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Ohtsubo Kenichi  大坪 研一

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大坪 研一  オオツボ ケンイチ

OHTSUBO Ken-ichi  大坪 研一

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Researcher Number 80353960
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 新潟薬科大学, 応用生命科学部, 特任教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2022 – 2023: 新潟薬科大学, 応用生命科学部, 特任教授
2016 – 2019: 新潟薬科大学, 応用生命科学部, 教授
2010 – 2015: 新潟大学, 自然科学系, 教授
2013: 新潟大学, 大学院・自然科学系, 教授
Review Section/Research Field
Principal Investigator
Eating habits / Basic Section 39020:Crop production science-related / Eating habits, studies on eating habits
Except Principal Investigator
Agricultural science in management and economy / Applied molecular and cellular biology
Keywords
Principal Investigator
米 / 植物 / 食味 / 農林水産物 / 機能性 / 玄米 / 発芽 / 大麦 / 食品科学 / 酵素 … More / 食品 / 外観品質 / 理化学特性 / プロテアーゼ活性 / α-アミラーゼ活性 / 物性値 / 糊化特性 / 乳白粒 / 完全粒 / カルシウム / 硬水 / 米飯物性 / 高温障害 / 栄養学 / 澱粉 / 超高圧 / 包装米飯 / 巨大胚芽米 / GABA / 難消化性 / 高圧処理 / 食品加工 / 食品機能 / 赤タマネギ / 認知症 / 糖尿病 / デンプン / DNA解析 / PCR / キシラナーゼ / セルラーゼ / 物性 … More
Except Principal Investigator
価格構造 / 品質評価分析 / 需要拡大 / 世界 / 潜在性 / 国際貿易 / 消費者し好 / 外国産ジャポニカ米 / 潜在的生産能力 / 国際競争力 / 世界のジャポニカ米 / ヴィーガン食ブーム / 日本食ブーム / 生産コスト / 日本 / カリフォルニア / 中国 / 官能食味試験 / ジャポニカ米 / MSD1 / AmyI-1 / 糖鎖 / 植物 / デンプン / イネ / 糖タンパク質 / 葉緑体 / プラスチド / ゴルジ体 / スーパーオキシドジスムターゼ / ヌクレオチドピロホスファターゼ / アミラーゼ Less
  • Research Projects

    (6 results)
  • Research Products

    (47 results)
  • Co-Researchers

    (17 People)
  •  Multifaceted analysis on mechanism and characteristics of high-temperature damage of ricePrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      大坪 研一
    • Project Period (FY)
      2022 – 2024
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 39020:Crop production science-related
    • Research Institution
      Niigata University of Pharmacy and Medical and Life Sciences
  •  Interdisciplinary Study on Potential of Japonica Rice in the World for Demand, Quality, and Pricing Structure

    • Principal Investigator
      Ito Shoichi
    • Project Period (FY)
      2017 – 2019
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (A)
    • Research Field
      Agricultural science in management and economy
    • Research Institution
      Kyushu University
  •  Development of palatable and indigestible processed rice and elucidation of mechanism by biological and physical methodPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Ohtsubo Ken'ichi
    • Project Period (FY)
      2015 – 2017
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Nigata University of Phermacy and Applied Life Sciences
      Niigata University
  •  Investigation on the mechanism of acceleration of germination by red onionPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Ken'ichi Ohtsubo
    • Project Period (FY)
      2014 – 2016
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Nigata University of Phermacy and Applied Life Sciences
      Niigata University
  •  Analysis of plastid-targeting mechanism of glycoproteins involved in starch metabolism of rice

    • Principal Investigator
      MITSUI Toshiaki
    • Project Period (FY)
      2010 – 2013
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Applied molecular and cellular biology
    • Research Institution
      Niigata University
  •  Study on elucidation of relation between cell-wall related enzymes and physical properties of cooked barleyPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      OHTSUBO Ken-ichi
    • Project Period (FY)
      2010 – 2012
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Eating habits, studies on eating habits
    • Research Institution
      Niigata University

All 2023 2022 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 Other

All Journal Article Presentation Book Patent

  • [Book] お米の未来(執筆部分:米の機能性と食味)2023

    • Author(s)
      大坪研一
    • Total Pages
      17
    • Publisher
      日本食糧新聞社
    • ISBN
      9784889272864
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Book] 月刊フードケミカル2023年8月号「機器分析による米の食味評価」2023

    • Author(s)
      大坪研一
    • Total Pages
      6
    • Publisher
      食品化学新聞社
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Book] 農産物検査とくほん226号「農産物検査とおコメの品質 米の食味とその評価」2023

    • Author(s)
      大坪研一、中村澄子
    • Total Pages
      8
    • Publisher
      全国瑞穂食糧検査協会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Book] おいしさの科学とビジネス展開の最前線2017

    • Author(s)
      大坪研一、中村澄子
    • Total Pages
      439
    • Publisher
      シーエムシー出版
    • ISBN
      9784781312491
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Book] Advances in International rice research2017

    • Author(s)
      K. Ohtsubo, S. Nakamura
    • Total Pages
      313
    • Publisher
      INTECH
    • ISBN
      9789535130093
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Book] Functional Food, 第10巻第2号2016

    • Author(s)
      大坪研一
    • Publisher
      フジメディカル出版
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Book] Rice Processing2014

    • Author(s)
      Takasuke Ishitani and Ken'ichi Ohtsubo
    • Total Pages
      268
    • Publisher
      ERLING
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26560043
  • [Book] 月刊食料と安全2011年1月号の「米及び米加工品に関する鼓近の研究事例」 5ページ2011

    • Author(s)
      大坪研一・中村澄子
    • Publisher
      全国瑞穂食糧検査協会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Journal Article] Effects of hard water boiling on chalky rice in terms of texture improvement and Ca fortification2023

    • Author(s)
      Sumiko nakamura, Ken'ichi Ohtsubo
    • Journal Title

      Foods

      Volume: 12 Issue: 13 Pages: 2510-2510

    • DOI

      10.3390/foods12132510

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Journal Article] 高温登熟による乳白粒のジャポニカ米の食味と機能性成分への影響2023

    • Author(s)
      中村 澄子・古俣 誓志・桂 順二・丸山 恭弘・大坪 研一
    • Journal Title

      日本水稲品質・食味研究会会報

      Volume: 14 Pages: 28-29

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Journal Article] Effect of high-temperature ripening on the taste and physicochemical properties of cooked rice2022

    • Author(s)
      西本有紀、中村澄子、出澤侑也、高津地志、藤田明子、大坪研一
    • Journal Title

      Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

      Volume: 69 Issue: 6 Pages: 287-300

    • DOI

      10.3136/nskkk.69.287

    • ISSN
      1341-027X, 1881-6681
    • Year and Date
      2022-06-15
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Journal Article] Palatability and Bio-Functionality of Chalky Grains Generated by High-temperature Ripening and Development of Formulae for Estimating the Degree of Damage Using an Rapid Visco Analyzer of Japonica Unpolished Rice.2022

    • Author(s)
      Sumiko Nakamura, Moeka Hasegawa, Yuta Kobayashi, Chikashi Komata, Junji Katsura, Yasuhiro Maruyama and Ken’ichi Ohtsubo.
    • Journal Title

      Foods

      Volume: 10 Issue: 21 Pages: 27-27

    • DOI

      10.3390/foods11213422

    • Peer Reviewed / Open Access
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Journal Article] Sumiko Nakamura1, Li Hui2, Dai Chang-jun2, Zhang Rui-ying2, Motonobu Kawano3, Ken’ichi Ohtsubo1,2019

    • Author(s)
      Physicochemical Measurements of Japonica Rice Cultivars in Heilongjiang Province
    • Journal Title

      Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry.

      Volume: 83 Issue: 5 Pages: 9999-9999

    • DOI

      10.1080/09168451.2019.1576499

    • Peer Reviewed / Open Access / Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17K00829, KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Journal Article] 中国産ジャポニカ米の食味の理化学評価の事例2018

    • Author(s)
      大坪研一、中村澄子、稲川 拓、露木恵介
    • Journal Title

      日本水稲品質・食味研究会会報

      Volume: 9 Pages: 34-35

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Journal Article] 日本産、中国産のジャポニカ米の食味の理化学評価2018

    • Author(s)
      大坪研一・中村澄子・稲川 拓・露木恵介・川上知輝・孫 雅君・河野元信
    • Journal Title

      日本農芸化学会平成30年度大会講演要旨集

      Volume: 2018.3 Pages: 78-78

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Journal Article] Improved germination and fortification of the giant embryo brown rice cultivar "Koshiguruma"2018

    • Author(s)
      M. Sugawara, M. Kaneoka, S. Nakamura, K. Ohtsubo
    • Journal Title

      Biosci. Biotechnol. Biochem.

      Volume: 83

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Journal Article] 中国産ジャポニカ米の理化学測定評価の事例2018

    • Author(s)
      大坪研一・中村澄子・稲川 拓・露木恵介
    • Journal Title

      日本水稲品質・食味研究会報

      Volume: 9 Pages: 34-35

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Journal Article] Efects of super-hard rice bread blended with black rice bran on amyloid beta peptide production and abrupt increase in postprandial blood glucose levels in mice2017

    • Author(s)
      S.Nakamura, T.Hara, T.Joh, A.Kobayashi, A.Yamazaki, K.Kasuga, T.Ikeuchi, K.Ohtsubo
    • Journal Title

      Biosci. Biotechnol. Biochem.

      Volume: 81 Issue: 2 Pages: 323-334

    • DOI

      10.1080/09168451.2016.1240605

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891, KAKENHI-PROJECT-15K15335
  • [Journal Article] 機能性の高い米加工食品の開発2017

    • Author(s)
      大坪研一
    • Journal Title

      農業

      Volume: 1628 Pages: 32-40

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Journal Article] Comparison of eatng quality and physicochemical properties between Japanese and Chinese rice cultivars2016

    • Author(s)
      S.Nakamura, J.Cui, X.Zhang, F.Yang, X. Ximing, H. Sheng, K. Ohtsubo
    • Journal Title

      Biosci. Biotechnol. Biochem.

      Volume: 80 Issue: 12 Pages: 2437-2449

    • DOI

      10.1080/09168451.2016.1220823

    • Peer Reviewed / Acknowledgement Compliant / Open Access / Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Journal Article] A Novel Method for the Preparation of Template DNA for PCR from Beer to Detect Materials and to Develop DNA Markers to Evaluate the Quality of Beer2013

    • Author(s)
      Sumiko Nakamura, RyosukeTsushima, Ken'ichi Ohtsubo
    • Journal Title

      Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry

      Volume: 77 Issue: 4 Pages: 820-831

    • DOI

      10.1271/bbb.120969

    • NAID

      10031170725

    • ISSN
      0916-8451, 1347-6947
    • Language
      English
    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Journal Article] Search for Cell-Wall-Degrading Enzymes of World-Wide Rice Grains by PCR and Their Effects on the Palatability of Rice2012

    • Author(s)
      Sumiko Nakamura, KeisukeMachida, Ken'ichi Ohtsubo
    • Journal Title

      Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry

      Volume: 76 Issue: 9 Pages: 1645-1654

    • DOI

      10.1271/bbb.120147

    • NAID

      130004137954

    • ISSN
      0916-8451, 1347-6947
    • Language
      English
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Patent] 工業所有権2012

    • Inventor(s)
      大坪研一・中村澄子
    • Industrial Property Rights Holder
      新潟大学
    • Industrial Property Rights Type
      特許
    • Filing Date
      2012-09-20
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Patent] ビール原料及び製品の判別方法並びにその方法を利用したビール品質の評価方法2012

    • Inventor(s)
      大坪研一・中村澄子
    • Industrial Property Rights Holder
      新潟大学
    • Filing Date
      2012-09-20
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Presentation] 硬水による乳白粒の利用特性改善-外観、糊化特性、老化性の影響-2023

    • Author(s)
      中村澄子、青柳琴乃、小野塚美深、白石 眺、大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会第15回講演会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Presentation] イネの高温障害米における乳白粒の各種酵素活性2023

    • Author(s)
      中村澄子、青柳琴乃、小野塚美深、白石 眺、大坪研一
    • Organizer
      日本応用糖質科学会第72回講演会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Presentation] 高温登熟による乳白粒のジャポニカ米の食味と機能性成分への影響2022

    • Author(s)
      中村 澄子・古俣 誓志・桂 順二・丸山 恭弘・大坪 研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22K05604
  • [Presentation] Relationship between starch degrading enzyme activities and physicochemical properties of twenty-seven kinds of high-quality rice harvested in 20182019

    • Author(s)
      Sumiko Nakamura, Ken’ichi Ohtsubo
    • Organizer
      2nd International Symposium on Palatable Japonica Rice
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 国産各種ブランド米の食味評価方法の開発2019

    • Author(s)
      大坪研一、朝妻 聖、中村澄子
    • Organizer
      日本農芸化学会2019年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 米澱粉のヨウ素吸収曲線に基づく「真のアミロース含量」推定式の開発とその食味評価への適用2019

    • Author(s)
      中村澄子, 井ノ内直良, 大坪研一
    • Organizer
      日本応用糖質科学会:第68回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] Rapid Visco Analyzer (RVA) による米の成分・食味特性の推定2019

    • Author(s)
      大坪研一 、中村澄子
    • Organizer
      第17回粳稲発展論壇
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 良食味米における理化学特性および酵素活性2019

    • Author(s)
      中村澄子, 山口寛貴, 紅谷 優, 大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会 第10回講演会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 理化学評価に基づく中国黒竜江省の各種ジャポニカ米の食味の推定式2018

    • Author(s)
      李 輝、戴 常軍、張 瑞英、河野元信、中村澄子、大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会第10回講演会
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 中国黒龍江省の各種ジャポニカ米の食味の理化学評価2018

    • Author(s)
      中村澄子、李 輝、戴 常軍、張 瑞英、河野元信、大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質食味研究会第10回講演会
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 米の食味の理化学評価およびその各種ブランド米への適用2018

    • Author(s)
      大坪研一、露木恵介、稲川 拓、桂 順二、丸山恭弘、中村澄子
    • Organizer
      日本食品科学工学会第65回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-17H01491
  • [Presentation] 赤タマネギ添加発芽玄米の糖尿病および認知症の発症予防の可能性2017

    • Author(s)
      大坪研一、菅原雅通、中村澄子
    • Organizer
      日本農芸化学会平成29年度大会
    • Place of Presentation
      京都女子大(京都市)
    • Year and Date
      2017-03-18
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26560043
  • [Presentation] 日本産、中国産のジャポニカ米の食味の理化学評価2017

    • Author(s)
      大坪研一、中村澄子、稲川 拓、露木恵介、川上知輝、孫 雅君、河野元信
    • Organizer
      日本農芸化学会2018年度大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Presentation] 食後の血糖上昇および血中アミロイドβ増加を抑制する食素材の探索2017

    • Author(s)
      大坪研一、中村澄子、池内 健、春日健作、原 崇、山崎 彬、小林 篤、大原絵里、前田 聡、後藤 博、平山匡男、渡辺賢一小出頼子
    • Organizer
      認知症予防学会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Presentation] Current status and prospect of rice flour industry and technology in Japan2015

    • Author(s)
      K. Ohtsubo
    • Organizer
      Symposium on promoting the rice flour industry
    • Place of Presentation
      Wanju, Korea
    • Year and Date
      2015-05-27
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26560043
  • [Presentation] 代表的な中国産米及び日本産米の新指標を用いた食味的物理化学特性評価2015

    • Author(s)
      中村澄子、張 欣、崔 晶、大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会第7回講演会
    • Place of Presentation
      宇都宮大学(栃木県宇都宮市峰町)
    • Year and Date
      2015-11-14
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Presentation] RVAによる糊化特性の新指標を用いたJaponica米の精米及び澱粉のアミロース含量、レジスタントスターチ含量の推定式の開発2015

    • Author(s)
      大坪研一、丸山恭弘、桂 順二、加藤清子、中村澄子
    • Organizer
      日本食品科学工学会第62回大会
    • Place of Presentation
      京都大学(京都府京都市左京区北白川追分町)
    • Year and Date
      2015-08-27
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Presentation] ヨード呈色および糊化特性に基づく米の品質評価2015

    • Author(s)
      中村澄子、佐藤 光、桂 順二、加藤清子、大坪研一
    • Organizer
      日本応用糖質科学会第64回大会
    • Place of Presentation
      奈良春日野国際フォーラム甍(奈良県奈良市春日野町)
    • Year and Date
      2015-09-16
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15H02891
  • [Presentation] デンプンのヨウ素吸収曲線の分析値と糊化特性値を用いた米のアミロース含量、アミロペクチン重合度、レジスタントスターチ含量の推定式の開発2013

    • Author(s)
      中村澄子、丸山恭弘、桂 順二、佐藤 光、大坪研一
    • Organizer
      日本水稲品質・食味研究会第5回講演会
    • Place of Presentation
      香川大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22380186
  • [Presentation] ビールを試料とするPCRによる醸造原料および酵母の判別の試み2012

    • Author(s)
      中村澄子、對馬諒介、大坪研一
    • Organizer
      日本食品科学工学会第59回大会
    • Place of Presentation
      藤女子大学
    • Year and Date
      2012-08-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Presentation] 稲の多様性とその利用について2011

    • Author(s)
      大坪研一
    • Organizer
      第52回食品新素材研究会
    • Place of Presentation
      糖業会館(東京都)
    • Year and Date
      2011-01-28
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • [Presentation] Quality evaluation and authentication by PCR for wheat/rice bread

    • Author(s)
      Ken'ichi Ohtsubo
    • Organizer
      2014 Rice International Conference
    • Place of Presentation
      Pingtung City, Taiwan
    • Year and Date
      2014-11-24 – 2014-11-27
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-26560043
  • [Presentation] ビールを試料とするPCRによる醸造原料および酵母の判別の試み

    • Author(s)
      大坪研一
    • Organizer
      日本食品科学工学会誌
    • Place of Presentation
      藤女子大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-22500729
  • 1.  MITSUI Toshiaki (70183960)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 2.  ITOH Kimiko (10281007)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 3.  HAYASHI Yasuko (20228597)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 4.  HANASHIRO Isao (30336325)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 5.  NAKAMURA Sumiko (30534739)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 6.  Ito Shoichi (30222425)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 7.  加賀爪 優 (20101248)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  亀山 宏 (70177608)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  齋藤 文信 (40425476)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  加藤 和直 (30503338)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  松波 寿典 (10506934)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 12.  齋藤 陽子 (30520796)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 13.  阿部 志麿子 (60192994)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 14.  森脇 千夏 (90280289)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 15.  南石 晃明 (40355467)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 16.  近藤 加代子 (70221984)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 17.  加古 敏之 (00121533)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results

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