すべて 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 その他
すべて 雑誌論文 学会発表
Plant Foods for Human Nutrition
巻: in press
Journal of Food Biochemistry
巻: 45 号: 4
10.1111/jfbc.13659
Algal Research
巻: 58 ページ: 102398-102398
10.1016/j.algal.2021.102398
日本水産学会誌
巻: 87 号: 3 ページ: 295-298
10.2331/suisan.WA2813
130008041973
Functional Food Research
巻: 17 号: 0 ページ: 19-25
10.32153/ffr.ffr17_p19-25
130008145171
Natural Product Communications
巻: 16 号: 12 ページ: 1-15
10.1177/1934578x211060924
The Journal of Toxicological Sciences
巻: 45 号: 2 ページ: 87-94
10.2131/jts.45.87
130007798444
Marine Drugs
巻: 16 号: 8 ページ: 267-267
10.3390/md16080267
Fundamental Toxicological Sciences
巻: 5 号: 5 ページ: 171-179
10.2131/fts.5.171
130007520816
The Journal of Toxicological Science
巻: 42 ページ: 671-681
Food Science and Technology Research
巻: 23 ページ: 475-480
130005868218
Fish. Sci.
巻: 82 号: 2 ページ: 369-377
10.1007/s12562-016-0969-9
40020774496
巻: 22 号: 2 ページ: 227-234
10.3136/fstr.22.227
130005147058
Food Agric. Immunol.
巻: 26 号: 2 ページ: 181-193
10.1080/09540105.2014.880665
海苔と海藻
巻: 80 ページ: 9-15
J. Funct. Foods
巻: 4 号: 4 ページ: 2019-2023
10.1016/j.jff.2013.08.010
J. Liq. Chromatogr. R. T.
巻: 36(7) ページ: 881-896
巻: 18(3)(印刷中)
Food Sci. Technol. Res.
巻: 18(5) ページ: 735-740
10031054752
巻: 18(3) ページ: 467-471
J. Food Process. Pres.
巻: (in press)
巻: 18 号: 5 ページ: 735-740
10.3136/fstr.18.735
130002538080
Medical and biology
巻: 155(10) ページ: 682-690
40019018648