• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

KOBAYASHI Isao  小林 功

ORCIDConnect your ORCID iD *help
… Alternative Names

小林 功  コバヤシ イサオ

Less
Researcher Number 70425552
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 本部, 上級研究員
2025: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門, 上級研究員
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2017 – 2025: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門, 上級研究員
2016: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門 食品健康機能研究領域, 上級研究員
2015: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品研究部門食品健康機能研究領域, 上級研究員
2015: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所, 研究員
2015: 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所, 主任研究員 … More
2014: 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所, 主任研究員
2014: 独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所 食品工学研究領域, 主任研究員
2012 – 2014: 独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所, 研究員
2012 – 2014: 独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所食品工学研究領域, 主任研究員
2011: (独)農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所, 主任研究員
2007: National Agricultural Research Organization, 食品総合研究所・食品工学研究領域, 研究員
2006: 独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構, 食品総合研究所食品工学研究領域, 研究員 Less
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Biofunction/Bioprocess / Basic Section 59040:Nutrition science and health science-related / Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Biofunction/Bioprocess
Except Principal Investigator
Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Biofunction/Bioprocess / Eating habits
Keywords
Principal Investigator
in vitro消化 / 消化 / 食品 / マイクロチャネル / 非球形マイクロ液滴 / マイクロチャネルアレイ / 栄養組成 / テクスチャー / 加工・調理 / フードチェーン … More / 精油 / 高濃度エマルション / In vitro消化性 / 安定性 / 栄養・機能性成分 / 乳化・分散 / 植物性タンパク質 / 保存安定性 / 糊化澱粉 / 植物由来素材 / 生産性 / 単分散エマルション / 乳化 / 食品分散系 / 直接観察 / In vitro / シミュレーター / 酵素反応 / 混合 / ぜん動運動 / 十二指腸 / 二相マイクロ液滴 / 非球形 / 固体脂マイクロカプセル / 脂質 / マイクロカプセル / マイクロ空間プロセス / 非球形微小材料 / 食品機能性成分 / 脂質マイクロカプセル / CFD / ステップ / 矩形チャネル / 液滴変形 / 液滴作製 / ハイスピードカメラ / 井戸部 / テラス構型MC / 均一径 / 非球形マイクロ液滴・粒子 … More
Except Principal Investigator
消化 / 食品 / タンパク質 / 栄養成分 / in vitro消化 / 脂質 / エマルション / 消化動態 / 糖質 / 胃腸消化シミュレーター / 可視化 / 胃腸 / 化学工学 / デンプン / 食品工学 / 消化性制御 / 乳製品 / ぜん動運動 / 加工食品 / 固形食品 / 食品消化 / ヒト / 微粒子 / 微視的観察 / マイクロ流路 / マイクロギャップ / 胃 / セルラーゼ / タンパク質工学 / エマルジョンPCR / スクリーニング / ペルオキシダーゼ / ハイスループットスクリーニング / 酵素 / マイクロビーズ / 一分子PCR / RNAポリメラーゼ / 酸化還元酵素 / エマルジョン / 無細胞タンパク質合成系 Less
  • Research Projects

    (10 results)
  • Research Products

    (58 results)
  • Co-Researchers

    (9 People)
  •  脂質の消化性を精密に制御可能な食品エマルションブレンドの作出および特性解明

    • Principal Investigator
      梅田 拓洋
    • Project Period (FY)
      2025 – 2027
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  加工・調理・消化を連結した未来食バリューチェーンモデルの構築と重要制御因子の解明Principal Investigator

    • Principal Investigator
      小林 功
    • Project Period (FY)
      2024 – 2026
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 59040:Nutrition science and health science-related
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Optimum design and production of next-generation food dispersions, effectively ingestible nutritional and functional ingredientsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Kobayashi Isao
    • Project Period (FY)
      2021 – 2023
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Development of a predictive method for digestion kinetics of food nutrients using a gastrointestinal digestion simulator

    • Principal Investigator
      Ichikawa Sosaku
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Analysis of digestibility of solid foods by gastrointestinal digestion simulators aiming for controlling nutrient adsorption

    • Principal Investigator
      ICHIKAWA Sosaku
    • Project Period (FY)
      2017 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Analysis of digestion characteristics of foods by developing a human duodenum digestion simulator equipped with peristalsis functionPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOBAYASHI Isao
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Microscopic in vitro observation of the gastric digestion behavior of food particles by developing a micro-gap method

    • Principal Investigator
      ICHIKAWA Sosaku
    • Project Period (FY)
      2014 – 2015
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      University of Tsukuba
  •  Production of monodisperse nonspherical solid lipid microcapsules loaded with food functional componentsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      KOBAYASHI Isao
    • Project Period (FY)
      2012 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      National Agriculture and Food Research Organization
  •  Development and application of Giga-screening system of by-molecules using cell-free biochemical reactions

    • Principal Investigator
      NAKANO Hideo
    • Project Period (FY)
      2011 – 2014
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      Nagoya University
  •  マイクロチャネルを利用した天然物由来の均一非球形マイクロ構造体の作製技術の開発Principal Investigator

    • Principal Investigator
      小林 功
    • Project Period (FY)
      2006 – 2007
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Biofunction/Bioprocess
    • Research Institution
      National Agricultural Research Organization

All 2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2015 2014 2013 2008 2007 2006 Other

All Journal Article Presentation

  • [Journal Article] Effect of mechanical properties on in vitro dynamic digestion of starch contained in hydrogels2024

    • Author(s)
      Wang Zaitian、Kozu Hiroyuki、Uemura Kunihiko、Kobayashi Isao、Ichikawa Sosaku
    • Journal Title

      Journal of the Science of Food and Agriculture

      Volume: 104 Issue: 6 Pages: 3498-3506

    • DOI

      10.1002/jsfa.13235

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612, KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] Formulation and Characterization of Soybean Oil-in-Water Emulsions Stabilized Using Gelatinized Starch Dispersions from Plant Sources2024

    • Author(s)
      Singh Ankita、Umeda Takumi、Kobayashi Isao
    • Journal Title

      Molecules

      Volume: 29 Issue: 9 Pages: 1923-1923

    • DOI

      10.3390/molecules29091923

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] Enhancing the formation and stability of oil-in-water emulsions prepared by microchannels using mixed protein emulsifiers2022

    • Author(s)
      Yan Jiao, Yuntai Zhao, Ying Chang, Zhaoxiang Ma, Isao Kobayashi, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves
    • Journal Title

      Frontiers in Nutrition

      Volume: *

    • DOI

      10.3389/fnut.2022.822053

    • Peer Reviewed / Open Access / Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] Preparation of monodisperse water-in-oil emulsions using microchannel homogenization2022

    • Author(s)
      Li Ran、Kobayashi Isao、Zhang Yanru、Neves Marcos A.、Uemura Kunihiko、Nakajima Mitsutoshi
    • Journal Title

      Particulate Science and Technology

      Volume: - Issue: 7 Pages: 1-10

    • DOI

      10.1080/02726351.2022.2160852

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] Formulation characteristics of monodisperse structured lipid microparticles using microchannel emulsification2021

    • Author(s)
      Hanxiao Wang, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Setsuko Todoriki, Isao Kobayashi
    • Journal Title

      Particulate Science and Technology

      Volume: 40 Issue: 2 Pages: 196-206

    • DOI

      10.1080/02726351.2021.1929612

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Journal Article] 食品の胃消化プロセスの in vitro 評価2019

    • Author(s)
      小林 功,市川 創作
    • Journal Title

      日本食品工学会誌

      Volume: 20

    • Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Journal Article] 食品の胃消化プロセスの in vitro 評価と食品の消化性制御2018

    • Author(s)
      小林 功
    • Journal Title

      化学工学

      Volume: 82 Pages: 307-310

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Journal Article] Visualization and Evaluation of Disintegration of Food Particles Using a Human Gastric Digestion Simulator2018

    • Author(s)
      小林 功,神津 博幸,王 政,市川 創作
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 65 Issue: 12 Pages: 543-551

    • DOI

      10.3136/nskkk.65.543

    • NAID

      130007546136

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Year and Date
      2018-12-15
    • Language
      Japanese
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Journal Article] Breakup of oil-in-water emulsion droplets in microchannel array devices at low applied pressures2008

    • Author(s)
      I. Kobayashi, K. Uemura and M. Nakajima
    • Journal Title

      Journal of Chemical Engineering of Japan 41

    • NAID

      10021110340

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Journal Article] Controlled generation of monodisperse discoid droplets using microchannel arrays2006

    • Author(s)
      I.Kobayashi, K.Uemura, M.Nakajima
    • Journal Title

      Langmuir 22

      Pages: 10893-10897

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Journal Article] Generation characteristics of highly uniform nonspherical droplets of soybean oilusing microchannel array devices

    • Author(s)
      I. Kobayashi, K. Uemura and M. Nakajima
    • Journal Title

      Food Biophysics (印刷中)

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] Formulation and characterization of concentrated coconut oil-in-water emulsions2023

    • Author(s)
      Mengyuan Xu, Teetach Changwatchai, Takumi Umeda, Marcos A. Neves, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品科学工学会 令和5年度関東支部大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Presentation] コオロギ粉に含まれるタンパク質のin vitro消化性評価2023

    • Author(s)
      市原 由芽,髙田 琉菜,小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第24回(2023年次)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Comparative study of plant protein stabilized O/W emulsion formulated by microchannel emulsification and rotor-stator homogenization2023

    • Author(s)
      Jinhyun Park, Takumi Umeda, Tetsuya Araki, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品科学工学会 第70回記念大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Presentation] Formulation characteristics of oil-in-water emulsions stabilized with gelatinized native starch dispersions2023

    • Author(s)
      Ankita Singh, Takumi Umeda, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品工学会 第24回(2023年度)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Presentation] Effect of type of azuki bean based-foods on their in vitro digestibility using a Gastric Digestion Simulator2023

    • Author(s)
      Xincheng Mao, Hiroyuki Kozu, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品科学工学会 第70回記念大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒトにおける物理的消化作用と連続的な消化・排出を模擬したin vitroによる炊飯米の消化挙動の評価2022

    • Author(s)
      髙田 琉菜,王 在天,岡崎 由季乃, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第23回(2022年度)年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒトにおける物理的消化作用と連続的な消化・排出を模擬したin vitroによる炊飯米の消化挙動の評価2022

    • Author(s)
      髙田 琉菜,王 在天,岡崎 由季乃, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第23回(2022年次)大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Analysis of in vitro gastric digestibility of processed soy foods using a Gastric Digestion Simulator2022

    • Author(s)
      Qiuan Huang, Tatsuro Maeda, Takayoshi Tanaka, Motomi Shibasaki, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品科学工学会第69回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Formulation and Storage Characteristics Of Structured Lipid Microparticles: a Comparative Study Using Microchannel Emulsification and Rotor-stator Emulsification2021

    • Author(s)
      Hanxiao Wang, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Setsuko Todoriki, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品科学工学会第68回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Presentation] 貫通型マイクロチャネルを用いたO/Wエマルション液滴の微細化特性2021

    • Author(s)
      梅田 拓洋,植村 邦彦,小林 功
    • Organizer
      日本食品工学会第22回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21H00813
  • [Presentation] Analysis of in vitro gastric digestibility of natural and processed cheeses using a continuous-type GDS2020

    • Author(s)
      Shengjie Du, Zaitian Wang, Mitsutoshi Nakajima, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Sosaku Ichikawa, Isao Kobayashi
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] タンパク質の変性・凝集状態とタンパク質含有固形食品の力学的強度による胃消化性制御2020

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いたハム等の消化挙動の解析2020

    • Author(s)
      千田 南,小林 功,植村 邦彦,市川 創作,庄野 厚
    • Organizer
      日本食品工学会第21回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] Gastric digestion simulator for visualizing and analyzing in vitro digestibility of foods2020

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Hiroyuki Kozu, Zheng Wang, Zaitian Wang, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      American Chemical Society Fall 2020 National Meeting
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01612
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを利用した食品消化動態の評価2019

    • Author(s)
      市川 創作,小林 功
    • Organizer
      化学工学会第84年会
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いた液状食品中タンパク質の消化・排出挙動の解析2019

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品科学工学会第65回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Human gastric digestion simulator: From device development to evaluation of food digestibility2019

    • Author(s)
      Isao KOBAYASHI, Sosaku ICHIKAWA
    • Organizer
      The 2019 NSFC-JSPS Joint Symposium on Hydrocolloids for Modern Food Function Design
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 変性・凝集状態が異なるタンパク質ゲル粒子の胃消化挙動の解析2019

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第20回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Direct observation and analysis of disintegration of hydrogel particles with different mechanical properties using a gastric digestion simulator2019

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemuea, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      The 13th International Congress of Engineering and Food
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Digestion dynamics of solid foods analyzed by using a Gastric Digestion Simulator2019

    • Author(s)
      Sosaku Ichikawa, Isao Kobayashi
    • Organizer
      The 18th Asian Pacific Confederation of Chemical Engineering Congress
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Analysis of physical and chemical digestion of starch-containing hydrogels using an in vitro gastrointestinal method2019

    • Author(s)
      Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemura, Isao Kobayashi, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      The 13th International Congress of Engineering and Food
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 連続型ヒト胃消化シミュレーターを用いたタンパク質溶液の消化・排出挙動の解析2018

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      化学工学会第50回秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] Disintegration behavior of gel mixtures with different textures using GDS2018

    • Author(s)
      Lin Han, Zaitian Wang, Hiroyuki Kozu, Kunihiko Uemura, Isao Kobayashi, Sosaku Ichikawa
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いた粘度の異なるタンパク質溶液の消化・排出挙動の解析2018

    • Author(s)
      三平 浩人,神津 博幸,小林 功,市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ぜん動運動を具備したヒト十二指腸消化シミュレーターにおける内容物の混合特性の解析2018

    • Author(s)
      Tachta ERLANGGA、神津博幸、溝口健作、小林功、市川創作
    • Organizer
      化学工学会第83年会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K06590
  • [Presentation] 胃消化シミュレーターと小腸消化試験によるゲル状食品中の澱粉消化挙動の解析2018

    • Author(s)
      王 在天, 神津 博幸, 植村 邦彦, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第19回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] In vitro胃小腸消化試験による固形食品中の低分子栄養成分の放出挙動のモデル解析2017

    • Author(s)
      風呂本 拓磨、神津 博幸、王 在天、礒田 博子、植村 邦彦、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] ヒト胃消化シミュレーターを用いたタンパク質含有モデル固形食品の消化挙動の解析2017

    • Author(s)
      鬼柳 裕介、神津 博幸、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      化学工学会第49回秋季大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 胃消化シミュレーターにおける固形食品の胃内微細化環境の模擬性評価2017

    • Author(s)
      王 在天、神津 博幸、植村 邦彦、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] 固形食品の消化酵素ペプシンの拡散と含有タンパク質の消化挙動のモデル解析2017

    • Author(s)
      鬼柳 裕介、神津 博幸、小林 功、市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第18回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01957
  • [Presentation] マイクロギャップ法を用いた食品微粒子の胃消化挙動の微視的観察2015

    • Author(s)
      Tachta Erlangga, 神津 博幸, 中嶋 光敏, Marcos A. Neves, 植村 邦彦, 佐藤 誠吾, 小林 功, 市川 創作
    • Organizer
      日本食品工学会第16回(2015年度)年次大会
    • Place of Presentation
      広島市立大学、広島県、広島市
    • Year and Date
      2015-08-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26630416
  • [Presentation] Microchannel array chips for producing monodisperse nonspherical lipid droplets and microparticles2014

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Yanru Zhang, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Mitsutoshi Nakajima
    • Organizer
      13th International Conference on Microreaction Technology
    • Place of Presentation
      Budapest University of Technology and Economics、ブダペスト、ハンガリー
    • Year and Date
      2014-06-24
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24760656
  • [Presentation] Generation characteristics of nonspherical multiple droplets using microchannel array chips2014

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Yanru Zhang, Yuko Hori, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Mitsutoshi Nakajima
    • Organizer
      1st Congress on Food Structure and Design
    • Place of Presentation
      Fundacao Dr. Antonio Cupertino Miranda、ポルト、ポルトガル
    • Year and Date
      2014-10-16
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24760656
  • [Presentation] Microchannel array chips for producing monodisperse nonspherical lipid droplets and microparticles2014

    • Author(s)
      Isao Kobayashi, Yanru Zhang, Marcos A. Neves, Kunihiko Uemura, Mitsutoshi Nakajima
    • Organizer
      13th International Conference on Microreaction Technology
    • Place of Presentation
      Budapest University of Technology and Economics(ハンガリー)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24760656
  • [Presentation] マイクロチャネルアレイを用いた単分散非球形多相液滴の作製2013

    • Author(s)
      小林 功,堀 祐子,NEVES Marcos A.,植村邦彦,中嶋光敏
    • Organizer
      日本食品工学会第14回年次大会
    • Place of Presentation
      京都テルサ(京都府)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24760656
  • [Presentation] : DNA結合タンパク質を用いたタンパク質の新規ビーズディスプレイ法の開発とトランスグルタミナーゼアッセイへの応用.2013

    • Author(s)
      溝口琢郎, Murzabaev, M., 小林功, 兒島孝明, 人見清隆, 中野秀雄
    • Organizer
      日本農芸化学会中部支部第168回例会,
    • Place of Presentation
      名古屋
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • [Presentation] Production of monodisperse nonspherical double emulsion droplets using microchannel array chips2013

    • Author(s)
      小林 功
    • Organizer
      9th World Congress of Chemical Engineering
    • Place of Presentation
      Coex(韓国)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-24760656
  • [Presentation] Uniform emulsion for biochemical applications using inexpensive flow-focusing device.2013

    • Author(s)
      Murzabaev, M., Kojima, T., Kobayashi, I., Nakano, H.
    • Organizer
      日本農芸化学会中部支部第168回例会,
    • Place of Presentation
      名古屋
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • [Presentation] DNA結合タンパク質を用いたタンパク質の新規ビーズディスプレイ法の開発.2013

    • Author(s)
      溝口琢郎, Murzabaev M., 小林功, 兒島孝明, 人見清隆, 中野秀雄: 平成25年9月,
    • Organizer
      日本生物工学会2013年65回大会,
    • Place of Presentation
      広島
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • [Presentation] ビーズディスプレイ法を用いた糸状菌転写因子AmyR結合部位ゲノムワイドスクリーニング. ,2013

    • Author(s)
      7. 兒島孝明, 江崎俊文, 王ハン輝, 金丸京子, 小林哲夫, 中野秀雄
    • Organizer
      日本生物工学会2013年65回大会
    • Place of Presentation
      広島.
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • [Presentation] マイクロチャネルアレイデバイスを用いた単分散非球形油脂微粒子の作製2008

    • Author(s)
      小林、功、植村邦彦、中嶋光敏
    • Organizer
      日本農芸化学会2008年度大会
    • Place of Presentation
      名城大学
    • Year and Date
      2008-03-27
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] 単分散非球形マイクロ液滴・粒子の作製のためのマイクロチャネルアレイデバイスの開発2008

    • Author(s)
      小林 功、植村邦彦、中嶋光敏
    • Organizer
      化学工学会第73年会
    • Place of Presentation
      静岡大学
    • Year and Date
      2008-03-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] Generation of monodisperse nonspherical droplets via microchannel arrays with a step2007

    • Author(s)
      I. Kobayashi, K. Uemura and M. Nakajima
    • Organizer
      Eleventh international conference on miniaturized systems for chemistry and life sciences
    • Place of Presentation
      パリ国際会議場
    • Year and Date
      2007-10-07
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] マイクロチャネルアレイによる均一サイズの非球形微小液滴の作製と形状制御2007

    • Author(s)
      小林 功、植村邦彦、中嶋光敏
    • Organizer
      第60回コロイドおよび界面化学討論会
    • Place of Presentation
      信州大学
    • Year and Date
      2007-09-22
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] Generation of higfhly uniform nonspherical droplets using microchannel array devices2007

    • Author(s)
      I. Kobayashi, K. Uemura and M. Nakajima
    • Organizer
      The second international symposium on delivery of functionality in complex food systems
    • Place of Presentation
      米国マサチューセッツ大学
    • Year and Date
      2007-10-08
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18760598
  • [Presentation] In vitro transcription/translation in emulsion produced by a simple flow-focusing device.

    • Author(s)
      Marsel Murzabaev, Takuro Mizoguchi, Takaaki Kojima, Isao Kobayashi, Hideo Nakano.
    • Organizer
      249th ACS National Meeting & Exposition
    • Place of Presentation
      Denver, USA
    • Year and Date
      2015-03-22 – 2015-03-25
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • [Presentation] A simple flow-focusing device for high-throughput applications in emulsion.

    • Author(s)
      Marsel MURZABAEV, Takaaki KOJIMA, Isao KOBAYASHI, Hideo NAKANO
    • Organizer
      日本生物工学会2014年66回大会
    • Place of Presentation
      札幌
    • Year and Date
      2014-09-09 – 2014-09-11
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23360367
  • 1.  ICHIKAWA Sosaku (00292516)
    # of Collaborated Projects: 5 results
    # of Collaborated Products: 26 results
  • 2.  Neves Marcos (10597785)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 5 results
  • 3.  梅田 拓洋 (50885027)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  NAKANO Hideo (00237348)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 5.  IWASAKI Yugo (50273214)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 6.  KOJIMA Takaaki (40909080)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 12 results
  • 7.  兒島 孝明 (40509080)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  神津 博幸 (40763660)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  芝崎 本実 (10634256)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

URL: 

Are you sure that you want to link your ORCID iD to your KAKEN Researcher profile?
* This action can be performed only by the researcher himself/herself who is listed on the KAKEN Researcher’s page. Are you sure that this KAKEN Researcher’s page is your page?

この研究者とORCID iDの連携を行いますか?
※ この処理は、研究者本人だけが実行できます。

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi