部 由香、櫻井誠、平島円、吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 63巻 Pages: 111-117

    • NAID

      40019302908

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Journal Article] 小学生の調理技術と食生活2011

    • Author(s)
      磯部由香・早川巳貴・平島円
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要 Vol.62

      Pages: 69-73

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 発達障害のある児童のキャンプ体験:児童と保護者を対象とした事前・事後調査から2011

    • Author(s)
      滝口圭子・寺田容子・今塩屋優美・武澤友広・近藤武夫・磯部美良・落合俊郎
    • Journal Title

      広島大学教育学部幼年教育研究年報

      Volume: 33(印刷中)

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 料理習得に対する高校までの調理実習の影響2011

    • Author(s)
      堀光代・平島円, 磯部由香・長野宏子
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要

      Volume: 60(印刷中)

    • NAID

      110008593137

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 料理習得に対する高校までの調理実習の影響2011

    • Author(s)
      堀光代・平島円・磯部由香・長野宏子
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要 Vol.60

      Pages: 55-59

    • NAID

      110008593137

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 小学生の調理技術と食生活2011

    • Author(s)
      磯部由香・早川巳貴・平島円
    • Journal Title

      三重大学教育学部研究紀要

      Volume: 62(印刷中)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 発達障害のある児童のキャンプ体験2011

    • Author(s)
      滝口圭子・寺田容子・今塩屋優美・武澤友広・近藤武夫・磯部美良・落合俊郎
    • Journal Title

      広島大学教育学部幼年教育研究年報 Vol.33 印刷中

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 食物栄養および家政教育専攻学生の調理意識と技術の現状2010

    • Author(s)
      堀光代 ・平島円・磯部由香・長野宏子
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要 Vol.59

      Pages: 85-89

    • NAID

      110007356549

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 食物栄養および家政教育専攻学生の調理意識と技術の現状2010

    • Author(s)
      堀光代・平島円, 磯部由香・長野宏子
    • Journal Title

      岐阜市立女子短期大学研究紀要

      Volume: 59 Pages: 85-89

    • NAID

      110007356549

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 中学校の家庭科担当教員による食に関する指導についての意識と実態2009

    • Author(s)
      磯部由香・村上陽子・長野宏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部附属教育実践総合センター紀要 Vol.29

      Pages: 75-78

    • NAID

      120002777902

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] 中学校の家庭科担当教員による食に関する指導についての意識と実態2009

    • Author(s)
      磯部由香, 村上陽子, 長野宏子
    • Journal Title

      三重大学教育学部附属教育実践総合センター紀要 29(印刷中)

    • NAID

      120002777902

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article]2009

    • Author(s)
      今井勝行・磯部由香
    • Journal Title

      食の視点 日本人の食生活を考える(文理閣)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Journal Article] A practice of food education by making lunch box in junior high school Home economics classes2008

    • Author(s)
      Isobe, Y. T. Yasuno, M. Yanase, T. Yoshimoto
    • Journal Title

      Bulletin of the Integrated Center for Educational Research and Practice Mie University vol.28

      Pages: 65-70

    • NAID

      120001164778

    • Description
      「研究成果報告書概要(欧文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500661
  • [Journal Article] 家庭科における弁当作りを通した食教育の実践.2008

    • Author(s)
      磯部 由香、安野 友美、柳瀬 みどり、吉本 敏子
    • Journal Title

      三重大学教育実践総合センター紀要 28(印刷中)

    • NAID

      120001164778

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500661
  • [Journal Article] 家庭科における弁当作りを通した食教育の実践.2008

    • Author(s)
      磯部由香、安野友美、柳瀬みどり、吉本敏子
    • Journal Title

      三重大学教育実践総合センター紀要 28

      Pages: 65-70

    • NAID

      120001164778

    • Description
      「研究成果報告書概要(和文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500661
  • [Journal Article] 食経験と情報がふなずしの嗜好性に及ぼす影響

    • Author(s)
      真部真里子、梅田奈穂子、磯部由香、久保加織
    • Journal Title

      日本家政学会誌

      Volume: 63,(in press)

    • NAID

      130004718365

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 学生の調理操作の認知度と自信度に対する調理実習履修の影響2022

    • Author(s)
      平島円,磯部由香,堀光代
    • Organizer
      日本調理科学会東海,北陸支部2022年度研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 学生の日本の家庭料理(和食)と調理の自信度の在学中の変化2022

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Organizer
      日本家政学会第73回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 高等学校家庭科におけるカフェインを題材とした科学への興味・関心を育成する授業実践2022

    • Author(s)
      中西理紗、平島円、村田晋太朗、磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部院生・学生発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 調理学実習後における学習内容の習得状況2022

    • Author(s)
      堀 光代,川島 奈都実,磯部由香,平島円
    • Organizer
      日本家政学会中部支部第66回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 学生の調理操作の認知度と自信度に対する調理実習履修の影響2022

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、堀光代
    • Organizer
      日本調理科学会東海北陸支部2022年度研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 宮崎県の家庭料理 地域の特徴 ーひなたの海幸,山幸の恵みを活かした料理ー2022

    • Author(s)
      篠原久枝, 長野宏子, 磯部由香, 秋永優子
    • Organizer
      (一社)日本調理科学会 2022年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 「調理することの意義」に関する論文レビュー2022

    • Author(s)
      和田佑奈、磯部由香、平島円、村田晋太朗
    • Organizer
      日本調理科学会東海北陸支部2022年度研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 三重県の家庭料理 地域の特徴2022

    • Author(s)
      *磯部由香, 阿部稚里, 飯田津喜美, 乾陽子, 奥野元子, 久保さつき, 小長谷紀子, 駒田聡子, 鷲見裕子, 成田美代, 萩原範子, 平島円, 水谷令子
    • Organizer
      (一社)日本調理科学会 2022年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 宮崎県の家庭料理 行事食の特徴2021

    • Author(s)
      篠原久枝,長野宏子,磯部由香,秋永優子
    • Organizer
      日本調理科学会2021年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 高等学校教育課程修了時における学生の科学的リテラシーの習得状況2021

    • Author(s)
      中西 理紗・平島 円・磯部 由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部院生・学生研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 高等学校家庭科における科学的興味・関心を高める教材の開発2021

    • Author(s)
      中西理紗、平島円、磯部由香
    • Organizer
      日本調理科学会東海・北陸支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 学生の包丁操作の習得状況2021

    • Author(s)
      平島 円、磯部由香、堀 光代
    • Organizer
      日本家政学会第73回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 大学生の食生活リテラシーの現状と家庭科教育との関連2021

    • Author(s)
      磯部由香,栗栖奈々子,平島 円
    • Organizer
      日本家政学会中部支部第65回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 大学生の食生活リテラシーの現状と家庭科教育との関連2021

    • Author(s)
      磯部由香、栗栖奈々子、平島円
    • Organizer
      日本家政学会中部支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 学生の包丁操作の習得状況2021

    • Author(s)
      平島円、磯部由香、平島円
    • Organizer
      日本家政学会全国大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20K03249
  • [Presentation] 高等学校教育課程修了時における学生の科学的リテラシーの習得状況2021

    • Author(s)
      中西理紗, 平島円, 磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02571
  • [Presentation] 高等学校家庭科における科学的興味・関心を高める教材の開発2021

    • Author(s)
      中西理紗、平島円、磯部由香
    • Organizer
      日本調理科学会東海北陸支部第16回研究発表会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 宮崎県の家庭料理 主菜の特徴 ひなたの海幸・山幸を活かした主菜2019

    • Author(s)
      篠原久枝,長野宏子,磯部由香,秋永優子
    • Organizer
      日本調理科学会2018年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 教員養成系学生の「和食の継承」に関する意識調査2019

    • Author(s)
      篠原久枝,磯部由香, 秋永優子
    • Organizer
      (一社)日本調理科学会 2019年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 宮崎県の家庭料理 副菜の特徴2019

    • Author(s)
      篠原久枝, 長野宏子, 磯部由香, 秋永優子
    • Organizer
      (一社)日本調理科学会 2019年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18K02632
  • [Presentation] 調理における段取り学習プログラムの開発2017

    • Author(s)
      磯部由香、大山航、野田真由、平島円
    • Organizer
      日本調理科学会平成29年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16K04756
  • [Presentation] 家庭科食物分野におけるデータロガーを活用した授業実践2014

    • Author(s)
      磯部由香・加藤静香・和田みなみ
    • Organizer
      日本家政学会
    • Place of Presentation
      北九州国際会議場 北九州市
    • Year and Date
      2014-05-24
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24531194
  • [Presentation] 小学生を対象とした味覚授業の実践2013

    • Author(s)
      磯部由香・斎藤真菜・平島円
    • Organizer
      日本家政学会
    • Place of Presentation
      昭和女子大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 小学校家庭科における調理技術の向上を目指した授業の検討2013

    • Author(s)
      神谷麗奈・中村由紀子・平島円・磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      名古屋女子大学
    • Year and Date
      2013-09-17
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 大学および専門学校生の料理の習得に及ぼす調理実習の影響2013

    • Author(s)
      平島円・堀光代・磯部由香・長野宏子
    • Organizer
      日本調理科学会平成25年度大会
    • Place of Presentation
      奈良女子大学
    • Year and Date
      2013-08-25
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 大学および専門学校在学中の学生の料理の習得状況2013

    • Author(s)
      平島円・堀光代・磯部由香・長野宏子
    • Organizer
      日本調理科学会東海・北陸支部第9回研究発表会
    • Place of Presentation
      三重大学
    • Year and Date
      2013-07-07
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 大学および専門学校在学中の学生の料理の習得状況2013

    • Author(s)
      平島円・堀光代・磯部由香・長野宏子
    • Organizer
      日本調理科学会東海・北陸支部第9回研究発表会
    • Place of Presentation
      奈良女子大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 小学生を対象とした味覚授業の実践2013

    • Author(s)
      磯部由香・斎藤真菜・平島円
    • Organizer
      日本家政学会第65回大会
    • Place of Presentation
      昭和女子大学
    • Year and Date
      2013-05-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 小学校低学年を対象とした味覚授業の実践2012

    • Author(s)
      吉田和代・中村由紀子・平島円・磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      岐阜大学
    • Year and Date
      2012-09-08
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] ふなずしの製造工程における匂い成分の変化2012

    • Author(s)
      小寺真実、森沙織、真部真里子、水谷萌、竹田有友子、谷川友紀、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本調理科学会平成24年度大会
    • Place of Presentation
      秋田大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 食経験と知識がふなずしの嗜好性に及ぼす影響2011

    • Author(s)
      真部真里子、梅田菜穂子、坂本あずさ、浦山祐子、八木梢、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本家政学会第63回大会
    • Place of Presentation
      和洋女子大学
    • Year and Date
      2011-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] なずしの呈味成分の生成2011

    • Author(s)
      磯部由香、吉田和代、中田理恵子、桑守香織、真部真里子、久保加織
    • Organizer
      日本家政学会第63回大会
    • Place of Presentation
      和洋女子大学
    • Year and Date
      2011-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] ふなずしの製造工程における成分変化2011

    • Author(s)
      梅田奈穂子、小寺真実、真部真里子、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本調理科学会
    • Place of Presentation
      高崎健康福祉大学
    • Year and Date
      2011-08-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] ふなずしの製造工程における成分変化2011

    • Author(s)
      梅田奈穂子、小寺真美、真部真里子、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本調理科学会平成24年度大会
    • Place of Presentation
      高崎健康福祉大学
    • Year and Date
      2011-08-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 食経験と知識がふなずしの嗜好性に及ぼす影響2011

    • Author(s)
      真部真里子、梅田奈穂子、坂本あずさ、浦山祐子、八木梢、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本家政学会
    • Place of Presentation
      和洋女子大学
    • Year and Date
      2011-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 食品関連企業の提供する食教育資源に対する教員の意識2011

    • Author(s)
      櫻井誠・磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      三重大学
    • Year and Date
      2011-09-17
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 大学生を対象とした食生活改善プログラムの実践2011

    • Author(s)
      磯部由香・上村千奈津・平島円
    • Organizer
      日本調理科学会平成23年度大会
    • Place of Presentation
      高崎医療大学
    • Year and Date
      2011-08-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] 中学校における調理実習の課題解決に向けた授業の実践2011

    • Author(s)
      前田紀夫・磯部由香・平島円・吉本敏子
    • Organizer
      日本家庭科教育学会
    • Place of Presentation
      長崎大学
    • Year and Date
      2011-06-26
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • [Presentation] ふなずしの呈味性の生成2011

    • Author(s)
      磯部由香、吉田和代、中田理恵子、桑守香織、真部真里子、久保加織
    • Organizer
      日本家政学会
    • Place of Presentation
      和洋女子大学
    • Year and Date
      2011-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 料理教室を通した食教育の実践2010

    • Author(s)
      磯部由香・早川巳貴・平島円・中井恵子・中井茂平
    • Organizer
      日本調理科学会平成22年度大会
    • Place of Presentation
      中村学園大学
    • Year and Date
      2010-08-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] ふなずしに対する嗜好に及ぼす食経験の影響2010

    • Author(s)
      梅田菜穂子、真部真里子、磯部由香、久保加織
    • Organizer
      日本調理科学会近畿支部第37回研究発表会
    • Place of Presentation
      大阪夕陽丘学園短期大学
    • Year and Date
      2010-07-03
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500759
  • [Presentation] 学校教育における調理実習経験が及ぼす料理習得効果2010

    • Author(s)
      平島円・堀光代・磯部由香・長野宏子
    • Organizer
      日本調理科学会平成22年度大会
    • Place of Presentation
      中村学園大学
    • Year and Date
      2010-08-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] 中学校における調理実習の課題解決に向けた授業の提案2010

    • Author(s)
      前田紀男・磯部由香・平島円・吉本敏子
    • Organizer
      日本家庭科教育学会2010(平成22)年度例会
    • Place of Presentation
      聖心女子大学
    • Year and Date
      2010-11-27
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] あこや貝を用いた発酵かまぼこの開発2010

    • Author(s)
      磯部由香、上田明日香、平島円
    • Organizer
      日本家政学会第62回大会
    • Year and Date
      2010-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21500758
  • [Presentation] 学生の調理技術の把握2010

    • Author(s)
      平島円・堀光代・磯部由香・長野宏子
    • Organizer
      日本家政学会第62回大会
    • Place of Presentation
      広島大学
    • Year and Date
      2010-05-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] 現在の食生活に及ぼす幼少期の食生活の影響2008

    • Author(s)
      磯部由香, 湯川夏子, 久保加織
    • Organizer
      日本家庭科教育学会第51回大会
    • Place of Presentation
      静岡県コンベンシヨンアーツセンター
    • Year and Date
      2008-06-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] 現在の食生活に及ぼす幼少期の食生活の影響2008

    • Author(s)
      磯部由香、湯川夏子、久保加織
    • Organizer
      日本家庭科教育学会第51回大会
    • Place of Presentation
      静岡県コンベンションアーツセンター
    • Year and Date
      2008-06-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] 豊かな人間性の形成に及ぼす食の影響2008

    • Author(s)
      磯部由香・辻友衣・湯川夏子・平島円・久保加織
    • Organizer
      日本家政学会第60回大会
    • Place of Presentation
      日本女子大学
    • Year and Date
      2008-05-31
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20330182
  • [Presentation] 食材となる身近な魚介類を用いた解剖実習の試行.2007

    • Author(s)
      中川敬史、磯部由香、吉本敏子、宗宮弘明、後藤太一郎
    • Organizer
      日本理科教育学会第57回全国大会
    • Place of Presentation
      愛知教育大学
    • Description
      「研究成果報告書概要(和文)」より
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500661
  • [Presentation] 食材となる身近な魚介類を用いた解剖実習の試行.2007

    • Author(s)
      中川 敬史、磯部 由香、吉本 敏子、宗宮 弘明、後藤 太一郎
    • Organizer
      日本理科教育学会
    • Place of Presentation
      愛知教育大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18500661
  • [Presentation] 小学校低学年を対象とした味覚授業の実践

    • Author(s)
      吉田和代、中村由紀子、平島円、磯部由香
    • Organizer
      日本家政学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      岐阜大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23531250
  • 1.  GOTO Taichirou (90183813)
    # of Collaborated Projects: 5 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 2.  MATSUMOTO Kin'ya (10239098)
    # of Collaborated Projects: 4 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  NEZU Chikako (40335112)
    # of Collaborated Projects: 3 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  KAWAI Hiroyasu (80026525)
    # of Collaborated Projects: 3 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  MORIWAKI Takeo (20174469)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  TAKIGUCHI Keiko (60368793)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 7.  NAKANISHI Yoshifumi (70351228)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  HIRASHIMA Madoka (80390003)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 13 results
  • 9.  YOKOIGAWA Kumio (60230637)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  NARITA Miyo (70021384)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  OGIWARA Akira (70378280)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 12.  SHINOHARA HISAE (40178885)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 13.  帖佐 悦男 (00236837)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 14.  鶴田 来美 (30258983)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 15.  濱口 郁枝 (80521997)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 16.  秋永 優子 (70167948)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 17.  江藤 望 (90232959)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 18.  NAKATA Rieko (90198119)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 19.  KUBO Kaori (10190836)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 10 results
  • 20.  MANABE Mariko (50329968)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 10 results
  • 21.  MAKIHARA Yoshikazu (10148786)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 22.  ITOH Nobunari (60344272)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 23.  HIRAYAMA Daisuke (00448755)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 24.  TERANISHI Katsunori (20237001)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 25.  TOGASHI Kenji (10227564)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 26.  TSUCHIDA Yukie (80353001)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 27.  MATSUI Hiroki (30346001)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 28.  SOMIYA Hiroaki (50147972)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 29.  YOSHIMOTO Toshiko (60191053)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 5 results
  • 30.  中西 康雅 (00378283)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 31.  國仲 寛人 (70402766)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 32.  佐藤 年明 (80162452)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 33.  田中 紀子 (90122324)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 34.  市川 俊輔 (50781118)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 2 results
  • 35.  西脇 亜也 (60228244)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 36.  塩瀬 圭佑 (70708106)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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