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Nishizu Takahisa  西津 貴久

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NISHIZU Takahisa  西津 貴久

西津 貴久  ニシヅ タカヒサ

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Researcher Number 40228193
Other IDs
Affiliation (Current) 2025: 岐阜大学, 応用生物科学部, 教授
Affiliation (based on the past Project Information) *help 2015 – 2024: 岐阜大学, 応用生物科学部, 教授
2013: 岐阜大学, 応用生物科学部, 教授
2008 – 2012: Gifu University, 応用生物科学部, 准教授
2007: Kyoto University, 農学研究科, 助教
2006: 京都大学, 農学研究科, 助手 … More
2003 – 2004: 京都大学, 農学研究科, 助手
2000: 京都大学, 農学研究科, 助手
1999: 京都大学, 大学院・農学研究科, 助手
1996: 京都大学, 農学研究科, 助手
1991 – 1995: 京都大学, 農学部, 助手 Less
Review Section/Research Field
Principal Investigator
農業機械学 / Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related / Agricultural environmental engineering / Agricultural information engineering / Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related / Eating habits
Except Principal Investigator
Basic Section 61010:Perceptual information processing-related / Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering / 農業機械 / Agricultural environmental engineering / Agricultural information engineering
Keywords
Principal Investigator
食塊形成過程 / 米菓 / 官能評価 / 流通管理 / ヘルムホルツ共鳴 / 食品 / 予冷 / 農産物 / 加圧 / 気泡率 … More / 体積弾性率 / 細胞間隙 / 音速 / 数理モデル / 経時的変化 / 刺激 / 精密養殖 / 体積管理 / 淡水魚 / 澱粉 / 咀嚼シミュレーター / 口どけ感 / 咀嚼 / テクスチャー / 歯学 / アクチュエーター / ピエゾフィルム / 破砕性食品 / 咀嚼振動 / 複素誘電率 / 冷却 / 澱粉ゲル / 寒天ゲルモデル / 軟弱野菜 / 水分損失 / 冷却速度 / 野菜 / クライオスタット / 低温高圧ガス / 振動法 / オンライン測定 / 共振周波数 / 加振法 / 検査システム / シール不良 / 無菌包装 / 無菌充填 / 流通 / 貯蔵 / 追熟管理 / 音響共鳴 / 密度計測 / 音響法 / 最終糖度予測 / 密度 / キウイフルーツ / 吸音 / ホイップ / 音響インテンシティ / 泡沫 / 1自由度振動系 / 粘性減衰 / 流れ抵抗 / 空隙 / 粒体 / 非破壊 / 硬度 / 非接触 / 電磁超音波 / ラプラス変換法 / 熱物性 / 組織内ガス体積分率 / 加圧冷却 / 気泡含有率 / 組織内ガス / ヤング率 / 力学的特性 / 高含水率農産物 / 顕微鏡観察 / 非破壊検査 / 雰囲気圧 / 超音波伝播特性 / 超音波特性 … More
Except Principal Investigator
ニューラルネットワーク / 体積計測 / 画像処理 / 音響処理 / 嚥下機能 / タイミングの推定 / 骨伝導マイクロフォン / 嚥下計測 / 照度差ステレオ法 / 音響信号処理 / 嚥下機能計測 / 誘導 / 精密水産 / 生簀 / 魚 / 水中 / 共鳴 / Sugar contents / Malic acid / Flowering / Neural network / Near infrared spectroscopy / Finite element method / Impact wave / Gripper / 衝撃波伝播特性 / 人工触覚 / カラ-画像のクラスタ-分析 / 超音波 / 非線形パラメ-タ / 液体クロマトグラフ / 開花 / 近赤外線 / 衝撃 / 音波 / 農産物 / 非破壊検査 / フラクタル次元 / 近赤外分光分析 / 糖分 / リンゴ酸 / 切り前 / 近赤外線分光分析 / 有限要素法 / 衝撃波 / グリッパー / エマルション / 界面科学 / 農業情報 / 生魚 / 水中共鳴 / 紫外カメラ / マシンビジョン / PLフィルタ / センサ / 精密養魚 / 品質 / 体積 / ヘルムホルツ Less
  • Research Projects

    (18 results)
  • Research Products

    (41 results)
  • Co-Researchers

    (22 People)
  •  Effect of changing in sensory stimuli during mastication of foods on the sensory characteristicsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      2023 – 2025
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Gifu University
  •  Effect of changing in bolus properties during mastication of starchy foods on the kuchidoke sensory characteristicsPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      Nishizu Takahisa
    • Project Period (FY)
      2020 – 2022
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Review Section
      Basic Section 08030:Family and consumer sciences, and culture and living-related
    • Research Institution
      Gifu University
  •  淡水魚の体積管理による精密養殖が肉質に及ぼす影響Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      2019 – 2021
    • Research Category
      Grant-in-Aid for JSPS Fellows
    • Review Section
      Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related
    • Research Institution
      Gifu University
  •  Swallowing timing estimation by coordinated integration of acoustic signal and image processing

    • Principal Investigator
      Hayamizu Satoru
    • Project Period (FY)
      2018 – 2020
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Review Section
      Basic Section 61010:Perceptual information processing-related
    • Research Institution
      Gifu University
  •  Effects of frequency characteristics of vibration in mastication on food texturePrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      NISHIZU Takahisa
    • Project Period (FY)
      2016 – 2018
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Eating habits
    • Research Institution
      Gifu University
  •  Fish volume measurement by multi-helmholtz resonance introducing swimming fish

    • Principal Investigator
      Kondo Naoshi
    • Project Period (FY)
      2015 – 2016
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering/Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  Development of precooling technique under low-temperature and high-pressure conditions for suppression of wilting and rapid-cooling vegetablesPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      NISHIZU Takahisa
    • Project Period (FY)
      2011 – 2013
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Gifu University
  •  Visualization of an ice grain-growth process for improving a food refrigeration technique

    • Principal Investigator
      IWAMOTO SATOSHI
    • Project Period (FY)
      2011 – 2013
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Gifu University
  •  振動法による食品用無菌包装製品のシール性評価に関する研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      2009 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Agricultural environmental engineering
    • Research Institution
      Gifu University
  •  精密養魚を目指した生魚の個体管理を可能とする水中での体積・品質計測手法

    • Principal Investigator
      Kondo Naoshi
    • Project Period (FY)
      2009 – 2010
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research
    • Research Field
      Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  A feasibility study on distribution management of kiwifruits based on prediction of sugar content by using acoustic techniquePrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      NISHIZU Takahisa
    • Project Period (FY)
      2006 – 2008
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
    • Research Field
      Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Gifu University
      Kyoto University
  •  ヘルムホルツ共鳴現象を利用した農産物・食品の空隙率非破壊評価法の開発Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      2003 – 2004
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Young Scientists (B)
    • Research Field
      Agricultural information engineering
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  電磁超音波による農産物の非破壊・非接触硬度計測に関する基礎的研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      1999 – 2000
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  農産物の加圧予冷に関する基礎的研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      1996
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  農産物中の気泡が柔組織の力学的性質に及ぼす影響についてPrincipal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      1995
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  農産物の超音波伝播特性に及ぼす雰囲気圧の影響に関する基礎的研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      1994
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  農産物の超音波伝播特性に関する研究Principal Investigator

    • Principal Investigator
      西津 貴久
    • Project Period (FY)
      1993
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Encouragement of Young Scientists (A)
    • Research Field
      農業機械学
    • Research Institution
      Kyoto University
  •  Development of Handling Robot System for Agricultural Products Having Capability of Quality Evaluation

    • Principal Investigator
      IKEDA Yoshio
    • Project Period (FY)
      1991 – 1993
    • Research Category
      Grant-in-Aid for Developmental Scientific Research (B)
    • Research Field
      農業機械
    • Research Institution
      KYOTO UNIVERSITY

All 2022 2021 2019 2018 2017 2016 2012 2011 2009 2008 2007

All Journal Article Presentation Book

  • [Book] 生物センシング工学-光と音による生物計測-2016

    • Author(s)
      近藤 直,小川雄一,鈴木哲仁,西津貴久,椎木友朗
    • Total Pages
      193
    • Publisher
      コロナ社
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K14834
  • [Journal Article] Visualization of Food Bolus Structure to Elucidate the Ease of Swallowing During Rice Crackers Consumption2022

    • Author(s)
      山谷健太,伊藤克洋,竹井 亮,髙橋 肇,勝野那嘉子,西津貴久
    • Journal Title

      Japan Journal of Food Engineering

      Volume: 23 Issue: 1 Pages: 25-34

    • DOI

      10.11301/jsfe.21603

    • ISSN
      1345-7942, 1884-5924
    • Year and Date
      2022-03-15
    • Language
      Japanese
    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Journal Article] 米菓の口どけ感評価のための簡易的な人口食塊作製法の検討2021

    • Author(s)
      伊藤克祥, 細井友加里, 山谷健太, 竹井 亮, 高橋 肇, 勝野那嘉子, 今泉鉄平, 西津貴久
    • Journal Title

      美味技術学会誌

      Volume: 20 Pages: 75-80

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Journal Article] Freezing behavior of water in oil emulsion with a narrow size distribution2012

    • Author(s)
      Iwamoto S, Tanaka, Y, Nishizu T, Yamauchi R.
    • Journal Title

      Proceedings of EMULSIFICATION

      Volume: 07

    • Peer Reviewed
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Journal Article] 収穫時果実密度がキウイフルーツの追熟特性に及ぼす影響2009

    • Author(s)
      山崎文菜・中野浩平・西津貴久・後藤清和・前澤重禮・大西康平
    • Journal Title

      農業機会学会関西支部報 106(掲載予定)

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Journal Article] A Consideration on Afterripening Management of Kiwifruits Based on Relation between Fruit Density and Sugar Content2009

    • Author(s)
      Ohnishi, K., Nishizu, T., Kondo, N., Goto, K., Maezawa, S., Nakano, K., and Nakanishi, I.
    • Journal Title

      2008 ASABE Annual International Meeting 085226

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Journal Article] 密度によるキウイフルーツの追熟管理に関する研究-果実密度が熟度進行に及ぼす影響について-2007

    • Author(s)
      大西康平・西津貴久・金鉉台・平野正俊
    • Journal Title

      農業機会学会関西支部報 102

      Pages: 54-54

    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 人工食塊を用いた米菓の口どけ感評価法の検討2022

    • Author(s)
      伊藤克祥,山谷健太,竹井亮,髙橋肇,勝野那嘉子,今泉鉄平,西津貴久
    • Organizer
      日本食品工学会第23回年次大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Presentation] 咀嚼中の食塊物性測定を目的とした人工食塊作製法の検討2022

    • Author(s)
      西津貴久,伊藤克祥,勝野那嘉子,今泉鉄平
    • Organizer
      美味技術学会第22回例会(2022)
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Presentation] 米菓の口どけ感評価のための人工食塊モデル作成方法の検討2021

    • Author(s)
      伊藤克祥, 勝野那嘉子, 山谷健太, 竹井 亮, 髙橋 肇, 今泉鉄平, 西津貴久
    • Organizer
      日本食品科学工学会大68回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Presentation] 米菓の口どけ感評価のための人工食塊作製法の検討2021

    • Author(s)
      伊藤克祥, 細井友加里, 山谷健太, 竹井 亮, 髙橋 肇, 勝野那嘉子, 今泉鉄平, 西津貴久
    • Organizer
      美味技術学会第21回例会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-20H01613
  • [Presentation] 破砕振動を応用した疑似的食感付与の検討2019

    • Author(s)
      松原一生,岩尾 慧,亀川義己,市橋 進,横矢隆二,大森俊和,羽田詩子,小川雅之,西津貴久,勝又明敏,山村 理,藤原 周
    • Organizer
      日本補綴歯科学会第128回学術大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 食感を定量化する口腔内振動検出装置2018

    • Author(s)
      松原一生,岩尾 慧,亀川義己,佐藤雅人,福井達真,小川雅之,西津貴久,勝又明敏,山村 理,藤原 周
    • Organizer
      平成30年度日本補綴歯科学会東海支部学術大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] Study on texture of rice crackers by time-domain analysis of chewing vibration2018

    • Author(s)
      Wang Xuanpeng,Kazuki Matsubara,Akitoshi Katsumata,Yukari Hosoi, Kenta Yamaya,Ryo Takei,Hideaki Washio,Kojiro Matsushita, Katsuno Nakako,Takahisa Nishizu
    • Organizer
      日本食品科学工学会第65回大会
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 咀嚼振動に着目した食感評価について2018

    • Author(s)
      西津貴久
    • Organizer
      第3回触覚コグネティクスワークショップ 「触覚再現技術の応用」
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 食品物性評価と食感評価の関係について2018

    • Author(s)
      西津貴久
    • Organizer
      日本食品科学工学会第65回大会シンポジウム2「食品の一生 見て・聞いて」
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 食品物性からみた食感研究2018

    • Author(s)
      西津貴久
    • Organizer
      第72回日本口腔科学会学術集会シンポジウム2「医工産学連携と口腔科学」
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 水中ヘルムホルツ共鳴による異なる発育段階のウグイの体積測定のための体積弾性率の推定2017

    • Author(s)
      〇段正楠,Njane Stephen, 西津貴久,鈴木哲仁,小川雄一,近藤 直
    • Organizer
      農業食料工学会関西支部第137回例会
    • Place of Presentation
      大阪府立大学生命環境科学域
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-15K14834
  • [Presentation] Evaluation of Food Crispness by using Sound Emission during Biting/Chewing2017

    • Author(s)
      Takahisa Nishizu
    • Organizer
      FECHNER DAY 2017
    • Int'l Joint Research
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 咀嚼音に関わる食品の構造と物性2017

    • Author(s)
      西津貴久
    • Organizer
      日本食品科学工学会第64回大会
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] 音でわかる食品のおいしさ2017

    • Author(s)
      西津貴久
    • Organizer
      第32回老化促進モデルマウス(SAM)学会学術大会
    • Invited
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-16H03030
  • [Presentation] Freezing behavior of water in oil emulsion with a narrow size distribution2012

    • Author(s)
      Satoshi IWAMOTO, Yuki TANAKA, Takahisa NISHIZU, Ryo YAMAUCHI
    • Organizer
      Emulsification: Modeling, Technologies and Applications
    • Place of Presentation
      Lyon, France
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] 単分散油中水滴(W/O)型エマルションにおける水の凍結挙動2012

    • Author(s)
      田中友紀,岩本悟志,西津貴久,山内亮
    • Organizer
      平成24年度日本食品科学工学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      岐阜県岐阜市
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] Freezing behavior of water in oil emulsion with a narrow size distribution2012

    • Author(s)
      Iwamoto S, Tanaka, Y, Nishizu T, Yamauchi R.
    • Organizer
      Proceedings of EMULSIFICATION
    • Place of Presentation
      Lyon, France
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] 油中水滴(W/O)型エマルションを用いた液滴凝集体における水の凍結挙動2012

    • Author(s)
      田中友紀、岩本悟志、西津貴久、山内亮
    • Organizer
      日本食品科学工学会第59回大会
    • Place of Presentation
      藤女子大学、札幌市
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] 単分散油中水滴(W/O)型エマルションにおける水の凍結挙動2012

    • Author(s)
      田中友紀、岩本悟志、西津貴久、山内亮
    • Organizer
      平成24年度日本食品科学工学会中部支部大会
    • Place of Presentation
      じゅうろくプラザ、岐阜市
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] 単分散油中水滴型エマルションにおける水の凍結挙動について2011

    • Author(s)
      田中友紀、岩本悟志、西津貴久、山内亮
    • Organizer
      日本食品科学工学会第58回大会
    • Place of Presentation
      東北大学、仙台市
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] 単分散油中水滴型エマルションにおける水の凍結挙動について2011

    • Author(s)
      田中 友紀、岩本 悟志、西津 貴久、山内 亮
    • Organizer
      日本食品科学工学会第58回大会
    • Place of Presentation
      東北大学
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-23580347
  • [Presentation] STUDY ON NON-CONTACT VOLUMETRIC MEASUREMENT SYSTEM FOR AQUA-CULTURED FISH IN WATER2011

    • Author(s)
      Tsuyoshi Nishimura, Takahisa Nishizu, Naoshi Kondo, Yuichi Ogawa
    • Organizer
      Asian-Pacific Aquaculture 2011
    • Place of Presentation
      Le Meridien Resort & Convention Center, Kochi, India
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-21658085
  • [Presentation] 収穫時果実密度がキウイフルーツの追熟特性に及ぼす影響2009

    • Author(s)
      山崎文菜, 中野浩平, 西津貴久, 後藤清和, 前澤重禮, 大西康平
    • Organizer
      農業機械学会関西支部第121回例会
    • Place of Presentation
      京都大学農学部
    • Year and Date
      2009-03-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 収穫時果実密度がキウイフルーツの追熟特性に及ぼす影響2009

    • Author(s)
      山崎文菜・中野浩平・西津貴久・後藤清和・前澤重禮・大西康平
    • Organizer
      農業機会学会関西支部第121回例会
    • Place of Presentation
      京都大学
    • Year and Date
      2009-03-10
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 果実や食肉の「美味しさ」の物差しスペクトロスコピィ技術2009

    • Author(s)
      豊田淨彦, 西津貴久
    • Organizer
      FOOMA2009アカデミックプラザ
    • Place of Presentation
      東京ビッグサイト
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 収穫時果実密度に着目したキウイフルーツ'ヘイワード'の追熟特性解析2008

    • Author(s)
      中野浩平・西津貴久・大西康平・後藤清和・前澤重禮
    • Organizer
      農業機械学会第67回年次大会
    • Place of Presentation
      宮崎観光ホテル
    • Year and Date
      2008-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] A consideration on afterripening management of kiwifruits based on relation between fruit density and suear content2008

    • Author(s)
      K. Ohnishi, T. Nishizu, N. Kondo, K. Nakano, K. Goto, S. Maezawa, I. Nakanishi
    • Organizer
      ASABE 2008 Annual International Meeting
    • Place of Presentation
      アメリカ合衆国・ロードアイランド州・ロードアイランドコンベンションセンター
    • Year and Date
      2008-06-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 密度によるキウイフルーツの追熟管理に関する研究-非接触型密度測定装置の試作および密度選別について-2008

    • Author(s)
      大西康平・西津貴久・近藤 直・中野浩平・後藤清和・前澤重禮・平野正
    • Organizer
      農業機械学会第67回年次大会
    • Place of Presentation
      宮崎観光ホテル
    • Year and Date
      2008-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 収穫時果実密度に着目したキウイフルーツ'ヘイワード'の追熟特性解析2008

    • Author(s)
      中野浩平, 後藤清和, 前澤重禮, 西津貴久, 大西康平
    • Organizer
      農業機会学会第67回年次大会
    • Place of Presentation
      京都大学
    • Year and Date
      2008-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] A Consideration on Afterripening Management of Kiwifruits Based on Relation between Fruit Density and Sugar Content2008

    • Author(s)
      Ohnishi, K., Nishizu, T., Kondo, N, Goto, K., Maezawa, S., Nakano, K., and Nakanishi, I.
    • Organizer
      2008 ASABE Annual International Meeting
    • Place of Presentation
      アメリカ・ロードアイランドコンベンションセンター
    • Year and Date
      2008-06-30
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 音響法による最終糖度予測情報に基づくキウイフルーツの流通管理に関する研究2008

    • Author(s)
      大西康平・西津貴久・後藤清和
    • Organizer
      アグロ・イノベーション2008アカデミックスクウェア
    • Place of Presentation
      幕張メッセ
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 密度によるキウイフルーツの追熟管理に関する研究-非接触型密度測定装置の試作および密度選別について-2008

    • Author(s)
      大西康平, 西津貴久, 近藤直, 中野浩平, 後藤清和, 前澤重禮, 平野正俊
    • Organizer
      農業機会学会第67回年次大会
    • Place of Presentation
      宮崎観光ホテル
    • Year and Date
      2008-03-29
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] 密度によるキウイフルーツの追熟管理に関する研究-果実密度が熟度進行に及ぼす影響について-2007

    • Author(s)
      大西康平・西津貴久・金鉉台・平野正俊
    • Organizer
      農業機会学会関西支部第117回例会
    • Place of Presentation
      京都大学
    • Year and Date
      2007-03-09
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • [Presentation] キウイフルーツ'ヘイワード'の長期低温貯蔵時における品質変化と果実密度の関係2007

    • Author(s)
      中野浩平・西津貴久・後藤清和・前澤重禮
    • Organizer
      農業環境工学関連学会2007年合同大会
    • Place of Presentation
      東京農工大学 農学部
    • Year and Date
      2007-09-14
    • Data Source
      KAKENHI-PROJECT-18380152
  • 1.  Kondo Naoshi (20183353)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 3 results
  • 2.  勝野 那嘉子 (20743892)
    # of Collaborated Projects: 2 results
    # of Collaborated Products: 6 results
  • 3.  GOTO Kiyokazu (60026581)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 12 results
  • 4.  MAEZAWA Shigenori (70173698)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 11 results
  • 5.  NAKANO Kohei (20303513)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 11 results
  • 6.  IWAMOTO SATOSHI (00373233)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 8 results
  • 7.  IKEDA Yoshio (50026465)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 8.  ARIMA Hiroshi (03556034)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 9.  HIROSE Masaaki (60026523)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 10.  Hayamizu Satoru (90345794)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 11.  有馬 博 (40021068)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 12.  勝又 明敏 (30195143)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 13.  松下 光次郎 (30531793)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 1 results
  • 14.  加藤 邦人 (70283281)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 15.  田村 哲嗣 (10402215)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 16.  木村 暁夫 (00362161)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 17.  田中 貴 (20805436)
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 18.  TSURUMI chikahiro
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 19.  GOTO taro
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 20.  MARUYAMA kentaro
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 21.  NJANE STEPHEN
    # of Collaborated Projects: 1 results
    # of Collaborated Products: 0 results
  • 22.  川俣 明敏
    # of Collaborated Projects: 0 results
    # of Collaborated Products: 3 results

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